הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קפה, והרבה ממנו

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
אהלן, אני כרגע בחיטוב, ואני בנאדם שחולה על קפה, לא קשור לקפאין או למנוע עייפות, פשוט אוהב את הטעם.
בכל מקרה, לאחרונה אני שותה פחות נס בגלל החלב שלא נכנס בתפריט ממש, אבל כן קפה שחור וגם קפה נטול קפאין אם זה קרוב ללילה.
כמו שאת םידועים בארץ אין שום דבר לגבי ערך קלורי שנוגע לקפה, ורציתי לשאול אם יש כזה? אם ז המשפיע על הערכים שלי? יש לו ערך קלורי כלשהו? אולי שאלה קצת מפרת אז זה גורם לי לתהות, אם בנאדם שותה משהו כמו 7 כוסות קפה ביום, נטו קפה ומים, בלי סוכר, וחות מהחלב שאני מכניס ב 2 כוסות נס למשל, מה הערך הקלורי של זה יהיה?

אהלן, אני כרגע בחיטוב, ואני בנאדם שחולה על קפה, לא קשור לקפאין או למנוע עייפות, פשוט אוהב את הטעם.
בכל מקרה, לאחרונה אני שותה פחות נס בגלל החלב שלא נכנס בתפריט ממש, אבל כן קפה שחור וגם קפה נטול קפאין אם זה קרוב ללילה.
כמו שאת םידועים בארץ אין שום דבר לגבי ערך קלורי שנוגע לקפה, ורציתי לשאול אם יש כזה? אם ז המשפיע על הערכים שלי? יש לו ערך קלורי כלשהו? אולי שאלה קצת מפרת אז זה גורם לי לתהות, אם בנאדם שותה משהו כמו 7 כוסות קפה ביום, נטו קפה ומים, בלי סוכר, וחות מהחלב שאני מכניס ב 2 כוסות נס למשל, מה הערך הקלורי של זה יהיה?
בקפה זה זניח. אבל לגבי החלב מה הבעיה לשקול?

בחלב יש 60 קלוריות ל100 מ"ל. אם בכוס קפה אתה שם 30 מ"ל חלב ואתה שותה 5 כוסות קפה ביום זה יוצא עוד 90 קלוריות לתפריט. אם אתה במשקל ממוצע ועושה חיטוב על כ1700 קלוריות אז החלב במקרה הנ"ל תופס 5.2% מהתפריט שזה ממש לא הרבה. בנוסף 90 קלוריות זאת כמות שניתן לשרוף בערך ב12-15 דקות של ריצה קלה.
המסקנה היא שאני ממש לא רואה סיבה להוריד נס מהתפריט כי אתה לא רוצה להכליל את החלב בחישוב כי זאת כמות מאוד שולית שכמעט ולא משפיעה עליך. לעומת זאת אם היית אומר לי שאתה חולה על עוגת דבש זה היה כבר סיפור אחר 😃

• פותח/ת השרשור
בקפה זה זניח. אבל לגבי החלב מה הבעיה לשקול?
בחלב יש 60 קלוריות ל100 מ"ל. אם בכוס קפה אתה שם 30 מ"ל חלב ואתה שותה 5 כוסות קפה ביום זה יוצא עוד 90 קלוריות לתפריט. אם אתה במשקל ממוצע ועושה חיטוב על כ1700 קלוריות אז החלב במקרה הנ"ל תופס 5.2% מהתפריט שזה ממש לא הרבה. בנוסף 90 קלוריות זאת כמות שניתן לשרוף בערך ב12-15 דקות של ריצה קלה.
המסקנה היא שאני ממש לא רואה סיבה להוריד נס מהתפריט כי אתה לא רוצה להכליל את החלב בחישוב כי זאת כמות מאוד שולית שכמעט ולא משפיעה עליך. לעומת זאת אם היית אומר לי שאתה חולה על עוגת דבש זה היה כבר סיפור אחר 😃

יא מצמצחיקים לא דיברתי על החלב, דיברתי על הקפה עצמו בלי קשר לחלב. נניח שכביכול החלב סבבה והוע נכנס בתפריט. השאלה אם קפה בלי קשר לחלב יש בו ערך קלורי?
אני פשוט לאחרונה מתקשה לרדת במשקל אני מחפש איפה הבעיה

יא מצמצחיקים לא דיברתי על החלב, דיברתי על הקפה עצמו בלי קשר לחלב. נניח שכביכול החלב סבבה והוע נכנס בתפריט. השאלה אם קפה בלי קשר לחלב יש בו ערך קלורי?
אני פשוט לאחרונה מתקשה לרדת במשקל אני מחפש איפה הבעיה
זאת בוודאות לא הבעיה.
upload_2018-10-6_22-23-9.png

בכל מקרה אני הגבתי לחלק הזה:
אני שותה פחות נס בגלל החלב שלא נכנס בתפריט ממש
כדי להראות לך שזה לא חכם בשבילך לוותר על חלב בקפה רק בגלל החיטוב כי הכמות הקלורית סה"כ ממש זניחה וחבל לוותר על דברים שאתה מתענג עליהם שגם ככה אין להם כמעט ערך קלורי.

• פותח/ת השרשור
זאת בוודאות לא הבעיה.
צפה בקובץ המצורף 45393
בכל מקרה אני הגבתי לחלק הזה:

כדי להראות לך שזה לא חכם בשבילך לוותר על חלב בקפה רק בגלל החיטוב כי הכמות הקלורית סה"כ ממש זניחה וחבל לוותר על דברים שאתה מתענג עליהם שגם ככה אין להם כמעט ערך קלורי.

כן אין ספק זה לא שאנ ימנסה להיות בעונש, אבל אני מחפש כרגע את המקור לבעיה אז אני משתדל לנסות לעקוב אחרי כמה דברים. תקוע על משקל 73.5 ומשתמש בתפריט של מייק למשל 70 קילו לחיטוב, עושה 3-4 אירובי בשבוע, רק שבתפריט שלא כמה דברים אני מחסיר בקטנה כי תמיד יש קלוריות עודפות וגם חלב נגיד וכאלה..

כן אין ספק זה לא שאנ ימנסה להיות בעונש, אבל אני מחפש כרגע את המקור לבעיה אז אני משתדל לנסות לעקוב אחרי כמה דברים. תקוע על משקל 73.5 ומשתמש בתפריט של מייק למשל 70 קילו לחיטוב, עושה 3-4 אירובי בשבוע, רק שבתפריט שלא כמה דברים אני מחסיר בקטנה כי תמיד יש קלוריות עודפות וגם חלב נגיד וכאלה..
כמה שבועות רצוף אתה כבר מחטב וכמה הורדת בינתיים?

• פותח/ת השרשור
כמה שבועות רצוף אתה כבר מחטב וכמה הורדת בינתיים?

חחח חכה לא כזה פשוט בגלל זה אני לא נכנס לזה כזה עמוק.. אני כבר תקופה גדולה בחיטוב, התחלתי (חזרתי כביכול) להתאמן בפסח שהיה נגיד מאי כזה, מאז הרזיתי כמעט 10 קילו עם תזונה שהיא לא טובה שמן הסתם ירדתי מסת שריר כי אז היה לי פחות ידע בתחום והייתי על תפריט של כ1500 קלוריות ליום, רצתי להוריד את הכרס כי אני אחרי ניתוח כביכול ולא התאמנתי והשמנתי. יתא שהתחלתי במשקל 83, הגעתי לאיזה 73-75, ונתקעתי במשלק הזה כרגע גם הייתי שבוע באמסטרדם שלא תרם בכלל, ומשתדל להיצמד לתפריט למרות שהיה קשה בחגים ועדיין קשה לי בסופשים ישיבות עם חברים, אז המשקל קצת מתנודד.
מצד שני גם בתקופות שניצמדתי לתפריט הוא לא ממש עזר, אני מדבר על התפריטים האלה: בניית תפריט תזונה - חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 70 - 85 - 100 ק"ג

אני משקל 75 נגיד והשתמשתי בשל ה 70 קילו לחיטוב, עכישו שוקל בערך 73.5, התחלתי לעקוב אחרי האימוני אירובי יותר טוב מנסה להתמיד ב 4 אירובי בשבוע, מינימום 3 אני עושה וזה ריצות בעיקר 30-40 דק, אני רוצה להתחיל אליפטיקל במקום נגיד 2 ריצות, או ריצה אחת, להקל על הברכיים ויותר נגיש לשעות הצהריים כשחם בחוץ לרוץ וכאלה.
בתפריט של מייק למשל, מה הכוונ הבלחם קל? כמה קלוריות כביכול לפרוסה/100 גרם? וגביע קוטג זה גביע 250 גרם?

שמע אתה צריך לעקוב אחרי התפריט
אני למשל נצמד ללחם שהכי נגיש לי, ולפי זה מחשב אם אתה לא יורד במשך שלוש שבועות מוריד עוד 150 קלוריות וכן הלאה
אם אתה רואה שגם זה לא עוזר, הייתי יוצא לתקופה של נטרלי וחוזר
כן זה באסה וכביכול זה מעכב אבל זה חלק מזה אין מה לעשות

אני למשל נצמד ללחם שהכי נגיש לי, ולפי זה מחשב אם אתה לא יורד במשך שלוש שבועות מוריד עוד 150 קלוריות וכן הלאה
לפי מה שמייק אמרתי (ושאלתי אותו גם) נייטרלי לא באמת עוזר. מתאמן שנתקע על אותו משקל, זה כי כנראה הוא לא מחשב קלוריות כמו שצריך ולא נמצא על מאזן שלילי. הרי ידוע שככל שיורדים יותר ככה גם הגרעון גדל..

• פותח/ת השרשור
לפי מה שמייק אמרתי (ושאלתי אותו גם) נייטרלי לא באמת עוזר. מתאמן שנתקע על אותו משקל, זה כי כנראה הוא לא מחשב קלוריות כמו שצריך ולא נמצא על מאזן שלילי. הרי ידוע שככל שיורדים יותר ככה גם הגרעון גדל..

כן אין ספר שצריך לבדוק את זה הבעיה שלא יודע מאיפה הקלוריות האלה באות.. באמת מוזר לי איך שחישבו את זה שם לדעתי זה לא הגיוני הקלוריות שרשומות שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית