הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוזי שומן בתכנית מסה

solari0

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום. חזרתי להתאמן אחרי תקופה ארוכה שלא התאמנתי. אני בתכנית מסה, שוקל 70 אך אחוזי שומן גבוהים, 22 אחוז (אכלתי מה שהיה בא לי בתקופה שלא התאמנתי וזו התוצאה) . זה לא נראה עלי אבל אני מרגיש את זה על עצמי. אני יודע שאני צריך לעלות במסה אך מצד שני אני גם רוצה להוריד את השומן הזה. ממה שראיתי פה בפורום וממה שאני יודע בדרך כלל לא רצים בתכנית מסה אבל מצד שני אני רוצה להוריד את השומן הזה וממש לא רוצה שהוא יעלה. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

מה שיגרום לך לרדת בא.ש זה מאזן קלורי שלילי, מה שיגרום לך לעלות במסת שריר זה מאזן קלורי חיובי. שני דברים הפוכים. יכלו להיות שתוכל לבנות שריר ולהוריד שומן בגלל אפקט המתאמן המתחיל אבל כנראה שזה יהיה לזמן מוגבל מאוד ובכמות מוגבלת. אני מציע לך להיסגר מה אתה רוצה יותר כרגע, מסה או חיטוב, ולעשות תכנית אימונים ותזונה בהתאם לזה

• פותח/ת השרשור
העניין עם השומן ממש מפריע לי אז נראה לי שעדיף לעבור לחיטוב. פשוט לעבור לאחת מתכניות החיטוב פה באתר ולתפריט מותאם? למרות שלא הצלחתי לבנות מסת שריר ראויה?

העניין עם השומן ממש מפריע לי אז נראה לי שעדיף לעבור לחיטוב. פשוט לעבור לאחת מתכניות החיטוב פה באתר ולתפריט מותאם? למרות שלא הצלחתי לבנות מסת שריר ראויה?
קשה לענות על זה בלי לראות תמונה שלך

• פותח/ת השרשור
20150429_092737.jpg
20150429_092748~2.jpg

נראה משהו כמו 18-19

שמעתי לא מעט תגובות של אנשים שנמצאים בתזונת פליאו שדיווחו על ירידה בא.ש בזמן היותם בפלוס קלורי.
אין לי מושג אם יש דברים בגו..
שווה לך לחקור קצת לכיוון הנושא.

שומן אתה לא יכול להוריד, אבל אחד לכמה שבועות אתה יכול לעשות ריקון נוזלים ליומיים שלושה (לחתוך פחמימות ומלח, לשתות הרבה מים, אירובי וכו').

נראה משהו כמו 18-19

שמעתי לא מעט תגובות של אנשים שנמצאים בתזונת פליאו שדיווחו על ירידה בא.ש בזמן היותם בפלוס קלורי.
אין לי מושג אם יש דברים בגו..
שווה לך לחקור קצת לכיוון הנושא.
בעיניי זאת פיקציה, בגלל שאוכלים פחות פחמימות מתקבל מראה פחות נוזלי ויותר חטוב

בעיניי זאת פיקציה, בגלל שאוכלים פחות פחמימות מתקבל מראה פחות נוזלי ויותר חטוב
עייפתי מלדון על זה עם אנשי פליאו, שטוענים אחרת.
הם צורכים כמויו אדירות של בשר וטוענים כי אינם משמינים.

ברור לי שהגיונית זה לא אפשרי, אבל יכול להיות שבפלוס קלורי בדיאטה שכזו, ניתן לעלות "נקי" יותר ומכאן הפיקציה כפי שהיטבת להסביר.

עייפתי מלדון על זה עם אנשי פליאו, שטוענים אחרת.
הם צורכים כמויו אדירות של בשר וטוענים כי אינם משמינים.

ברור לי שהגיונית זה לא אפשרי, אבל יכול להיות שבפלוס קלורי בדיאטה שכזו, ניתן לעלות "נקי" יותר ומכאן הפיקציה כפי שהיטבת להסביר.
אני לא יודע עד כמה הכמויות בשר הן "אדירות". ממה שהבנתי לרוב הם פשוט אוכלים כמה שבא להם בלי לספור, אבל בגלל שלא אוכלים הרבה פחמימות אז אין הרבה תחושת רעב אז ככה הם בעצם אוכלים פחות בלי באמת לנסות לאכול פחות.
לא מזמן דיברתי עם מישהו שעבר לתזונה כזאת, גם אמר לי שהתזונה מבוססת על הרבה בשר וכו'. אז אמרתי שתזונה כזאת יוצאת יקרה וזה בעיה במיוחד לסטודנט ואיך הוא מסתדר, אז הוא אמר לי שתכלס זה לא יוצא כזה יקר, כי למשל אם הוא קונה קילו בשר טחון אז זה מספיק לו ל 4 ימים. 250 גרם בשר ביום?!! אני בחיטוב אוכל יותר מזה, והוא חושב שהוא אוכל הרבה בשר. ככה שכמויות אדירות זה יחסי.
פותח האשכול, לדעתי עדיף לך לעשות מסה, לנסות לעלות נקי, ונראה לי רעיון טוב כמו שאמרו לעשות ריקון נוזלים לפעמים

נערך לאחרונה:
הגיונית זה לא אפשרי
אם לדייק: זה אפשרי אבל נראה לא מאד סביר. זה אפשרי כי תיאורטית הגוף יכול לבזבז אנרגיה על ידי יצירת חום מיותר או ע"י הפרשה של חומרים בעלי תכולת אנרגיה.

אם לדייק: זה אפשרי אבל נראה לא מאד סביר. זה אפשרי כי תיאורטית הגוף יכול לבזבז אנרגיה על ידי יצירת חום מיותר או ע"י הפרשה של חומרים בעלי תכולת אנרגיה.
אפשרי באופן טבעי?
העלאת חום הגוף למטרות כגון שריפת תאי שומן זה משהו שאני יודע שניתן להגיע עליו באמצעות חומרים מסויימים,
אך ההתייחסות שלי הייתה לצורה הטבעית של התהליך.

או שמה אני טועה?

אפשרי באופן טבעי?
אין לי מושג, הערתי רק הערה קטנה לגבי ההיתכנות התיאורטית. שיקולים אבולוציוניים מביאים אותי למחשבה שזה לא מאד סביר כי כזכור קלוריות היו מצרך מאד נחשק על אבותינו (ע"ע המשיכה לסוכר), כך שקשה לראות למה הגוף ירצה להיפטר מהן. לא קראתי את המחשבות של חסידי דיאטת הפליאו על הנושא, ואולי מישהו מהם ירצה להצטרף לאשכול.

אני יודע שאני צריך לעלות במסה אך מצד שני אני גם רוצה להוריד את השומן הזה
יש דרך לעלות מסת שריר ולהוריד אחוז שומן, לעשות בדיקת קלורימטריה שבה בודקים על ידי נשימה את חילוף החומרים הבסיסי שלך, לסך האנרגטי הזה אתה מוסיף 200-300 קלוריות, וממשיך לחשב במשך כל תקופת המסה שלך כל קלוריה שאתה אוכל, מתאים לך? אני מניח שלא.
בתמונות אתה נראה אחלה לפי דעתי תעשה מסה אין לך כל כך הרבה שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית