הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוסלוג II

Back Squat 3-3-3 85-90-95
Press 5-5-5 47.5-47.5-47.5
Kipping pullup 26 reps (broken sets)
Power clean 3-3-3-3-3 57.5-57.5-57.5-57.5-57.5

הסקוואט והקלין היו קשים. שבוע הבא שישים קילו בקלין, הרבה זמן לא הצלחתי לעלות מעל זה בצורה משמעותית. כנראה הטכניקה לא מספיק טובה. אבל יש מגמת שיפור. הרבה פעמים אני שוכח לבצע את הכיפוף השני בברכיים. במשקלים קלים זה לא בעיה לתפוס ממש גבוה אבל אני חושב שזה מונע ממני להתקדם. צריך לצעוק על עצמי בתוך הראש "ברכיים!!", אבל קשה לשמוע משהו כי אני כבר צועק על עצמי "Shrug!!!".
אל תחשוב על ברכיים, תחשוב על לרקוע, זה מה שעזר לי עם הכניסה מתחת.
תכלס עכשיו מה שחסר לי בקלין זה עקביות ומיקום נכון של המוט בסטאפ, התרגלתי קצת לסטאפ של משקולנים עם תחת נמוך וגיליתי באימון שעבר שהמוט מתרחק לי קדימה במשיכה השנייה בגלל זה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
Overhead Squat 5-5-5 25-30-35
Chinups 5-5-5 7.5-7.5-7.5
pushups 15-15-15 (2min between sets)
back extension 10-10-10 +10

הסקוואט גומר לי על הידיים. לחץ מעצבן במרפקים. כנראה שזה קשור לזה שאני מחזיק ממש רחב (קרוב מאוד לשרוולים), שזה כמובן קשור לזה שיש לי גמישות של מערבל בטון בכתפיים. עוד dislocations. כיף.

• פותח/ת השרשור
Deadlift - 5x60, 3x80, 2x100, 1x120, 3x145
Benchpress 5-5-5 75-75-75
Chinups 9-7-6 BW
Bicep Curl 7-7 16Kg
Dips 10-9

המאמן בחדר כושר ניסה להסביר לי שזה לא טוב שאני עושה אחיזה משולבת בדדליפט ושאני צריך לחזור אחורה למשקל שאני יכול לעשות בו אחיזה רגילה. הינהנתי הרבה היום. אימון טוב לשרירי הצואר. שבוע הבא PR.

• פותח/ת השרשור
Press 5-5-5 50-50-50
Back Squat 3-3-3 80-90-100
Pullup 5-5-5

הרגשתי חזק היום בסקוואט אז הבאתי אותה ב- PR! רגליים קצת יותר רחבות מבדרך כלל וזה מרגיש מצוין.
עזרתי לחברה שלי ללמוד לעשות דדליפט. תוך בדיוק חמש דקות היא משכה שלוש סטים של חמש עם 40 קילו וטכניקה 90% מושלמת. הסטאפ של ריפ עובד כמו שעון טקסני. זה אחרי שאימון קודם המדריך ניסה במשך שעה להדריך אותה. לשניהם לא היה מושג על מה הוא מדבר.

כבר עשית 100 ל3, איך זה PR? בכל מקרה אני אוהב את איך שאתה מתאמן עכשיו :D

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה פעם שעברה נעצרתי ב- 97.5 לחמש. ועשיתי פעם אחת 100 בודדת (במסגרת של טוטאל). לא עקרוני. הסקוואט כרגע משמש רק כעזר לדדליפט. אחרי שנגיע למטרה בדדליפט אני אציב מטרות חדשות שאולי יכללו גם PR רציני בסקוואט.
שוקל 88 קילו.

• פותח/ת השרשור
סבבה, נהיית זונת דדליפט D:

רק בגלל שהניסיון להתקדם עם הסקוואט פעם שעברה הביא איתו כאבי גב ממש לא נעימים. כמובן שזה רק בגלל טכניקה לקויה. אני חושב שניסיתי כל כך לשמור על גב תחתון שדפקתי כל חזרה hyperextension רצחני.
היום אני נועל את המנח של הגב למעלה ושומר עליו. לא מנסה בכח לעשות extension. אני גם עושה הרבה פחות ווליום (שלשות במשקל עולה לעומת חמישיות אקרוס) אז יכול להיות שיש לזה קשר.

אני מת לצלם אבל אין לי מצלמה אז כל פעם אני צריך להלוות מאח שלי. מתי כבר ימכרו את הפאקינג אייפון הזה בארץ!!!?!?!

• פותח/ת השרשור
שמעתי פה בפורום שצריך להתאושש בין אימון לאימון.

PR בסקוואט מצריך התאוששות מרובה. אז התאוששתי על חצי קילו אנטריקוט.

4tsdqb.jpg

• פותח/ת השרשור
מיולר בטעם אגס. אני לא מסוגל לעבור בסופר ליד המקרר שלהם ולא לקחת במיוחד אם יש טעם חדש. אני מכור לקציפה המטומטמת הזאת.

בנצרום נכנסת כרגע לרשימת החיסול על פרסום תמונות בשר.

• פותח/ת השרשור
Deadlift - 5x60, 3x80, 2x100, 1x120, 3x150 PR
Benchpress 5-5-5 77.5-77.5-77.5 PR
Chinups 9-3-5 BW
Dips 10-8

ה"תוכנית" שלי עכשיו בתוך תחום ה- PR. הדדליפט לא היה קשה במיוחד. קצת צילצולים באוזניים כנראה בגלל שאני נושך מאוד חזק בחזרות האלה. צריך להפסיק עם זה.
הדדליפט והבנצ' די גמרו אותי ולא נשאר לי הרבה כח לתרגילים שאחרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית