הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי בליניארית

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
בס״ד
באיזה ימים מומלץ להכניס אירובי בליניארית בחיטוב ע״מ לא לפגוע בהתאוששות לאימון הבא? יום של אימון או בימי מנוחה- בהתחלה פעם בשבוע לאחר מכן פעמיים.
שנית חושב אולי עוד חודש להוסיף סייקל קלן בלקן 40 יום- האם יש בעיה עם שימוש בקריאטין במקביל די הפוכים במטרתם והאם לצפות לפגיעה חזקה המשקלי עבודה לפי מה שאני שומע פגיעת משאית זו תחושה שמלווה.תודה לעונים

אני לא מומחה לאירובי, אך אם כבר אירובי הייתי נמנע מיום ההתאוששות (אימון B)

האם יש בעיה עם שימוש בקריאטין במקביל די הפוכים במטרתם
מה הכוונה?
קריאטין סופח נוזלים לשריר ועוזר לגייס כח מתפרץ רב יותר ואילו קלן מסייע בשריפת תאי שומן ע"י השפעה על הרצפטורים (בטא 2 אם אני לא טועה)

• פותח/ת השרשור
אני לא מומחה לאירובי, אך אם כבר אירובי הייתי נמנע מיום ההתאוששות (אימון B)
הכוונה היית ליום ללא אימון לא לאימןןB אבל האירובי השני מתי? שלא יצא 5 ימי אימון?

מה הכוונה?
קריאטין סופח נוזלים לשריר ועוזר לגייס כח מתפרץ רב יותר ואילו קלן מסייע בשריפת תאי שומן ע"י השפעה על הרצפטורים (בטא 2 אם אני לא טועה)
הקלו גם מייבש השאלה אם יש מה להשתמש ביחד או סתם בזבוז

• פותח/ת השרשור
יש לך בפורום סטראודים ותרופות את אשכול הקלן הגדול.
תשאל שם
כמובן! זו היית שאלה משנית.שמתי לב שהתגובה נבלעה בציטוט שלך.. האירובי הראשון אני מתכנן לתת ביום שני יום ללא אימון.מתי לתת אירובי שני לא רוצה להגיע למצב של5 ימי אימון

כמובן! זו היית שאלה משנית.שמתי לב שהתגובה נבלעה בציטוט שלך.. האירובי הראשון אני מתכנן לתת ביום שני יום ללא אימון.מתי לתת אירובי שני לא רוצה להגיע למצב של5 ימי אימון
בסוף אימון C אולי יהיה זמן טוב לאירובי.

לדעתי ונסיוני, אימון אירובי 1 ביום של אימון b, אימון 2 יום אחרי אימון a2.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית