ייעוץ חמאה, והרבה!

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
אני מנסה נואשות לעלות במשקל (עליתי כ8 ק"ג ואני רוצה עוד - שחיף...).
הייתי שותה כמה כפות שמן זית לפני השינה (וסובל מזה מאוד... מגעיל...), קראתי קצת והבנתי שאין שום בעיה עם להחליף את זה בחמאה...
האם זה נכון? האם אני יכול לאכול חמאה (בכמות גדולה) בלי "לפחד" ? האם יהיה הבדל (לא בעליה במשקל, אלא ב"בריאות").

תודה רבה..

בכל אכילה מעל לנייטרלי אתה תשמין. אין סיבה לגוף לפתח מסת שריר כשאתה לא מתאמן.

קראתי פה בפורום שאם עולים שש קילו בלי להתאמן אז קילו מתוך זה יהיה שריר אבל נדמה לי רק במצב של השמנה רצינית (לא זוכר בדיוק ואם זה לא נכון אשמח ללמוד)

האם באכילה של כ700 קלוריות מעל הנייטראלי (בלי להתאמן), אעלה גם במסת שריר, או רק בשומן?
תעלה גם במסת שריר, אבל היחס שומן:שריר יהיה גבוה.
קראתי פה בפורום שאם עולים שש קילו בלי להתאמן אז קילו מתוך זה יהיה שריר
היחס הזה תלוי בגנטיקה ובאחוז השומן.

• פותח/ת השרשור
אני שוקל 65 קג.... נראה שחיף מאוד. לא ככ אכפת לי כרגע... (ברור שיש עדיפות, אבל לא מצליח לגייס כרגע את המוטיבציה להתאמן... ).

אימון ביתי פשוט (פוש אפס, קצת משקולות, מתח) יהיה משמעותית שונה מ"כלום" ?

אני שוקל 65 קג.... נראה שחיף מאוד. לא ככ אכפת לי כרגע... (ברור שיש עדיפות, אבל לא מצליח לגייס כרגע את המוטיבציה להתאמן... ).

אם לא תתפוס את עצמך בידיים אתה תשאר שחיף.
כי בן אדם שאין לו כוח להתאמן אז גם בבית לא יהיה לו כוח להתאמן.

תלוי כמה תתאמץ באימון, אבל אם חסרה לך מוטיבציה אימון ביתי (ללא מדריך) הוא הפתרון הכי גרוע עם סיכויי התמדה אפסיים.

היי
אני מנסה נואשות לעלות במשקל (עליתי כ8 ק"ג ואני רוצה עוד - שחיף...).
הייתי שותה כמה כפות שמן זית לפני השינה (וסובל מזה מאוד... מגעיל...), קראתי קצת והבנתי שאין שום בעיה עם להחליף את זה בחמאה...
האם זה נכון? האם אני יכול לאכול חמאה (בכמות גדולה) בלי "לפחד" ? האם יהיה הבדל (לא בעליה במשקל, אלא ב"בריאות").

תודה רבה..
יש משהו שנקרא "אנשור" אולי שמעת. זה פחית בטעמים כ-230 מ"ל עם כ-350 קלוריות.
תקנה בבית מרקחת של הקופ"ח יעלה לך יותר זול (משהו כמו 4-5 ש"ח לפחית). אתה שותה 3 כאלה ביום והסתדרת.

לגייס מוטיבציה זה ממש קל ,תרשום הישגים ממש מוגזמים שתגיע/לא תגיע אליהם ותרשום לך גם מטרות ביניים למשל עוד חודש מעכשיו בנץ' 20 קילו יותר וכו'
''להשתחרר'' מה אימונים זה כבר סיפור אחר.
תחשוב שבעוד 9 חודשים שתעלה 15-25 קילו ותרים פי 3-4 ממה שהרמת בהתחלה .
אני לא חושב שתרצה לוותר

• פותח/ת השרשור
יש משהו שנקרא "אנשור" אולי שמעת. זה פחית בטעמים כ-230 מ"ל עם כ-350 קלוריות.
תקנה בבית מרקחת של הקופ"ח יעלה לך יותר זול (משהו כמו 4-5 ש"ח לפחית). אתה שותה 3 כאלה ביום והסתדרת.

כן השתמשתי בזה. מה היתרון של זה בעצם על כוס חלב? (אין בזה יותר קלוריות או משהו מיוחד למיטב ידיעתי...)

כן השתמשתי בזה. מה היתרון של זה בעצם על כוס חלב? (אין בזה יותר קלוריות או משהו מיוחד למיטב ידיעתי...)
קלוריות 355, חלבון 13 גר', פחמימות 50.1 גר', שומן 11.4 גר', כולסטרול <5 מ"ג, נתרן 240 מ"ג, אשלגן 440 מ"ג, ויטמינים ומינרלים.
זה בפחית אחת.
בן דוד שלי לקח (היה שחיפון) ואחרי תקופה קצרה באמת עלה במשקל. משהו מגניב.

קלוריות 355, חלבון 13 גר', פחמימות 50.1 גר', שומן 11.4 גר', כולסטרול <5 מ"ג, נתרן 240 מ"ג, אשלגן 440 מ"ג, ויטמינים ומינרלים.
זה בפחית אחת.
בן דוד שלי לקח (היה שחיפון) ואחרי תקופה קצרה באמת עלה במשקל. משהו מגניב.
הוא עלה במשקל כי סוף סוף היה במאזן קלורי חיובי. באותה מידה היה יכול ללמוד לאכול במקום לדחוף זבל שנותנים לאנשים חולים. סבתא שלי קיבלה את זה בזמן שהייתה תחת טיפולים כימותרפיים כי לא יכלה לאכול. עדיף ללמוד לאכול כמו בן אדם.

• פותח/ת השרשור
הוא עלה במשקל כי סוף סוף היה במאזן קלורי חיובי. באותה מידה היה יכול ללמוד לאכול במקום לדחוף זבל שנותנים לאנשים חולים. סבתא שלי קיבלה את זה בזמן שהייתה תחת טיפולים כימותרפיים כי לא יכלה לאכול. עדיף ללמוד לאכול כמו בן אדם.

מסכים לגבי החלק הראשון... לא מסכים שזה "זבל". אגב, יש מלא אנשים (אני בינהם) שקשה להם לאכול מספיק... וזה פתרון נחמד.
אני רק שאלתי האם הוא בכלל עדיף על דברים אחרים (כמו 2-3 כוסות חלב..).

יש אנשים שלא יודעים איך זה מרגיש שאי אפשר לאכול.
סבתא שלך סבלה מהכימו. לא מהאנשור. תהיה בטוח.
בכל מקרה, אנשור, בהגדרה שלו, זה לא "זבל שנותנים לאנשים חולים" 😃
זה תוסף תזונה למי שלא מצליח להגיע למספר הקלוריות בקצובה היומית.
מסכים לגבי החלק הראשון... לא מסכים שזה "זבל". אגב, יש מלא אנשים (אני בינהם) שקשה להם לאכול מספיק... וזה פתרון נחמד.
אני רק שאלתי האם הוא בכלל עדיף על דברים אחרים (כמו 2-3 כוסות חלב..).
דחפו לשם יותר ערכים מאשר לחלב. (ותהיה בטוח שהוא נטול הורמונים שלא כמו בחלב)
והוא גם בטעמים וגם מחירית יותר משתלם.. ככה נראה לי.
תנסה ותראה מה אכפת לך..

• פותח/ת השרשור
למיטב ידיעתי (הלא מעודכנת) אנשור מסובסד רק אם יש אינדיקציה רפואית (וכמובן אף אחד לא רוצה להגיע למצב בו יש אינדיקציה כזאת).

לא לא . זה עולה 5 שקלים בערך בקופת חולים (אני במאוחדת וברוך השם באתי בלי סיבה מיוחדת). האמת גם טעם נחמד.

למיטב ידיעתי (הלא מעודכנת) אנשור מסובסד רק אם יש אינדיקציה רפואית (וכמובן אף אחד לא רוצה להגיע למצב בו יש אינדיקציה כזאת).
אעדכן אותך:
כ 5.5 שקל למי שיש ביטוח בסיסי של קופ"ח וקונה בקופ"ח (מושלם - כללית, זהב - מכבי, עדיף - מאוחדת). (שזה כל אחד).
כ 4.5 שקל למי שיש אינדיקציה רפואית. (פגשתי רק אחת כזאת במהלך הקריירה עד היום).
כ 14 שקל במגזר הפרטי (לא קופ"ח).

אפשר לשתות את זה גם ככה, בלי אינדיקציות. זה תוסף תזונה לכל דבר. רק לא לעבור את ה-3 מנות ליום. כי אין צורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית