הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש שיטת אימונים טובה להיתלות על מוט כמה שיותר זמן

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
הכוונה היא כמו שעושים מתח רק להישאר כל הזמן שהידיים נעולות לכמה שיותר זמן. אני בנתיים מצליח להישאר דקה וחצי ואז מאבד אחיזה ונופל.

בנתיים מה שעשיתי פשוט נתלתי כל יום פעם אחת למקסימום זמן שאני יכול אבל בטוח יש שיטות אפקטיביות יותר.

חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי יותר מידי מה לעשות, כנראה מהסיבה שאין הרבה אנשים ששמים את זה כמטרת יעד 😅

יש סיבה ששמת מטרה כל כך מוזרה (במילים יפות) כמטרת יעד?
והאם אתה מתאמן בחדר כושר?

• פותח/ת השרשור
כן יש ציוד כושר להכל כמעט. והסיבה שאני רוצה להשתפר בזה היא כתחביב, זאת לא מטרה עליונה שאני אשקיע את כל המאמצים רק בזה אלא משהו שאני רוצה להשתפר בו בנוסף לשאר הדברים שאני משפר גם ככה מאימוני הכושר.

כן יש ציוד כושר להכל כמעט. והסיבה שאני רוצה להשתפר בזה היא כתחביב, זאת לא מטרה עליונה שאני אשקיע את כל המאמצים רק בזה אלא משהו שאני רוצה להשתפר בו בנוסף לשאר הדברים שאני משפר גם ככה מאימוני הכושר.
תקשור לעצמך משקל עם חגורה ותנסה להתלות עם 20 קילו עליך.

אלה אימוני סיבולת, אז פשוט תרשום כמה זמן אתה עושה כל יום ותנסה לשפר בכל יום כמה שניות.

• פותח/ת השרשור
אלה אימוני סיבולת, אז פשוט תרשום כמה זמן אתה עושה כל יום ותנסה לשפר בכל יום כמה שניות.
בטוח יש רוטינה אפקטיבית יותר מאשר סתם לעשות MAX כל יום...

בנוסף, לא מזמן ראיתי סרטון שהשוו בודיבילדר, סטרונגמן, פאוור ליפאר וויפט ליפטר שעשו סקוואטים במשקל הגוף שלהם לMAX חזרות ב-5 דקות. הפאוור ליפטר ניצח.

כלומר מישהו שמתעסק באימוני כוח ניצח בתחרות סיבולת.

בנוסף, לא מזמן ראיתי סרטון שהשוו בודיבילדר, סטרונגמן, פאוור ליפאר וויפט ליפטר שעשו סקוואטים במשקל הגוף שלהם לMAX חזרות ב-5 דקות. הפאוור ליפטר ניצח.

נראה לי שהתבלבלת. אני דיי בטוח שהוייטליפטר ניצח

• פותח/ת השרשור
ואתה לוקח מסקנה חד משמעית על סמך 4 אינדבידואלים? זה בלתי אפשרי.

תתלה על יד אחת בכל פעם, זה הרבה יותר קשה, ולא יעמיס לך על הגב.
המסקנה שלי יכולה להישען על מקרה יחיד. המסקנה שלי היא שלא בטוח שאימוני סיבולת יגבירו לך את הסיבולת באופן אופטימלי לעומת אימונים אחרים.

וההמלצה השנייה שלך נשמעת טובה, אני אנסה.

רואים שעוד לא יצא לך להיות ביום הסטודנט בטכניון 😉
הבחור של סולם הכסף מביא לפה חוץ מהסולם גם מוט מתח, צריך להיתלות עליו שתי דקות וחצי נראה לי, לא בטוח, בשביל לזכות ב50 שקל 🤡

המסקנה שלי יכולה להישען על מקרה יחיד. המסקנה שלי היא שלא בטוח שאימוני סיבולת יגבירו לך את הסיבולת באופן אופטימלי לעומת אימונים אחרים.

וההמלצה השנייה שלך נשמעת טובה, אני אנסה.
אל תסיק מסקנות לפי 4 אנשים. אימוני כוח לא משפרים סיבולת. אימוני שיבולת משפרים סיבולת

רואים שעוד לא יצא לך להיות ביום הסטודנט בטכניון 😉
הבחור של סולם הכסף מביא לפה חוץ מהסולם גם מוט מתח, צריך להיתלות עליו שתי דקות וחצי נראה לי, לא בטוח, בשביל לזכות ב50 שקל 🤡
כבר קניתי כרטיס ל14 במאי אתה בא?

זה סקוואט עם משקל גוף על הגב, זה לא תרגיל סטטי.
אם אתה רוצה להשתפר בסטטיות תתאמן על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית