הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חמאה, והרבה!

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
אני מנסה נואשות לעלות במשקל (עליתי כ8 ק"ג ואני רוצה עוד - שחיף...).
הייתי שותה כמה כפות שמן זית לפני השינה (וסובל מזה מאוד... מגעיל...), קראתי קצת והבנתי שאין שום בעיה עם להחליף את זה בחמאה...
האם זה נכון? האם אני יכול לאכול חמאה (בכמות גדולה) בלי "לפחד" ? האם יהיה הבדל (לא בעליה במשקל, אלא ב"בריאות").

תודה רבה..

תאכל לפני השינה מלא לחם עם חמאה גבינה צהובה ומלא דברים משמינים,
אני מחפש להרזות תמיד וכולם מחפשים לעלות.. אחחח העולם הזה חחח

יש חמאה בלגית של ויליפוד, 8 שקל לחבילה של 200 גרם,טעם מעולה, צבע צהוב שזה יותר מתקרב לצבע של חמאה משל תנובה למשל שזה לבן כמו קיר, יש שמועה שזה גראס-פד, לא יודע לאשר את זה,למרות שלא מאמין.
בכל מקרה,אחלה דבר, במקרר שלי שוכב כרגע 600 גרם חמאה בלגית כי גם ככה יש לזה תאריך תפוגה של שנה+

• פותח/ת השרשור
גראס-מה?!

בכל אופן, תודה. אני אקנה את זה. יש עוד המלצות לדברים משמינים+לא משביעים+טעימים (כמו חמאה) ?

נשנוש נחמד של חמאה הוא פשוט כפית חמאה עם טיפה מלח מעל.
כן כן, כמו שאתה קורא, כפית חמאה עם מעט מלח.
טעם חמאתי וטעים, מרקם של אבוקדו מעט בוסרי.
אכן נשנוש טעים ומשביע מאוד.

תטגן פטריות בחמאה,הן סופגות את זה ממש טוב.
אפשר גם לעשות שקשוקת טונה,הטונה סופחת את החמאה כשאתה מטגן אותה,ואז אתה מוסיף ביצים.
עוד שיטה זה לחמם חלב,להוסיף קוביות חמאה קרות ולערבל עם בלנדר,לקרר ואז יש לך שמנת מתוקה,המון קלוריות.

• פותח/ת השרשור
תטגן פטריות בחמאה,הן סופגות את זה ממש טוב.
אפשר גם לעשות שקשוקת טונה,הטונה סופחת את החמאה כשאתה מטגן אותה,ואז אתה מוסיף ביצים.
עוד שיטה זה לחמם חלב,להוסיף קוביות חמאה קרות ולערבל עם בלנדר,לקרר ואז יש לך שמנת מתוקה,המון קלוריות.

אחת הסיבות שאני רזה, זה כי אני מתעצל לעשות את הדברים האלה. יותר קל לי לאכול פשוט ככה חמאה וזהו... 😃

אני אעתיק הודעה שלי מפוסט אחר, תהנה

החומרים הבאים מסוכנים ביותר ואסורים לשימוש אדם מן המניין

25651

מצד שמאל לימין יש לנו כאן:
אבקת ניפוח, המכילה חומצת חלב וחומרים אחרים, תורמת לעיצוב השריר וניפוחו, וגם להתאוששות מירבית. חוקי לשימוש באישור FDA

כדורי כורכומין (או בשמם השני ננדרולון / דקה דורבולין). מסייעים לשמירה על רקמות השריר ומניעת דלקות.

שמנת מתוקה. זהו בעצם החומר המסוכן ביותר. לא עובר בדיקת שתן או דם. נפסל בארגון GPA/IPF . מכילחומרים מסוכנים ביותר הסופחים נוזלים לשריר, מגדילים ומעודדים היפרטרופיה בתאי שריר הלב. לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 21.

חלב סטנדרטי. סטראויד אנבולי נפוץ ביותר ומאושר לשימוש. מומלץ לצרוך עד גלון ביום, או גלון ומעלהבשילוב תוכנית SS בלבד.

הוראות שימוש:
מוסיפים 200 גרם שמנת ו200 גרם חלב. סקופ אבקתניפוח ומשקשקים. מומלץ להיות ברדיוס של ארבעה מטרים מהשירותים במשך 24 שעות.

25652

• פותח/ת השרשור
11183080_10206282758245330_60075283_o.jpg

חיפשתי חמאה גראס-פד.... לא מצאתי....
בכל אופן, נצא לדרך. מקווה להיות בעוד 3 חודשים עם כמה ק"ג יותר....
אגב, שמנת? איזו? ככה פשוט לאכול? טעים?

יש חמאה בלגית של ויליפוד, 8 שקל לחבילה של 200 גרם,טעם מעולה, צבע צהוב שזה יותר מתקרב לצבע של חמאה משל תנובה למשל שזה לבן כמו קיר, יש שמועה שזה גראס-פד, לא יודע לאשר את זה,למרות שלא מאמין.
בכל מקרה,אחלה דבר, במקרר שלי שוכב כרגע 600 גרם חמאה בלגית כי גם ככה יש לזה תאריך תפוגה של שנה+
יש ב יו חמאה צרפתית גראספד, משהו מיוחד, 48 שקל לאריזה של קילו, אם אתה בפליאו הגרסא הלא מצונזרת בפייסבוק אז מתלהבים מזה שם משהו מטורף

החמאה רכה מכילה שמן רגיל בנוסף לחמאה,מומלץ להתרחק ולרכוש בזול יותר חמאה רגילה.
חמאה גראס-פד היא של אלוויר,פרזידנט,מכבי ועוד כמה,אלו הכי מוכרות,אני אישית אוהב את הפרזידנט.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם!
יש לי שאלה נוספת ואני לא רוצה לפתוח נושא חדש..
האם באכילה של כ700 קלוריות מעל הנייטראלי (בלי להתאמן), אעלה גם במסת שריר, או רק בשומן?

תודה לכולם!
יש לי שאלה נוספת ואני לא רוצה לפתוח נושא חדש..
האם באכילה של כ700 קלוריות מעל הנייטראלי (בלי להתאמן), אעלה גם במסת שריר, או רק בשומן?
אם לא תתאמן אתה כנראה לא תעלה במסת השריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית