הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימה

• פותח/ת השרשור MilanAc
  • פורסם בתאריך

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
בעיקרון התחלתי חיטוב ב1.3 אני יורד כל שבוע 0.8 גרם- קילו
תפריט של 160 חלבון 30 פחמימה 20-40 שומן
פעם בשבועיים ההמעסה של פחמימה

כמו שרשמתי אני יורד בערך קילו לשבוע אבל אני תקוע בסביבות השלושה שבועות על 14-13 שומן לא מצליח לזוז משם אני לא חושב שאני מאבד שריר כי אני נשאר על אותה משקלי עבודה בערך גם לא לשכוח שאני כמעט בלי אנרגיה וזה לא קל לשמר את משקלי העבודה שהגעתי אליהם בסוף המסה

השאלה עכשיו היא אם אני מרגיש תקוע על ה13-14% מאיפה הקילו הזה יורד כל שבוע בשלושה שבועות האחרונים?
ויכול להיות שאני מתחיל לפרק שריר? לא ניראלי שהייתי מפרק ושומר על אותם משקלים עבודה כי חלבון אני דואג לאכול לפחות פי 2.3 ממשקל הגוף שלי

אשמח שתענו ברצינות כי כל נושא עד עכשיו שהעלתי פה אנשים בילבלו תמוח וענו תשובות מתחכמות ואם אי אפשר להתייעץ פה אז למה זה קיים ?
אגב. ניסיתי גם קלן גם לא עזר במיוחד סתם חרטא

נערך לאחרונה:
זה פחות מ1500 קלוריות בטח שתיתקע, תעלה שומן שיהיה לך מאזן שלילי של -500 מההוצאה הקלורית היומית

• פותח/ת השרשור
אפשר לתת הערכה רק אם מדדת היקפים ולראות מאיפה ירד המשקל
ובכלל יש קשר בין ממש דל פחמימה לאיבוד שריר?
כי מבחינת חלבון תמיד עמדתי על פי 2.3
ודיי שמרתי משקלי עבודה גם אחרי 11 קילו פחות

שמע זה תלוי מאוד, מכיר מישהו(הוא היחיד שאני מכיר שהוא ככה יותר נכון אבל נזרום ) שיורד בסביבות הקילו בשבוע ולהגיד לך שהוא יורד שריר קשה לי להאמין כי האחוזים יורדים והכל וזה נראה שהוא שומר על מסת שריר מכובדת, הכל תלוי בך.. אם אתה במינוס קלורי של 400 ואתה רואה שאתה עומד על אותו משקל כל השבוע אז תרד לאט לאט כל שבוע מאה קלוריות ויהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אז בקיצור לעלות ל1500 קלוריות ולהמשיך לרדת ?
לא כזה משמעותי אני מגיע בדכ ל 1300-1200 קלוריות

למאזן שלילי גבוה מידי יש קשר לאיבוד שריר , כדי לשמר שריר בצורה מקסימלית צריך לרדת בצורה איטית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית