הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איך המולטי ויטמין הזה? MuscleTech Platinum Multivitamin

• פותח/ת השרשור Titan
  • פורסם בתאריך

Titan

משתמש פעיל
908
365
נק' מוניטין:
726
908
365
מישהו יכול להמליץ?
איך הוא בהשוואה לאופטימן?

supp-facts-multivitamin1.png

מינון נמוך מידי של ויטמין די אז כנראה תצטרך לקנות תוסף גם כן,
אותו דבר לגבי ויטמין C ו-E למרות שחוץ מבאנימל פאק לא ראיתי מינונים גבוהים של ויטמין E

בעיקרון יש פה עוד כמה דברים שהם היו יכולים להשקיע יותר אבל הם יותר מה"100% recomended" אז אני לא אתווכח.
יש בחבילה שהצגת 10 מנות, ובמיוחד עם muscleTech הם יקרים בטירוף, סתם בזבוז כסף.
אתה יכול להסתכל על השוואה שעשיתי בין מולטים (בחתימה) ותוכל לבחור לך את מבוקשך

זאת, אולי סיבה טובה לא לצרוך מולטי של אנימל פק. (המחקר המקושר נעשה על אלפי אנשים).
את זה לא ידעתי, בכל אופן יש שם 300IU לא 400IU כפי שמצויין בניסוי, בטוין לאב יש 100 ובאופטי מן יש 200

• פותח/ת השרשור
מינון נמוך מידי של ויטמין די אז כנראה תצטרך לקנות תוסף גם כן,
אותו דבר לגבי ויטמין C ו-E למרות שחוץ מבאנימל פאק לא ראיתי מינונים גבוהים של ויטמין E

בעיקרון יש פה עוד כמה דברים שהם היו יכולים להשקיע יותר אבל הם יותר מה"100% recomended" אז אני לא אתווכח.
יש בחבילה שהצגת 10 מנות, ובמיוחד עם muscleTech הם יקרים בטירוף, סתם בזבוז כסף.
אתה יכול להסתכל על השוואה שעשיתי בין מולטים (בחתימה) ותוכל לבחור לך את מבוקשך
תודה על התגובה אחי.
יש בחבילה 90 כדורים (3 כדורים למנה = 30 מנות).
זה עולה 65 ש"ח ל-180 כדורים (60 מנות) למרות שאני לוקח בדרך כלל רק 2 כדורים של אופטימן, אז זה אמור להספיק לי ל90 יום.
כדאי מבחינת תמורה למחיר? יש שם בעיקרון כל מה שאני צריך או שהוא נופל מאופטימן בהרבה?

תודה על התגובה אחי.
יש בחבילה 90 כדורים (3 כדורים למנה = 30 מנות).
זה עולה 65 ש"ח ל-180 כדורים (60 מנות) למרות שאני לוקח בדרך כלל רק 2 כדורים של אופטימן, אז זה אמור להספיק לי ל90 יום.
כדאי מבחינת תמורה למחיר? יש שם בעיקרון כל מה שאני צריך או שהוא נופל מאופטימן בהרבה?
תקנה את של טוין לאב עדיף

• פותח/ת השרשור
מה זה NO BOOSTERS?
Nitric oxide booster products utilize the protein amino acid L-Arginine to promote the production of nitric oxide in your body.* The body breaks down L-Arginine to do this, and this process supports areas such as: Oxygen delivery* Muscle pumps & Vasodilation*

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית