הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 שאלות על סקוואט

• פותח/ת השרשור ababw
  • פורסם בתאריך

ababw

משתמש מתחיל
130
8
נק' מוניטין:
11
130
8
1. הגיוני שאני מרגיש יום אחרי רק את הארבע ראשי תפוס ולא את ההמסטרינ או ישבן? כי הסקוואט עובד על הכל תכלס
2. יש לי מנוי בבית ובבסיס גם יש חדכ. בבית יש כלוב ובבסיס לא.. מה אפשר לעשות עם עניין הסקוואט? יש סמית משין ואין לי איפה לשים את המוט (הכי קרוב שיש זה לאיפה שהבנץ׳ אבל הוא נמוך ממש). יש פתרון יצירתי?

1.איזה סקוואט אתה עושה והאם אתה בטוח שהטכניקה טובה?
באופ כללי, גם אני כמעט ולא נתפס באזור האחורי, אין לכך חשיבות משמעותית.
2. מקבילים

• פותח/ת השרשור
1. דיפ, גב ישר שובר קו מקביל ברכיים לא עוברות את הכפות רגליים ורגליים ברוחב כתפיים.
2. אפילו זה אין בבסיס. גם לא מתח.. רק מכונות בלאי וחזה עליון תחתון וכו. והמכון בן חצי שנה והמכשירים חדשים שתבין איזו הזמנה הזויה של מכשירים עשו.

ב-HB אני אף פעם לא נתפס בהמאסטרינג. לפעמים בישבן. ב-LB הכל תפוס.
נסה למצוא מעמד מספיק גבוה להניח עליו את המוט. בנץ' עליון יכול להיות סבבה.

הגיוני שאני מרגיש יום אחרי רק את הארבע ראשי תפוס ולא את ההמסטרינ או ישבן?
הגיוני, זה לא אומר שהישבן וההמסטרינגס לא השתתפו בתרגיל
מה אפשר לעשות עם עניין הסקוואט?
תעשה לאנג'ים עם משקולות יד, ואפשר לשלב גם סקוואט בסמית כתרגיל נוסף

1. דיפ, גב ישר שובר קו מקביל ברכיים לא עוברות את הכפות רגליים ורגליים ברוחב כתפיים.
2. אפילו זה אין בבסיס. גם לא מתח.. רק מכונות בלאי וחזה עליון תחתון וכו. והמכון בן חצי שנה והמכשירים חדשים שתבין איזו הזמנה הזויה של מכשירים עשו.
חח ואללה? דיפ סקוואט כשהברך לא עוברת את הכף רגל? לא אפשרי להרבה אנשים. לפני שאתה מדבר תבדוק את עצמך

חשבתי שחלק מהטכניקה בסקוואט זה להימנע מלעבור את הכף רגל עם הברכיים.
זו חשיבה שגויה, אצל חלק מהאנשים הברכיים ילכו קדימה יותר ואצל חלק לא, יש משמעות לפרופורציות של אותו אדם

הגיוני, זה לא אומר שהישבן וההמסטרינגס לא השתתפו בתרגיל
כן, זה ההסבר היחיד לכך? אתה בטוח? רוצה לספר לנו איך בוצעה פשיטת ירך בלי שפושטי הירך (העיקריים) עבדו? אני אשמח לדעת איך זה יכול להתבצע.

פותח האשכול - כן, הגיוני שהטכניקה 100% ועדיין למחרת כואב לך רק הארבע ראשי. זה משתנה בין אנשים, והמצב שלך דיי נפוץ. זה קורה בגלל שהארבע ראשי אחראי לבד על הפעולה שלו - פשיטת ברך, בעוד שפשיטת הירך מבוצעת ע"י יותר משריר אחד, וע"י מסת שריר גדולה יותר (בסה"כ).
כמובן שזו לא הבטחה שהטכניקה שלך טובה, אם תרצה לבדוק אותה תצטרך להעלות לכאן סרטון שמצולם על פי הוראות הצילום.

לגביי הסקוואט בצבא - אם אין לך איפה לשים את המוט בגובה עצם הבריח / הסטרנום (עצם החזה), אין לך איך לעשות סקוואט בצורה רלוונטית.

כן, זה ההסבר היחיד לכך? אתה בטוח? רוצה לספר לנו איך בוצעה פשיטת ירך בלי שפושטי הירך (העיקריים) עבדו? אני אשמח לדעת איך זה יכול להתבצע.
נראה לי שלא קראת נכון את התגובה שציטטת. הבחור אמר שהעובדה שרק הארבע ראשי תפוס יום לאחר הסקוואט זה הגיוני ושזה לא אומר שהישבן וההאמסטרינג לא השתתפו בתרגיל.

רוצה לספר לנו איך בוצעה פשיטת ירך בלי שפושטי הירך (העיקריים) עבדו?
לא הבנתי מה אתה רוצה ממני כל כך.. אני מניח שלא הבנת נכון מה כתבתי והתבלבלת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית