הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שיא מסה

• פותח/ת השרשור pitbull
  • פורסם בתאריך
יותר..עד שהוא יגיע ל-10-12% לפחות 25 ק"ג.

יש מצב,
העליה המטורפת במשקל גוף ללא התקדמות מקבילה במשקלי עבודה גורמת להשמנה...
רואים שהיחס בין הבנץ' לסקווט/דדליפט לא תקין
בנוסף היחס בין משקל גוף לסקווט/דדליפט די מצחיק

מה שכן הוא בחור ענק ומפחיד...

• פותח/ת השרשור
זה משקלים עדכניים אחרי 5 חודשים של פציעה לא קלה ואני רק חודש מתאמן !!!לפני חצי שנה 220 סקווט 190בנץ' פרס 3חזרות!!!225 דדליפט לאט לאט מתאוששים

היחס בין הבנצ' לסקוואט הזוי..אבל לבחור כמוך SS לא תעזור..בעזרתם השם אחרי החיטוב בעזרת השם תתחיל איזה תוכנית כוח שתאזן לך את המשקלים.משהו בסגנון 5x5.ולדעתי כבר תרד באמת ל10-11% שומן עד הקיץ הבא יש לך הרבה זמן.גם אחרי החיטוב אתה תראה פצצה יראו את השרירים ,בטן חטובה ,ההפרדות ברגליים גם יופיעו. הכל יסתדר אחרי החיטוב.וכך גם אחרי זה אני מקווה שאתה יודע שהמאסה חייב להיות נקיה.כי אתה מעל 20% כרגע.

• פותח/ת השרשור
היחס בין הבנצ' לסקוואט הזוי..אבל לבחור כמוך SS לא תעזור..בעזרתם השם אחרי החיטוב בעזרת השם תתחיל איזה תוכנית כוח שתאזן לך את המשקלים.משהו בסגנון 5x5.ולדעתי כבר תרד באמת ל10-11% שומן עד הקיץ הבא יש לך הרבה זמן.גם אחרי החיטוב אתה תראה פצצה יראו את השרירים ,בטן חטובה ,ההפרדות ברגליים גם יופיעו. הכל יסתדר אחרי החיטוב.וכך גם אחרי זה אני מקווה שאתה יודע שהמאסה חייב להיות נקיה.כי אתה מעל 20% כרגע.
אחרי 5 חודשים של פציעה לא קלה בגב ובכתף וכמעט בלי אימונים אפשר להגיד בכלל לא. זה התוצאות עליה בשומן עכשיו אני בסייקל של אנדרול+סוסטנון ומתאושש בקצב מהיר עוד חודשיים נתראה

אני לא רוצה חיטוב לפחות עד תחילת הקיץ הבא אני מכיר אנשים שהיו כמוני ונעלמו בחיטוב .105 ק"ג ואז אפשר לדבר על חיטוב

ברור שהם יעלמו אם אתה עושה מאסה עד 25% שומן
לדעתי אם תשלב תוכנית כח 5X5 אתה תמזער את העלייה בשומן

אתה משלב אירובי במאסה ? (לא בשביל להרזות בשביל הלב ולהזרים דם)

תשמע אתה כבר לוקח חומרים
לפחות תנצל את זה עד הסוף
תזונה נכונה שלא תשמין יותר מדי
אירובי
לדעתי הכי חשוב תוכנית אימון נכונה 5X5 תתן לך הרבה יותר מפיצול (היו הרבה פוסטים על זה פה)
וכמובן PCT בדיקות דם ומנוחה בין סייקל לסייקל
כי זה נראה שאתה קופץ מסייקל מאסה אחד לשני ולסייקל חיטוב
בהצלחה בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
תשמע אתה כבר לוקח חומרים
לפחות תנצל את זה עד הסוף
תזונה נכונה שלא תשמין יותר מדי
אירובי
לדעתי הכי חשוב תוכנית אימון נכונה 5X5 תתן לך הרבה יותר מפיצול (היו הרבה פוסטים על זה פה)
וכמובן PCT בדיקות דם ומנוחה בין סייקל לסייקל
כי זה נראה שאתה קופץ מסייקל מאסה אחד לשני ולסייקל חיטוב
בהצלחה בכל מקרה
שילבתי רק עכשיו אנדרול בשביל להתאושש מהפציעה ולעלות משקלי עבודה עד עכשיו זה עובד בגדול אני צריך להרביץ אירובי ואז הכל ידפוק

😣
כי הם לא יודעים לעשות חיטוב, או שיש להם בעיה פסיכולוגית.

בדיוק, חיטוב אפשר לעשות גם על 20% שומן ומעלה ולא לשרוף הרבה שריר במאסה כל עוד אוכלים ומתאמנים נכון, אני ירדתי מ 22 ל 11 12% שומן אני לא ישקר ברור שנשרפה מאסה אבל לא בצורה כמו שאנשים חושבים שאמורה להשרף בחיטוב כזה ארוך, בדרך כלל יש אנשים שחיים בסרט שהם אבדו הרבה מאסה מהסיבה שירד להם הרבה שומן ומים ואלה דברים שגם תופסים נפח.

אחי אתה בחור גדול והכל אבל קצת הגזמת עם המסה אתה לא חושב? אתה נראה לי שעברת בהרבה את ה 20% שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית