הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תזונה רגילה לפני צבא

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,

הרבה זמן שאני תחת משטר תזונה.
עכשיו בזמן האחרון אני רוצה להתרגל לאוכל רגיל כי בצבא אני הולך לאכול חרא..(מתגייס ביולי)
אז בקיצור אני כבר שבועיים בתזונה הרגילה,פשוט אוכל מה שיש מקפיד לאכול כמה שיותר חלבון פחות מקפיד על הפחמימה ועל השומן.
בשבועיים האלה אני מרגיש שירדתי בדרסטיות במסת שריר שלי,עכשיו ידוע לי שזה בגלל שאני כנראה לא אוכל מספיק בחלק מהימים,השאלה היא אם אני יורד במסת שריר בגלל התזונה היחסית לקוייה או שיש פה פקטור אחר?
אני בעיקרון מאוד אוהב לאכול הבעיה שלי היא שאני עולה בשומן מאוד מהר אז אני לא יודע כולכך מה לעשות.
בדוגרי אני יודע שכנראה זה בגלל שאני לא אוכל הרבה פחמימות כמו שהייתי אוכל לפני,אבל אני ממש לא רוצה לעלות עוד בשומן..

האימונים שלי עצימים,אני משלב פאוורליפטינג ותרגילי בודיבילדינג .
אני אשמח לעצות בנושא מאנשים שעברו משהו דומה,או סתם אנשים בעלי ידע.

בשבועיים האלה אני מרגיש שירדתי בדרסטיות במסת שריר שלי
איך אתה יודע?
ידוע לי שזה בגלל שאני כנראה לא אוכל מספיק
ירדת במשקל?
השאלה היא אם אני יורד במסת שריר בגלל התזונה היחסית לקוייה או שיש פה פקטור אחר?
אם אתה אוכל מספיק חלבון ולא נמצא במאזן שלילי רציני אתה לא אמור לאבד הרבה מסת שריר בשבועיים בהם אתה ממשיך להתאמן כרגיל. היחס שומן/פחמימה כמו גם סוג הפחמימות לא אמורים להשפיע, בטח לא בפרק זמן קצר כזה.

• פותח/ת השרשור
איך אתה יודע?

ירדת במשקל?

אם אתה אוכל מספיק חלבון ולא נמצא במאזן שלילי רציני אתה לא אמור לאבד הרבה מסת שריר בשבועיים בהם אתה ממשיך להתאמן כרגיל. היחס שומן/פחמימה כמו גם סוג הפחמימות לא אמורים להשפיע, בטח לא בפרק זמן קצר כזה.

אני מניח שזו ירידה דרסטית מאוד כי כבר לאחר השבועיים האלו קיבלתי תגובות על ירידה בשריר מאנשים קרובים אליי.
בנוגע למשקל,משתדל לא להתעסק בזה יותר מידי,כי זה סתם יטעה אותי.

אני חושב שאני יתן לנושא עוד שבועיים ונראה מה יסתדר,יכול להיות שעוד לא התרגלתי לתזונה הזאת.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה אתה משנה את הרגלי התזונה שלך לפני הצבא?

התזונה שלי מורכבת ממספר מאוד מאוד מצומצם של דברים.(אורז חזה עוף ביצים)
ואני לא רוצה לחטוף הלם פתאום מהאוכל בצבא ומכול החרא שאני יאכל שם.
אז החלטתי לאכול אוכל רגיל(בלי חטיפים וכול החרא הזה) כחודשיים לפני הגיוס רק בשביל להרגיל את הנפש ואת הגוף לאוכל אמיתי.

התזונה שלי מורכבת ממספר מאוד מאוד מצומצם של דברים.(אורז חזה עוף ביצים)
ואני לא רוצה לחטוף הלם פתאום מהאוכל בצבא ומכול החרא שאני יאכל שם.
אז החלטתי לאכול אוכל רגיל(בלי חטיפים וכול החרא הזה) כחודשיים לפני הגיוס רק בשביל להרגיל את הנפש ואת הגוף לאוכל אמיתי.
מה?
גם בצבא זה יהיה מורכב מאורז חזה עוף וביצים.
לא הבנתי מה אתה מרגיל את עצמך אבל שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מה?
גם בצבא זה יהיה מורכב מאורז חזה עוף וביצים.
לא הבנתי מה אתה מרגיל את עצמך אבל שיהיה בהצלחה

מדבר בעיקר על הטירונות.
לפי מה שידוע לי אני הולך לממן את אוסם ואת חברות הטונות בזמן הטירונוץ.

רוצה להרגיל את הגוף לתזונה בצבא ? קום ב5 בבוקר תאכל 2 פרוסות לחם שיספיקו לך עד הערב , ד"א אחלה דרך לחיטוב הגוף והורדה באחוזי השומן ומסת השריר.

חח עכשיו ברצינות , אין טעם בזה שאתה "מרגיל" את הגוף לתזונה שתהיה לך בצבא (עזוב שאין בזה היגיון). אם כבר תזונה לפני צבא , הייתי הולך על מאזן ניטראלי ומתחיל להתאמן מתח,מקבילים,שכיבות שמיכה מה שנקרא "Street workout" + ריצות.
לא רוצה לבאס אותך אבל בטירונות אתה תרד במסת שריר כיוון שלא יהיה לך אוכל טוב + אימונים.

• פותח/ת השרשור
רוצה להרגיל את הגוף לתזונה בצבא ? קום ב5 בבוקר תאכל 2 פרוסות לחם שיספיקו לך עד הערב , ד"א אחלה דרך לחיטוב הגוף והורדה באחוזי השומן ומסת השריר.

חח עכשיו ברצינות , אין טעם בזה שאתה "מרגיל" את הגוף לתזונה שתהיה לך בצבא (עזוב שאין בזה היגיון). אם כבר תזונה לפני צבא , הייתי הולך על מאזן ניטראלי ומתחיל להתאמן מתח,מקבילים,שכיבות שמיכה מה שנקרא "Street workout" + ריצות.
לא רוצה לבאס אותך אבל בטירונות אתה תרד במסת שריר כיוון שלא יהיה לך אוכל טוב + אימונים.

בדיוק בגלל זה אני עושה את זה.
אני אוכל כבייכול מה שיש אבל זה הרבה בשר ופחמימה טובה.
אני לא באמת אוכל גאנק מוגזם או מרעיב את עצמי,אני על סוג של נייטרלי.
וכן אני מתאמן על מקבילים ומתח ושכיבות שמיכה,בעיקר משלב את זה כחימום באימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית