הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוסיף אירובי או להוריד פחמימה מהתפריט יש תומנה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
לאחר שבוע נתקעתי בחיטוב
מה אתם ממליצים להוסיף עוד אירובי למרות שאני מעדיף להוסיף על פני הורדה של קלוריות
אני עושה כל יום אירובי 30 דקות על המכשיר הסקי עם הידיים חזק עד בינוני
זה התפריט שלי לא מסודר לפי מספר ארוחות וזמנים אבל יש פה את הכמות פחות או יותר תכיוון ואת סה"כ הקלוריות
* האבקת חלבון ביצה הכוונה לאבקת חלבון רגילה היא הכי דומה בערכים

המישקל כרגע 73 קג
tempFileForShare.jpg

עזוב רגע ירידה במשקל, החלוקת ערכים שלך לא טובה.
אתה אוכל המון חלבון, הרבה פחמימה, ובקושי שומן.

אין צורך שתעבור את ה-150 גרם חלבון.
לגבי פחמימה אתה גם יכול לקצץ משמעותית, אתה לא רוצה שרמות אינסולין יהיו גבוהות כל הזמן. לכיוון ה100-150
כל השאר תוסיף לשומנים, לא לפחד משומן רווי.
למשל - במקום קוטג' 1% - תאכל 5%. במקום רק חלבון ביצה, תאכל ביצה שלמה. במקום גבינה צהובה 5% - תאכל 28%.

• פותח/ת השרשור
זאת כמות החלבון בלי הפחמימות והמסביב .אני אוכל חלבון כפול 2 .
למה הכוונה שיעלו רמות האינסולין בגלל הפירות תמרים ?
אז אני אוריד פחמימה ובמקום זה יותר שומן?
בקשר לדל שומן בתפריט זה לא שאני מפחד פשוט התרגלתי כבר שנים לאכל בגישה יחסית של אוכל יותר נקי. אם אני משאיר תתפריט בערך כמו עכשיו כמה פחמימה להוריד ואם כבר שומן אז מעדיף שקדים אבוקדו שמן זית טחינה גולימת
אני אוסיף שאנינמתאמן בין 6 ל5 פעמים בשבוע ועושה אחרי כל אימון משקולות אירובי.מבחינת פחמימה אני אוריד .עכשיו עד כמה לדעתך אפשר לרדת בשקט על בטוח בתפריט מבחינת קלוריות
בכל מקרה אני חושב שאני אוריד בבוקר 19 גרם שבעולת שואל זה בסביבות 75 קלוריות ולפני השינה אוסיף כפית שמן זית עם הפרוסת לחם שיש לי בתפריט ונראה איך מתקדם אני לא רוצה להוריד יותר מידי אני כבר בסוף החיטוב אני רוצה להוריד גג עוד 3 קג וחושש לשרוף שריר. אבל לפני זה נראה לי אני אנסה להגביר אירובי

קבצים מצורפים

• 2015-04-28-09-44-53.png
    2015-04-28-09-44-53.png
    KB 60.1 · צפיות: 142
נערך לאחרונה:
תוך שבוע מתחילת החיטוב נתקעת או אתה תקוע כבר שבוע ?
כמה זמן אתה בחיטוב? משקל התחלתי ? מה המטרה ?

• פותח/ת השרשור
המטרה לחטב התחלתי 78 הגעתי ל73 צריך בערך עוד 3 קג לפחות ולסיים .לקח לי לפחות 4 לבין 5 חודש יש כאלה יגידו הרבה זמן אבל היו ימים שלא התאפקתי ואכלתי יותר מידי וזה גרם לי לעוד זמן ועיקוב בהתקדמות . אני תקוע שבוע בעיקרון מחר זה יצא שבוע וכמה אני ארד אם בכלל אני לא יודע אבל כנראה אני אוסיף ממקום כל הבלאגן הזה יותר אירובי יותר פשוט ונראה מה יהיה . אלה יש לך רעיון אחר ודעתך שונה

• פותח/ת השרשור
בחישוב שלך כמה קלוריות בכללי הורדת ?
אני אנסה אבל עשה עוד שבוע ככה של יותר אירובי כן כן גג אז נוריד.אני מעדיף לסבול באירובי מאשר להרגיש יותר רעב.
קרוב לשנה הייתי באותו מצב אז עשיתי אירובי על בטן ריקה 45 דקות בבוקר.על 120 לבין 130 דופק וכן הצלחתי להוריד בניגוד שהיום אני עושה 30 דקות אחרי משקולות.אבל אני לרא דוגל באירובי בוקר על בטן ריקה ממה שזכור לי שרפתי הרבה שריר.אבל נדע רק בסוף.

• פותח/ת השרשור
ברור שנחשב אבל חלקו לא חלבון מלא וצריך להשלים אותו עם עוד דברים.אז אני מסתמך קודם על החלבון שיש לי שהוא מלא.ואז מוריד פחמימות .
ונכון שאין לי הרבה שומן בתפריט זה בגלל שאני מעדיף פחמימה להיות פחות רעב .ואני קצת מסתמך על השומן בציטים והעמסות

ברור שנחשב אבל חלקו לא חלבון מלא וצריך להשלים אותו עם עוד דברים.אז אני מסתמך קודם על החלבון שיש לי שהוא מלא.ואז מוריד פחמימות .
ונכון שאין לי הרבה שומן בתפריט זה בגלל שאני מעדיף פחמימה להיות פחות רעב .ואני קצת מסתמך על השומן בציטים והעמסות
לא לא לא.
אתה מתייחס לחלבון הלא מלא כמו אל חלבון רגיל, ומכניס אותו בערכים שלך. אתה רק דואג שלפחות 70-80 אחוז מהתפריט יהיה מחלבון מלא

• פותח/ת השרשור
ולגבי לקצץ קלוריות עדיף מפחמימה מאשר מאכלי חלבון כמו קוטג חזה עוף או זה לא משנה ? כי אם אתה אומר זה גם נחשב חלבון
ולא 200 גרם חלבון
2 גרם חלבון למישקל הגוך 73 הכוונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית