הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחת ולתמיד - שומנים

Asaf1427

משתמש מתחיל
38
2
נק' מוניטין:
2
38
2
אחת ולתמיד סדר בראש ... בבקשה רק מי שמבין שיענה
אני 1.76 משקל 69 ( משקל התחלתי 72 ) ירידה של 2 אחוז שומן בחודש ( 3 ק"ג ) אני נמצא בחיטוב .

אחת ולתמיד תעשו לי סדר בראש בנוגע לצריכת שומנים , חלק אומרים תצרוך הרבה שומנים בריאים - מעודד שריפת שומנים מוגברת ( ולכן אני צורך כיום 45-60 גר' שומן ביום ) אך מצד שני חלק אחר אומר לי ש15-25 זה מספיק בהחלט - לא יודע כבר למי להקשיב .. מישהו שיכול לעזור בבקשה ?

מחקר של מילוי שאלונים על אכילת שומן שמקורו במוצרי חלב והקשר שלו לגודל הכרס 🫤

אחי, באמת פוצצת לי את המוח. אין ירידה במשקל במאזן חיובי.
אחי.... הוא ירד 6 קילו בשבועיים

אתה כאילו ציני?
הייתי אחוז שומן 22 משקל 62 ירדתי ל56 קילו בשבועיים על 13 אחוז שומן ומאז ירדתי לאחוז שומן 10 ותאמין לי שאכלתי
אני ציני מאוד.6 קילו בשבועיים הראשונים של החיטוב זה לא בשמיים.
מה שכן,62 זה משקל של נוצה.
56 עוד יותר אז בטח שרפת לעצמך את מעט השריר שהיה לך.
הערכות של א.ש נשמעות מגוחכות וחסרות ביסוס,אשמח אם תעלה תמונה.

אתה כאילו ציני?
הייתי אחוז שומן 22 משקל 62 ירדתי ל56 קילו בשבועיים על 13 אחוז שומן ומאז ירדתי לאחוז שומן 10 ותאמין לי שאכלתי
אולי ירדת הרבה בנוזלים, זה הגיוני.
אבל לרדת מ 22 אח״ש ל 13 אח״ש בשבועיים, אתה חי בסרט הוליוודי עם תקציב ענק.
בשום חלום שבעולם לא תצליח לרדת ירידה כל כך דרסטית באח״ש בשבועיים, אולי אם תעשה שאיבת שומן.

אגב, אישית אני גם תומך נלהב בפליאו ויצא לי לראות איתה גם תוצאות ( כחודש שאכלתי פליאו אבל עם הגבלה, לא כמויות ענק והעמסות אחת לשבוע ) ואכן ראיתי תוצאות יפות, אבל בכל מקרה, לרדת במשקל במאזן חיובי, לא יקרה.
אולי באח״ש עוד איכשהו אם אתה קוסם, אבל במשקל, לא.
כל עוד אתה על מאזן חיובי, תסביר לי בדיוק איך הצלחת עוד להוריד במשקל אלא אם כן עשית אירובי 24/7, כי ברמת ההיגיון, אם אתה אוכל יותר ממה שאתה שורף המשקל אמור לעלות, לא לרדת.

אולי ירדת הרבה בנוזלים, זה הגיוני.
אבל לרדת מ 22 אח״ש ל 13 אח״ש בשבועיים, אתה חי בסרט הוליוודי עם תקציב ענק.
בשום חלום שבעולם לא תצליח לרדת ירידה כל כך דרסטית באח״ש בשבועיים, אולי אם תעשה שאיבת שומן.

אגב, אישית אני גם תומך נלהב בפליאו ויצא לי לראות איתה גם תוצאות ( כחודש שאכלתי פליאו אבל עם הגבלה, לא כמויות ענק והעמסות אחת לשבוע ) ואכן ראיתי תוצאות יפות, אבל בכל מקרה, לרדת במשקל במאזן חיובי, לא יקרה.
אולי באח״ש עוד איכשהו אם אתה קוסם, אבל במשקל, לא.
כל עוד אתה על מאזן חיובי, תסביר לי בדיוק איך הצלחת עוד להוריד במשקל אלא אם כן עשית אירובי 24/7, כי ברמת ההיגיון, אם אתה אוכל יותר ממה שאתה שורף המשקל אמור לעלות, לא לרדת.
אני לא באתי לקדם פליאו, אבל כן עשיתי את זה והייתה תזונאית צמודה איתי שראתה את זה, לא שאני צריך את האישור שלכם...
אני עשיתי ספורט אירובי 5-6 פעמים בשבוע, הייתי בקבוצת ספורט, כדורמים, פרשתי מזה ועברתי למכון.
אני הייתי מפנה אותך לראות סרטונים של גארי טאובס בנושא קלוריות וכדומה, ולמה המיתוס הזה לא נכון, זה יסביר הרבה.
אני ציני מאוד.6 קילו בשבועיים הראשונים של החיטוב זה לא בשמיים.
מה שכן,62 זה משקל של נוצה.
56 עוד יותר אז בטח שרפת לעצמך את מעט השריר שהיה לך.
הערכות של א.ש נשמעות מגוחכות וחסרות ביסוס,אשמח אם תעלה תמונה.
אתה צודק, לא היה לי הרבה מסת שריר, ועכשיו גם אין לי הרבה, כמות של מתחילים אבל אני מתפתח כמובן.
ההערכות של האחוזי שומן הן גם מתזונאית עם המכשיר שלה וגם ממדידות של היקפים, לא מדויק במאת האחוזים אבל זה מדויק מספיק בשבילי.
גם אותך רגב אני מפנה לראות סרטונים והרצאות של גארי טאובס.
מכאן הייתי ממליץ לך לשים לב בעיקר למשפט "things are not that simple".
הדבר העיקרי שלמדתי מההודעה שלך הוא ששביעות רצון עצמית אינה משמינה, או שאתה שוקל 350 ק"ג.
? אני באמת לא הבנתי מה אתה רוצה
הכותב/ת מסביר שנייה אחרי המשפט למה קלוריה היא לא קלוריה ואין לתת לזה יחוס

קראת את העריכה שלי?
אני מתפלא שאנשים נגררים לטפל כמו קלוריות מאשר לנושא האשכול, רוצים לדבר על נושא אחר פתחו אשכול ואגיב
שומנים וקלוריות די הולכים ביחד.
לרוב הדעות.

• פותח/ת השרשור
חחחח עשיתם לי עוד יותר בלאגן בראש .. והתשובה החד משמעית היא ? ( בהיבט של חיטוב - עזבו בצד את השאר )

@GalPowerlifting
לא, זה פשוט לא הגיוני לרדת מ 22 אח״ש ל 13 אח״ש באופן טבעי מתפריט בלבד בשבועיים.
פליאו או לא פליאו, קטוגני או לא קטוגני, דל פחמימה או לא דל פחמימה, אלא אם כן אתה על סטרואיד אלוהי / שאבת שומן בניתוח או כל אפשרות מטורפת אחרת, זה לא אפשרי.
אני מודע ליתרונות של פליאו, אבל להגיד שירדת מ 22 אח״ש ל 13 בשבועיים, מצטער אבל אלו פשוט בלבולי ביצים.
אגב, להצדיק בכך שנפגשת עם דיאטנית, לא בדיוק יעזור לך ולהפך, יגרום בעיקר לפקפוק.
רוב התזונאים היום ( עם דגש על רוב ) הם פשוט חבורה של טיפשים.
קשה למצוא היום תזונאי טוב וחכם ( לפחות דרך קופ״ח ).
אבל, העובדה שאתה טוען שירדת כך באח״ש בשבועיים ושהתזונאית אמרה לך כך, מוכיחה שהלכת לתזונאית מוזרה אני מניח, אלא אם כן פשוט בדקת אח״ש בדרכים השוות לתחת, כמו חישוב אח״ש. לפי מחשבונים באינטרנט או לפי משקלים שאומרים לך את האח״ש
@GalPowerlifting
מצטער, אבל בשום מצב אין אפשרות לרדת מ 22 אח״ש ל 13 אח״ש בשבועיים באופן טבעי, פשוט לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית