עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא מכס אלא סוג של עמלה בגין שחרור החבילה ש dhl גובים
תבקש לראות את החשבוןשאלתי במפורש את dhl והם אמרו שכל הסכום הוא נטו למכס.
גם לי היה סיפור עם DHL, הזמנתי חטיפי QUEST BAR, התקשרו אליי ואמרו שהחבילה תקועה ומכס ועליי להוציא הצהרת בריאות כי המוצר לא מאושר... עכשיו, לא רק שהמוצר נמכר כאן בארץ ברשת מאוד מפורסמת של חנויות לתוספי תזונה, אלא גם מיליון פעם הגיעו אליי משלוחים של המוצר הנ"ל, פשוט לא דרך DHL.. כל ההתנהלות עם המכס היא פשוט ביזיון. אשכרה דרשו ממני לשלם 150 ש"ח על "הוצאת רישיון בריאות" (שבסוף בוטל לאחר ויכוחים בלתי פוסקים), למלא טפסים, להביא שוב קבלה מהחברה על המוצרים. פשוט נוראי. ואנחנו מדברים על פאקינג חבילת חטיפים מסכנה, כן?
הרגשתי חובה לעדכן. אתמול הגעתי לדואר לקחת מספר חבילות, ובא אליי אלירן שמכיר אותי (עובד בדואר) ואמר לי
שיש לי איזה חבילה פה מתחילת אפריל והוא ראה תשם שלי ושמר לי. והוא לא יודע למה לא קיבלתי אותה, הייתי מופתע (הרי חשבתי שdhl כבר שלחו את זה חזרה אחרי שסירבתי לשלם ולמלא תדו"ח הדפוק שלהם) בקיצור זה היה זה, זה היה החבילה של קווסט. כנראה שהם פשוט התייאשו ונכנעו ללחץ.
לא להכנע לdhl וכמובן לא לשלם להם 😃
"מישהו מבפנים" כולה פקיד בדואר, שמכיר אותי כי אני פשוט מזמין המון.לך יש מזל כי יש'ך מישהו מבפנים שאתה מכיר, רובנו לא כאלה.
לא.DHL וגם חברות אחרות כמו DB SCHENKER או FEDEX מגדירות משלוחים כ"door 2 door" או "door to airport" או סגנון אחר ואין להם הסכמים כמו USPS עם דואר ישראל, מה שבפועל קורה זה שבגלל ה"פרצה" הזו העמילי מכס שעושים שחרור פרטני יכולים לדחוף כל מיני עמלות כגון "אגרת מחשב" או "אגרת בטחון" ו"דמי אחסון"(אם במקרה החבילה הגיעה בסוף שבוע או יום חג כגון יום העצמאות, כשלא עובדים) ובסוף זה מגולגל ללקוח כסכום שאין לו מושג מי נגד מי.
אין כ"כ עם מי לדבר, אם שילמת הכסף נעלם(אלא אם כן תלך לתביעה, שסיכוייה קלושים כי החוק מאפשר להם לעשות דברים כאלה)
במקרה החבילה הגיעה כמה ימים אחרי יום העצמאות/זכרון?
לא.
הם טענו ששקל לא מגיע אליהם אלא למכס על אישור המיוחד למשלוח.
נניח ....אז לפחות מעכשיו שיש אישור אין צורך להנפיק שוב בכל פעם.
נענתי בשלילה.
זה עושק.