הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השחיף השמן שרוצה לעבוד כוח ולהראות כמו בילדר [הוסר]

מצב
השרשור נעול

טופי

משתמש מתחיל
221
66
נק' מוניטין:
201
221
66
itayT123 הוסיף לוג חדש:

השחיף השמן שרוצה לעבוד כוח ולהראות כמו בילדר - השחיף שמתחיל FBW "מיוחדת " ומצפה לגדול עד לחופש הגדול כמו שצריך

נתונים :בן 15.6
גובה :1.69-70
משקל :67-70
בקיצור שחיף רגיל
בנץ רגיל :72 RM5 (בשיפוע חיובי 50~ )
סקוואט :95 RM5
דדליפט 110 RM5
פרס 37 RM5

טוב אז סוף סוף בניתי תוכנית בעזרת מישהוא שמבין בתחום (רגב מFXP למי שמכיר)
כך היא נראת :
A:Squat 5X5-10
military press 5X5-10
BOR 5X5-10
Biceps 3X8-10+Triceps 3X8-10
abs

B:Deadlift 5X5-10(כנראה אבל לא בטוח עדיין שאני יעשה סטיף לג דדליפט)
inc bench press 5X5-10 (חזה עליון בפיגור )(חזה גורילה)
weight pull up 5X5-10
Biceps...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
תודה יאח

1) אל תשמח על אף אחד מFXP שיבנה לך תוכנית. יש שם רק בחור אחד שמבין וגם הוא לא משהו יחסית לרמה בפורום הזה.
2) התוכנית הזאת נראת כמו נסיון לא מוצלח להוסיף נפח לתוכנית כוח. הבלוקים נוראיים מבחינת התקדמות מכמה סיבות.
א) למה INC BENCH? למה לא בנץ' רגיל?
ב) למה להפציץ ב5 סטים נפח של BOR? זה תרגיל מאוד טכני שעבודת נפח גדולה מדי תפגע מאוד בטכניקה עם משקל RM
ג) אין טעם להכניס בלוקים של 5X5 דד ליפט עם משקל עבודה כמו שלך. עדיף פירמידת חימום + 1/2 סטים עבודה עם משקל RM. יותר נוטה לכיוון האחד כפי שהומלץ על ידי לורד מארק ריפטו
ד) ממליץ לעבוד במתח על מקסימום חזרות ל3 סטים. אם המקסימום שלך עובר את ה12 ממליץ להוסיף משקל ולעבוד ל10-12 חזרות
ה) 5 סטים למיליטרי פרס מיותר לגמרי ורק יפריע לך להתקדם במשקלים. למיליטרי ממש אין צורך בנפח וההתקדמות הטובה ביותר תבוא דווקא מאימוני עצימות כי ההתקדמות במיליטרי היא בד"כ קטנה פי 2 מבכל תרגיל אחר.
ו) אם כבר אתה עושה תוכנית בסגנון כוח אתה צריך לתת לפחות 2 סקוואטים עצימים בשבוע

בקיצור, תעיף את התוכנית הזאת לפח ותתחיל SS או FBW על בסיס A1 A2 עם כל התרגילים המורכבים. התוכנית הזאת באמת לא משהו.

• פותח/ת השרשור
אישית עליי ווליום גבוהה עובד טוב (מילטרי,בנץ הכל קיצר)

לגבי הדדליפט כתבתי שכנראה אני יעשה סטיף לג דדליפט

בנץ בשיפוע עליון בגלל שלחזה שלי אין פרופורציות בין העליון ולאמצעי (חזה גורילה) בגלל זה הגעתי להחלטה שאני יאמן רק אותו בנתיים

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית