עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת, אולי סיבה טובה לא לצרוך מולטי של אנימל פק. (המחקר המקושר נעשה על אלפי אנשים).חוץ מבאנימל פאק לא ראיתי מינונים גבוהים של ויטמין E
את זה לא ידעתי, בכל אופן יש שם 300IU לא 400IU כפי שמצויין בניסוי, בטוין לאב יש 100 ובאופטי מן יש 200זאת, אולי סיבה טובה לא לצרוך מולטי של אנימל פק. (המחקר המקושר נעשה על אלפי אנשים).
תודה על התגובה אחי.מינון נמוך מידי של ויטמין די אז כנראה תצטרך לקנות תוסף גם כן,
אותו דבר לגבי ויטמין C ו-E למרות שחוץ מבאנימל פאק לא ראיתי מינונים גבוהים של ויטמין E
בעיקרון יש פה עוד כמה דברים שהם היו יכולים להשקיע יותר אבל הם יותר מה"100% recomended" אז אני לא אתווכח.
יש בחבילה שהצגת 10 מנות, ובמיוחד עם muscleTech הם יקרים בטירוף, סתם בזבוז כסף.
אתה יכול להסתכל על השוואה שעשיתי בין מולטים (בחתימה) ותוכל לבחור לך את מבוקשך
תקנה את של טוין לאב עדיףתודה על התגובה אחי.
יש בחבילה 90 כדורים (3 כדורים למנה = 30 מנות).
זה עולה 65 ש"ח ל-180 כדורים (60 מנות) למרות שאני לוקח בדרך כלל רק 2 כדורים של אופטימן, אז זה אמור להספיק לי ל90 יום.
כדאי מבחינת תמורה למחיר? יש שם בעיקרון כל מה שאני צריך או שהוא נופל מאופטימן בהרבה?
תבדוק גם את כמות המנותתיקון: המאסלטק חצי מחיר מאופטימן.
חצי מחיר על אותה כמות מנות.תבדוק גם את כמות המנות
אז אני מניח שזה בסדר,חצי מחיר על אותה כמות מנות.
Nitric oxide booster products utilize the protein amino acid L-Arginine to promote the production of nitric oxide in your body.* The body breaks down L-Arginine to do this, and this process supports areas such as: Oxygen delivery* Muscle pumps & Vasodilation*מה זה NO BOOSTERS?
לא הייתי לוקח את זה כשיקול לקניה של מולטי ויטמין מסויים.זה באמת יעשה משהו?