הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים מרתיחה שקיבל חבר.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
זאת האמת חברים.
השכר למאמנים בחדר כושר הוא בזיוני ונמוך, ואני יכול להבין מאמנים שמתנערים מאחריות מתרגילי בסיס חופשיים מהחשש לפציעה ומכיוון שיש צורך במעקב צמוד וליווי אישי של הטכניקה.

אם כי אני גם חושב שתוכנית כזאת היא בזבוז של זמן לאורך זמן עבור המתאמן המתחיל.

מורן ? קשה לי עם שמות, תפסיקו להחליף שמות כל שני ורביעי, אני כבר לא יודע מי זה מי.

תלך לים קצת שתהפוך ל BLACK WALKER

מורן ? קשה לי עם שמות, תפסיקו להחליף שמות כל שני ורביעי, אני כבר לא יודע מי זה מי.

תלך לים קצת שתהפוך ל BLACK WALKER
51029628.jpg

שמע, אפשר להקביל את זה לעבודה של שוטר סיור שעובד שעות מטורפת אבל מקבל שכר די נמוך. אתה קולט שוטר סיור שטוען שלא רדף אחרי
מישהו שגנב תיק למישהי מול הפנים שלו כי: לא משלמים לו מספיק או כי זאת לא העבודה שלו?
אתה בין כו וכו תקבל את אותו שכר פר שעה, לא יותר טוב להעביר את העבודה בללמד טכניקה או הסבר בסיסי על תזונה וכו?

להדריך מתחילים, להשגיח על תנועה נכונה, לשמור במקרה של תאונות, וללמד תרגילים בסיסיים (לא, סקוואט, דדליפט ובנץ הם לא תרגילים בסיסיים למתאמנים רגילים)
יודע מה, אתה צודק. במחשבה שניה גם אני לא הייתי מלמד כמאמן תרגילים מורכבים לבנאדם שאני רואה לכמה דקות ולא משגיח עליו באופן יותר צמוד.
למרות שהשכר זה לא תירוץ, כי זה נתון, מי שלא בא לו ולא מתאים לו שלא ילך לעבוד שם.

יודע מה, אתה צודק. במחשבה שניה גם אני לא הייתי מלמד כמאמן תרגילים מורכבים לבנאדם שאני רואה לכמה דקות ולא משגיח עליו באופן יותר צמוד.
למרות שהשכר זה לא תירוץ, כי זה נתון, מי שלא בא לו ולא מתאים לו שלא ילך לעבוד שם.

השכר לא נתון, אם הייתה יודע שתוכל להוציא ממנו כמה אימונים אישיים, אז כנראה לא הייתה רוצה ללמד אותו משהוא בחינם כאשר אתה יכול לעשות תוספת של חצי יום עבודה בשעה
שמע, אפשר להקביל את זה לעבודה של שוטר סיור שעובד שעות מטורפת אבל מקבל שכר די נמוך. אתה קולט שוטר סיור שטוען שלא רדף אחרי
מישהו שגנב תיק למישהי מול הפנים שלו כי: לא משלמים לו מספיק או כי זאת לא העבודה שלו?
אתה בין כו וכו תקבל את אותו שכר פר שעה, לא יותר טוב להעביר את העבודה בללמד טכניקה או הסבר בסיסי על תזונה וכו?

מאוד לא מסכים אם ההקבלה הזאת.

יש לך אחריות מקצועית על מתאמנים, אתה לא שם כדי לעמוד מאחורי הליכונים ולהסתכל על בחורות בטייץ. חוץ מזה, אני חושב שפוטנציאל פציעה הוא גדול יותר במכונה, מהסיבה הפשוטה שאין לך שום דרך לדעת אם אתה מבצע את התרגיל כמו שצריך.

אין לו שום אחריות על המתאמנים ואין לו שום סיבה להשקיע באף אחד מהם. זו לא העבודה שלו.
ועדיין לא יצא לי לראות אנשים פצועים ממכונות.

• פותח/ת השרשור
אין לו שום אחריות על המתאמנים ואין לו שום סיבה להשקיע באף אחד מהם. זו לא העבודה שלו.
ועדיין לא יצא לי לראות אנשים פצועים ממכונות.
אם אין לו אחריות מקצועית על המתאמנים אז מצטער, בכנות לא ידעתי שהמטרה של מדריך היא רק להחזיר משקולות למקום, בכל זמן שהוא לא מעביר אימון אישי.
פצועים גם לי לא יצא לראות, אבל רואים פחות מתאמנים במכונות ביחס למשקל חופשי, אז אני לא יודע אם זה נותן משוואה נכונה. בכל זאת צורם לי בעין לראות אנשים לוחצים בנץ' בסמית' בצורה שנוגדת כל היגיון אפשרי. לא נדבר על סקוואט בכלל.

מעבר לסיבות שצויינו, כל תכנית תעבוד על מתאמן שדורך פעם ראשונה בחייו במכון (וכן, דווקא 15~ חזרות זה מתאים מאד לשלב זה).
אבל תאכל'ס, במציאות רב המתאמנים האלה לא ימשיכו להתאמן והם יהפכו להיות עוד מנוי שמממן לאנשים שבאמת מגיעים לחד"כ (ככה העסק של מכוני כושר עובד), למה להשקיע כ"כ הרבה אנרגיה בכל פעם מחדש?

השכר לא נתון, אם הייתה יודע שתוכל להוציא ממנו כמה אימונים אישיים, אז כנראה לא הייתה רוצה ללמד אותו משהוא בחינם כאשר אתה יכול לעשות תוספת של חצי יום עבודה בשעה
השכר לא נתון? אתה מגלה אותו לראשונה בתלוש השכר שלך?

השכר לא נתון? אתה מגלה אותו לראשונה בתלוש השכר שלך?

כמובן שהוא נתון, אבל יש "בונוסים" שמאמן יכול לקבל, ואני דיי בטוח שלעשות 3 אימונים אישיים בשבוע נותן בונוס משמעותי לתלוש בסופו של חודש.
ולכן למה שהוא יתן לבן אדם הסבר בחינם כאשר הוא יכול להוציא ממנו את הבונוס הזה.
בהרבה מקומות עבודה מגיעים לעבודה בגלל בדיוק אותם בונוסים, כמו לדוגמא מלצרות שתאכלס נגיד הבסיס שלך נמוך, אבל בגלל טיפים שאתה לרוב יודע שתקבל (שאני נגדם אבל זה נושא אחר) אתה יודע שהמשכורת שלך שונה.

אפילו כשבאתי לעבוד באינטל אמרו לי שהמשכורת שלך היא X, אבל בגלל שיש בונוסים ודברים כאלו אז המשכורת שלך בסוף תיהיה X+Y, וזה היה ממש בהצעת עבודה. ולכן כאשר אני משווה אפשרויות עבודה אני לוקח בחשבון את אותם בונוסים.

כמובן שהוא נתון, אבל יש "בונוסים" שמאמן יכול לקבל, ואני דיי בטוח שלעשות 3 אימונים אישיים בשבוע נותן בונוס משמעותי לתלוש בסופו של חודש.
ולכן למה שהוא יתן לבן אדם הסבר בחינם כאשר הוא יכול להוציא ממנו את הבונוס הזה.
בהרבה מקומות עבודה מגיעים לעבודה בגלל בדיוק אותם בונוסים, כמו לדוגמא מלצרות שתאכלס נגיד הבסיס שלך נמוך, אבל בגלל טיפים שאתה לרוב יודע שתקבל (שאני נגדם אבל זה נושא אחר) אתה יודע שהמשכורת שלך שונה.

אפילו כשבאתי לעבוד באינטל אמרו לי שהמשכורת שלך היא X, אבל בגלל שיש בונוסים ודברים כאלו אז המשכורת שלך בסוף תיהיה X+Y, וזה היה ממש בהצעת עבודה. ולכן כאשר אני משווה אפשרויות עבודה אני לוקח בחשבון את אותם בונוסים.
אבל זה לא מצדיק שלא לעשות את העבודה הבסיסית שלך, שבגללה אתה מקבל את ה-X ההם.
מהי אותה עבודה במקרה של מאמן בחדר כושר - זה הדיון פה.

אם אין לו אחריות מקצועית על המתאמנים אז מצטער, בכנות לא ידעתי שהמטרה של מדריך היא רק להחזיר משקולות למקום, בכל זמן שהוא לא מעביר אימון אישי.
פצועים גם לי לא יצא לראות, אבל רואים פחות מתאמנים במכונות ביחס למשקל חופשי, אז אני לא יודע אם זה נותן משוואה נכונה. בכל זאת צורם לי בעין לראות אנשים לוחצים בנץ' בסמית' בצורה שנוגדת כל היגיון אפשרי. לא נדבר על סקוואט בכלל.

לא יודע איפה אתה מתאמן, אבל רוב האנשים מתאמנים על מכונות.
העבודה של מדריך היא לשמור על הסדר במכון.

אבל זה לא מצדיק שלא לעשות את העבודה הבסיסית שלך, שבגללה אתה מקבל את ה-X ההם.
מהי אותה עבודה במקרה של מאמן בחדר כושר - זה הדיון פה.

אני לא יודע בדיוק מה מצפים ממאמן חדר כושר לעשות בקבלתו לעבודה, אבל אני דיי בטוח שחדר כושר מעודד את הגישה הזאת, כי אם אני לא טועה החדר כושר גוזר קופון על כל אימון אישי, ולכן גם לו מאוד כדאי שמאמנים לא ישקיעו יותר מידי במתאמנים רגילים.

ואם הצפי ממנו לתת תשומת לב מלאה לכל מתאמן שירצה בכך אז זאת באמת בעיה ואז צריך להתלונן אליו ושיפטרו אותו, אבל עוד פעם לדעתי זה לא תפקידו רק בגלל שזה לא יעבוד, ובגלל שזה לא יוצא משתלם לחדר כושר. שבסופו של דבר הוא עסק
לא יודע איפה אתה מתאמן, אבל רוב האנשים מתאמנים על מכונות.
העבודה של מדריך היא לשמור על הסדר במכון.
וטוב שכך, אחרת הייתי צריך לקום ב 6 בבוקר בשביל להתאמן נורמלי

היא לא רק להחזיר משקולות למקום. כתבתי קודם את התפקידים של מדריך

• פותח/ת השרשור
היא לא רק להחזיר משקולות למקום. כתבתי קודם את התפקידים של מדריך
רוב ה"תפקידים" שציינת מסתכמים בלימוד\תיקון טכניקה - מה שסיכמנו שלא משתלם לך לעשות כל עוד זה לא אימון אישי. חוץ מזה, הייתי קצת סרקסטי בניסוח.

בתור מדריך בחדר כושר , הייתי בונה לו כנראה אותו דבר בשביל ה27 לשעה שאני מקבל, הם יקבלו תוכנית שווה 27 ש"ח
מי רוצה משהו רציני יותר שיקח אימונים אישיים.

אני חייב להסכים עם אביב, אני לא מאמן אבל רק מלהתאמן אתה פשוט רואה כמה אנשים עברו בחדר כושר בשנה האחרונה. בשביל מה להשקיע בילד בן 16 שהתוכנית שהוא רוצה זה 9 סטים לבייספס ו6 לבטן 6 פעמים בשבוע ולחטב על 60 כשהוא 1.80?
בשביל מה ללמד כל פוץ שיפרוש אחרי חודשיים שיגמר לו המנוי סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, למה לבזבז אנרגיה כש90% מהאנשים באים בשביל הצ'ק אין ולהגיד הייתי במכון.
תסתכלו סביבכם בחדר כושר, אפילו לא 10% מהאנשים נראים כאילו הם מרימים.

אני חייב להסכים עם אביב, אני לא מאמן אבל רק מלהתאמן אתה פשוט רואה כמה אנשים עברו בחדר כושר בשנה האחרונה. בשביל מה להשקיע בילד בן 16 שהתוכנית שהוא רוצה זה 9 סטים לבייספס ו6 לבטן 6 פעמים בשבוע ולחטב על 60 כשהוא 1.80?
בשביל מה ללמד כל פוץ שיפרוש אחרי חודשיים שיגמר לו המנוי סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, למה לבזבז אנרגיה כש90% מהאנשים באים בשביל הצ'ק אין ולהגיד הייתי במכון.
Do u even lift, bro?

זאת התקופה שכל הליצנים המוכרים שאנחנו "אוהבים" צצים לפתע ונרשמים למכון, את החבר'ה האלה אנחנו רוצים להכניס לחוג הקרוב שלנו ? קודם שיראו בכלל שהם רוצים ללמוד, שיראו בכלל שהם מספיק רציניים ושהם לא ישברו אחרי יום אחד של אימון או דיאטה. החבר'ה האלה צריכים להוכיח את עצמם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית