הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בבנץ

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
ניסיתי בזמן האחרון לשחק עם רוחב האחיזה וכו' ובסוף הצרתי אותה (ממש עזר לי), אבל אני לא בטוח עד כמה הכל פרפקט.
אשמח לביקורות על הכל חוץ מהיותי שחיף (במציאות אני לא ככה 😭)

סט #1:

סט #2:

סט #3:

שמתי לב שהתחת עולה ב 2 ו- 3 כבר.
@Tank אשמח לביקורת בהמשך לאשכול ההוא על הבנץ.

רוחב האחיזה בסדר גמור וגם אני רואה שהסטאפ שלך לא רע בכלל גם כן.
בסט 3 תפסת יותר רחב מהאחרים או שרק נדמה לי?
מבחינת מה לשפר אז קודם כל כדאי לך להזיז את המגבת בזמן שאתה מבצע את הסט. דבר שני אתה צריך להשתמש בLEG DRIVE. זה יעזור מאוד במקרים שבהם נראה לך שהתחת שלך עולה, כי כשהתחת עולה זה אומר שאתה מנסה להשתמש בLEG DRIVE אבל לא מצליח כי אתה לא מבצע אותו נכון.
תראה את הסרטון הזה:

דבר שלישי, מנסיון שלי יותר קל להכנס עם LEG DRIVE וללחוץ חזה עם נעליים שאין להן סוליה קשיחה. כשאתה מנסה לדחוף את הרגליים לתוך הרצפה הסוליה הקשיחה יכולה להפריע לך ובכך אתה תהיה פחות יציב וכתוצאה מזה הלחיצה שלך תהיה הרבה פחות טובה. נעל ספורט רגילה תתאים לבנץ' פרס, אחרי שתראה את הסרטון שהבאתי אתה תראה בדיוק איך זה יכול לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
רוחב האחיזה בסדר גמור וגם אני רואה שהסטאפ שלך לא רע בכלל גם כן.
בסט 3 תפסת יותר רחב מהאחרים או שרק נדמה לי?
מבחינת מה לשפר אז קודם כל כדאי לך להזיז את המגבת בזמן שאתה מבצע את הסט. דבר שני אתה צריך להשתמש בLEG DRIVE. זה יעזור מאוד במקרים שבהם נראה לך שהתחת שלך עולה, כי כשהתחת עולה זה אומר שאתה מנסה להשתמש בLEG DRIVE אבל לא מצליח כי אתה לא מבצע אותו נכון.
תראה את הסרטון הזה:

דבר שלישי, מנסיון שלי יותר קל להכנס עם LEG DRIVE וללחוץ חזה עם נעליים שאין להן סוליה קשיחה. כשאתה מנסה לדחוף את הרגליים לתוך הרצפה הסוליה הקשיחה יכולה להפריע לך ובכך אתה תהיה פחות יציב וכתוצאה מזה הלחיצה שלך תהיה הרבה פחות טובה. נעל ספורט רגילה תתאים לבנץ' פרס, אחרי שתראה את הסרטון שהבאתי אתה תראה בדיוק איך זה יכול לעזור לך.

הבנתי, הלג דרייב באמת לא הרגיש לי נכון.
אז חוץ מלג דרייב השאר בסדר? הקשת? מרפקים וכו'?
ותודה רבה 😃

הבנתי, הלג דרייב באמת לא הרגיש לי נכון.
אז חוץ מלג דרייב השאר בסדר? הקשת? מרפקים וכו'?
ותודה רבה 😃
לדעתי כל השאר בסדר גמור 😃

דרך אגב עד היום חשבתי שאתה נראה כמו התמונות פרופיל שלך בפורום 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית