הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות אחרונות לפני סייקל 2

vadim_bb

משתמש פעיל
452
135
נק' מוניטין:
195
452
135
התיכנון הוא טסט אנתת 750 1-12
בולדנון 600 1-12
HCG - 500 1-12

טמוקסי 1 כל יום במהלך הסייקל .

פיסיטי : שבועיים 50 כלומיד 40 טמוקסי
שבועיים 25 כלומיד 20 טמוקסי .

במעבר בין הסייקל לפיסיטי אעשה בלאסט פרגניל אמפולה אחת יום כן יום לא .

עכשיו לשאלות :
1. האם 600 בולדנון מינון מספיק טוב ?
2. הטסט שלי רפואי של בלקן וזה אומר שאצתרך כל זריקה לשאוב אמפולה וחצי . [ 1.5 CC ]
איך לשמור על החצי אמפולה שתישאר כל פעם ? לשאוב למזרק ולשים בצד ? או להשאיר בפנים פשוט ?

הצעות והערות ...

לגבי הבולדנון מומלץ להריץ אותו 16 שבועות, ותחילת הpct איתו ארוך יותר מאז הזריקה האחרונה ככה שתצטרך למשוך את הטסט עוד קצת (אם אני לא טועה 30 יום מבולדנון עד תחילת pct).
לגבי הטסט אתה יכול לקנות ויאל ריק סטרילי מהאיביי או ממישהו בפורום ולאסן את מה שנשאר לך מהאמפולה.
למה שילוב של טמוקסי במהלך הסייקל? אתה רגיש לג'ינו?

• פותח/ת השרשור
לגבי הבולדנון מומלץ להריץ אותו 16 שבועות, ותחילת הpct איתו ארוך יותר מאז הזריקה האחרונה ככה שתצטרך למשוך את הטסט עוד קצת (אם אני לא טועה 30 יום מבולדנון עד תחילת pct).
לגבי הטסט אתה יכול לקנות ויאל ריק סטרילי מהאיביי או ממישהו בפורום ולאסן את מה שנשאר לך מהאמפולה.
למה שילוב של טמוקסי במהלך הסייקל? אתה רגיש לג'ינו?
בסייקל שעבר היו ניצני גינו . בגלל זה אלך על כדור כל יום יומיים .
כמה זמן לוקח לבולדנון לצאת ?

בסייקל שעבר היו ניצני גינו . בגלל זה אלך על כדור כל יום יומיים .
כמה זמן לוקח לבולדנון לצאת ?
לוקח לבולדנון לצאת מהגוף חודש וחצי , האסטרים של בולדנון eq הוא אנדקנואט הכי ארוך יותר מננדרולון דקנואט

• פותח/ת השרשור
לוקח לבולדנון לצאת מהגוף חודש וחצי , האסטרים של בולדנון eq הוא אנדקנואט הכי ארוך יותר מננדרולון דקנואט
אז כמה זמן צריך להתחיל פיסיטי ?
זתומרת שאני צריך 4 שבועות למשוך טסט אחרי סיום בולדנוון ?

אני חושב ש750 טסט לסייקל שני זה הרבה. בעיקר כי בכמות כזו זה רק יותר תופעות לוואי. 500 זה מספיק. לגבי טמוקסיפן אני הייתי לוקח במקום ארומסין. טמוקסיפן לא עוזר להצטברות נוזלים והיעילות שלו ביחס לארומסין נמוכה. קח 12.5-25 מג ארומסין ביום. יחסל כל אסטרוגן בגוף.

• פותח/ת השרשור
אז בשביל לעשות סדר :
אם בולדנון אני עושה 12 שבועות .
אני למשוך טסט 14 או 16 שבועות ?
[מישם מחכה שבועיים לפיסיטי ]

אז בשביל לעשות סדר :
אם בולדנון אני עושה 12 שבועות .
אני למשוך טסט 14 או 16 שבועות ?
[מישם מחכה שבועיים לפיסיטי ]
לא... רצוי דתבצע front-load של בולדנון בשבוע ראשון על 1.2-1.3g וסיים איתו בשבוע 10. המינון השבועי העדיף הוא כ-800mg/wk כשאת הטסט החזק ב-500-750mg/wk עם עדיפות למינון הנמוך.
ה-pct תוכל להתחיל 20-25 יום ממועד זריקת הטסט האחרונה (כתלות במינונים המדוייקים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית