הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחלופה עקב פציעה

4mioltick

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי
אני משחקת כדורסל אינטנסיבי חמש פעמים בשבוע בקבוצה והכל
עכשיו מתחתי רצועה בברך וסדקתי את הקרסול במשחק בוא זמנית ולקחתי שבוע וחצי מנוחה ואח"כ המשכתי להתאמן כי לא יכולתי להרשות לעצמי לא להתאמן ובאימון הזה שברתי את האצבע....
אחריי שבועיים של מנוחה מאז חזרתי לאימון ואני לא יכולה לכדרר ביד עם השבר או לתפוס את הכדור וגם ריצות אני לא יכולה לעשות נורמלי כי זה מאוד כואב
עכשיו אני לא יכולה לשחק כדורסל נורמלי ואני חייבת משהו בשביל להוציא אנרגיה ולהמשיך לשמור על כושר
יש למישהו רעיון?
תודה לעונים

היי
אני משחקת כדורסל אינטנסיבי חמש פעמים בשבוע בקבוצה והכל
עכשיו מתחתי רצועה בברך וסדקתי את הקרסול במשחק בוא זמנית ולקחתי שבוע וחצי מנוחה ואח"כ המשכתי להתאמן כי לא יכולתי להרשות לעצמי לא להתאמן ובאימון הזה שברתי את האצבע....
אחריי שבועיים של מנוחה מאז חזרתי לאימון ואני לא יכולה לכדרר ביד עם השבר או לתפוס את הכדור וגם ריצות אני לא יכולה לעשות נורמלי כי זה מאוד כואב
עכשיו אני לא יכולה לשחק כדורסל נורמלי ואני חייבת משהו בשביל להוציא אנרגיה ולהמשיך לשמור על כושר
יש למישהו רעיון?
תודה לעונים

היי ,
ראשית , זה חשוב מאוד לנוח , ולא להתאמן כשצריך .
שנית , האם פנית לגורם רפואי כלשהו בעקבות הפציעות שלך? אם כן , מה היו ההנחיות שקיבלת?

• פותח/ת השרשור
היי ,
ראשית , זה חשוב מאוד לנוח , ולא להתאמן כשצריך .
שנית , האם פנית לגורם רפואי כלשהו בעקבות הפציעות שלך? אם כן , מה היו ההנחיות שקיבלת?
כן אמרו לי גם כן מנוחה אבל אני רגילה לפציעות ואני לא נותנת לזה לעקב אותי מה שכן אני גם לא יכולה לתת לפציעה להשבית אותי לכל כך הרבה זמן אני כן נתתי לזה זמן מנוחה ואני כן לוקחת את האימונים בקלות ולא באותה אינטנסיביות ואגרסיביות כמו באימונים אחרים

כן אמרו לי גם כן מנוחה אבל אני רגילה לפציעות ואני לא נותנת לזה לעקב אותי מה שכן אני גם לא יכולה לתת לפציעה להשבית אותי לכל כך הרבה זמן אני כן נתתי לזה זמן מנוחה ואני כן לוקחת את האימונים בקלות ולא באותה אינטנסיביות ואגרסיביות כמו באימונים אחרים

אני לא יודע בדיוק איזה שבר יש לך והיכן (בנוסף לפציעות הנוספות שתיארת ) , אבל כשיש שבר שלא החלים עדיין , לא חוזרים לשחק.
אחרי שהשבר יחלים ( וצריך לעשות צילום בכדי לראות שהכל בסדר ) אז אפשר לחזור לפעילות בהדרגה.
המאמן שלך יודע שאת מתאמנת עם שבר?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע בדיוק איזה שבר יש לך והיכן (בנוסף לפציעות הנוספות שתיארת ) , אבל כשיש שבר שלא החלים עדיין , לא חוזרים לשחק.
אחרי שהשבר יחלים ( וצריך לעשות צילום בכדי לראות שהכל בסדר ) אז אפשר לחזור לפעילות בהדרגה.
המאמן שלך יודע שאת מתאמנת עם שבר?
המאמנת שלי יודעת אבל בגלל שאני כן מצליחה לקבל את האצבע כמעט מלא והשבר הוא לא שבר קשה ואני חזרתי לשחק כי האצבע לא אמורה להיות בעיה לשאר המשחק ציפיתי שאחריי שלושה שבועות המתיחה כבר לא תכאב לי אבל היא כן

המאמנת שלי יודעת אבל בגלל שאני כן מצליחה לקבל את האצבע כמעט מלא והשבר הוא לא שבר קשה ואני חזרתי לשחק כי האצבע לא אמורה להיות בעיה לשאר המשחק ציפיתי שאחריי שלושה שבועות המתיחה כבר לא תכאב לי אבל היא כן

אני מציע לך בחום להיבדק , ולקבל טיפול לפציעות שלך.
קשה להמליץ לך על פעילויות אחרות מבלי לבדוק אותך , ולהבין בדיוק מה הפציעות שלך.

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך בחום להיבדק , ולקבל טיפול לפציעות שלך.
קשה להמליץ לך על פעילויות אחרות מבלי לבדוק אותך , ולהבין בדיוק מה הפציעות שלך.
אבל זה אחריי בדיקה
ואני אחריי המנוחה שאמרו לי לברך לאצבע יש לי עוד כמה ימים פחות משבוע

המתכון שאת מכוונת אליו, הולך להיות מתכון של אסון.
את בפציעות, יש לך שבר... את חייבת לשבת ולנוח.
אין מה לעשות. אחרת עלולה להיות לך פציעה חמורה יותר שעלולה להשבית אותך לשנה בבית.
מתי שהגוף מבקש סטופ נותנים לו סטופ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית