הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סימני מתיחה על הידיים הקידמיות

• פותח/ת השרשור TTaJTa4
  • פורסם בתאריך

TTaJTa4

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום לכולם, זה לא בדיוק "פציעה" אבל עדיין זה מפריע. לא מזמן התחילו להופיע לי על 2 הידיים הקידמיות סימני מתיחה. קראתי ברשת והבנתי שאין דרך להעלים אותם ב100 אחוז אבל יש דרכים לשפר את המצב.
השאלה שלי כזאת, מה הם הדרכים האלו והם מישהו בפורום גם סובל מהם?

תודה על העזרה

לכל אדם כמעט שעלה במאסת שריר בצורה רצינית או לחילופין ירד במשקל יש סימני מתיחה, זה חלק מהאימונים.
סיבי קולגן בעור נקרעים ולמעשה לא ניתן "לתקן" אותם סתם כך בטיפול פשוט או להעלים אותם לגמרי(עקרונית יש אפשרות "לחצוב" עור ממקום אחר בגוף ולהשתיל במקום, אבל מדובר בתהליך לא פשוט שעושים בתהליכי שיקום פנים אחרי הסרת גידולי פנים לדוג' או משהו דרמטי אחר, לא במקרה דנן).
אז כשהבנו שאין איך להעלים אותם לחלוטין, יש דברים כדי לצמצם אותם.
אופציה עצמאית:
1. מריחה חיצונית של משחות מועשרות בויטמין E ושאר משחות בהתאם לסוג העור שלך בייעוץ עם רופא עור כמו Lextrin או Retin A שנמצאו כיעילות(רלוונטי אך ורק אם סימני המתיחה "טריים" ורק מצמצם אותם לא מעלים אותם).
2. שיזוף הדרגתי(תהליך ארוך, לא עניין של כמה שבועות)- הסימני מתיחה יהפכו מאדומים לצבע זהוב בהתאם לגוון העור בתהליך הדרגתי ארוך.

אופציה ניתוחית:
מגוון שירותי לייזר וקוסמטיקה, בהתאם לתקציב(לא מעלים את הכתמים לחלוטין)

לכל אדם כמעט שעלה במאסת שריר בצורה רצינית או לחילופין ירד במשקל יש סימני מתיחה, זה חלק מהאימונים.
סיבי קולגן בעור נקרעים ולמעשה לא ניתן "לתקן" אותם סתם כך בטיפול פשוט או להעלים אותם לגמרי(עקרונית יש אפשרות "לחצוב" עור ממקום אחר בגוף ולהשתיל במקום, אבל מדובר בתהליך לא פשוט שעושים בתהליכי שיקום פנים אחרי הסרת גידולי פנים לדוג' או משהו דרמטי אחר, לא במקרה דנן).
אז כשהבנו שאין איך להעלים אותם לחלוטין, יש דברים כדי לצמצם אותם.
אופציה עצמאית:
1. מריחה חיצונית של משחות מועשרות בויטמין E ושאר משחות בהתאם לסוג העור שלך בייעוץ עם רופא עור כמו Lextrin או Retin A שנמצאו כיעילות(רלוונטי אך ורק אם סימני המתיחה "טריים" ורק מצמצם אותם לא מעלים אותם).
2. שיזוף הדרגתי(תהליך ארוך, לא עניין של כמה שבועות)- הסימני מתיחה יהפכו מאדומים לצבע זהוב בהתאם לגוון העור בתהליך הדרגתי ארוך.

אופציה ניתוחית:
מגוון שירותי לייזר וקוסמטיקה, בהתאם לתקציב(לא מעלים את הכתמים לחלוטין)

שמן ויטמין E למריחה על המקומות יעזור?

ויש לך ניסיון עם אחת המשחות להעלמת סימני מתיחה? שם ספציפי שאתה יודע או מניסיון שבאמת עוזר לטשטש?

שמן ויטמין E למריחה על המקומות יעזור?

ויש לך ניסיון עם אחת המשחות להעלמת סימני מתיחה? שם ספציפי שאתה יודע או מניסיון שבאמת עוזר לטשטש?

לי אין ניסיון עם משחות אבל השמש כן החליפה את הצבע של הסימני מתיחה אצלי בעור מבורדו מגעיל לזהוב/צבע גוף.
בקשר לקרמים- אחותי ילדה לפני שנה וחצי והשתמשה במרקסיל(marksil) וטוענת שזה הקטין את העובי של הסימנים, הייתי ממליץ להתייעץ בפורום של רופאי עור או ללכת לרופא.

לי היו סימנים בגב והרופאת עור נתנה לי פעם אחת איזה משחה שעזרה לי בקטנה לגרום להם "לדהות".
אבל מאז כבר זה השתנה לצבע של העור ולא שמים לב שזה שם בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית