הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ייעוץ לסייקל

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
שלום לכולם, אני ישמח לעזרה שלכם, מתאמן כבר שנתיים משקל 85 גובה 178.

סייקל ראשון שלי אחרי סייקל כושל של טסט ודיכה של שבועיים, היו לי תופעות לוואי מאוד חזקות לכן לא המשכתי אותו והפסקתי אחרי שבועיים, עבר חצי שנה מאז ועכשיו אני רוצה לנסות עוד פעם, אז הפעם הבאתי טסטווירון רפואי של אמפולות רגילות שאפשר לשבור אותם ולהזריק ישר

אורך הסייקל המתוכנן 10 שבועות, אני ממש לא סומך על הדיילר שלי כי לפי מה שקראתי פה במאמרים באתר הבנתי משהו והוא אמר לי דברים אחרים אז אני לא כלכך סגור על זה אז כך :

יש לי טסטווירון רפואי 30 אמפולות ,דיכה אני יכול להשיג כמה שצריך, וכדורים של דיאנה בול ירוק של תייגר, חומרי הגנה ויש לי נולבדקס, וכוריגון ,ו live 52 לניקוי כבד.
האם צריך להוסיף עוד משהו ?
מה המינונים של כל החומרים והזמנים שלהם?
מתי להתחיל את הכוריגון ומתי לסיים?
מתי להתחיל את הpct ?
במלים אחרות לבנות לי את הסייקל כמו שצריך תודה רבה למי שיעזור

@יניב ריז ,
חידשת לי לגבי מועד הזרקת הפרגניל בין זריקות הטסט , האם נכון הדבר גם לגבי טסטוירון ? שהרי הוא אנתת בעל פירוק איטי שבפיזור זריקות שווה (כל 3.5 ימים) ישמור על רמות טסט די יציבות גם אם נזריק את הפרניל באותו יום ?
ו באותה נשימה , האם נכון הדבר גם במינונים טסט נמוכים : 125 מג לשבוע רק כ trt ?
מדובר ב-Fine tuning בלבד. @יניב ריז צודק אך עדיין ככל שמדובר בהשפעה מסדר שני רצוי וכדאי שלא לנסות ולהשקיע יותר מדי בניסיון תיאום שכזה. נרבנ מאוד יכול להשתבש בדרך ולשנות זאת...

וואי התופעות לוואי שקיבלת מהחומרים האלו זה הדבר הכי גרוע שהיה לי בחיים כשהייתי משתמש עם נובה פארם לפני כמה שנים , הייצור הגרוע של החומרים האלו כמעט הרגו אותי .

@יניב ריז ,
חידשת לי לגבי מועד הזרקת הפרגניל בין זריקות הטסט , האם נכון הדבר גם לגבי טסטוירון ? שהרי הוא אנתת בעל פירוק איטי שבפיזור זריקות שווה (כל 3.5 ימים) ישמור על רמות טסט די יציבות גם אם נזריק את הפרניל באותו יום ?
ו באותה נשימה , האם נכון הדבר גם במינונים טסט נמוכים : 125 מג לשבוע רק כ trt ?

העלתי בזמנו גרפים של סייקל טסט סולו, ופרגניל, ויצא שהכי מושכל לתת את הפרגניל כמה שאפשר בין כל 2 זריקות טסט עוקבות.
מביא ליציבות מדהימה של הרמה בדם, בין האקסוגנית שעולה מהר ויורדת מהר, לבין האנדרוגנית מהפרגניל.
מדובר בהבדלים של 5-8 ננומול לליטר ליממה, הבדל די משמעותי, ביחס ל-40-50 ננומול שהם המינון האפקטיבי (20% בערך יציב מול רמות הבסיס).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית