הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוסלוג II

מורן תקנה מגן שיניים , קראתי על כמה אנשים שמשתמשים בזה .

אני מקווה שלא תעצור ב- 160 קילו :nono:

ובנימה אופטימית: כל הכבוד על ה- PR! ✌️

• פותח/ת השרשור
את עצמי. לא ממש נושך אלא סוגר חזק את הפה וחורק שיניים.

אני צריך במילא לקנות מגנזיום. מכירים חנות שיש בה גם וגם?
אני חושב שגם לי זה היה קורה פעם והפסקתי עם זה בטבעיות, תנסה אולי לצעוק 🤡

• פותח/ת השרשור
Back Squat 3-3-3 80-90-100
Chinup 5-5-5 +10Kg
Press 5-5-5 50-50-50

אימון מתון בלי לשבור שיאים אבל בעצימות גבוהה יחסית. ישנתי רק חמש וחצי שעות בלילה ולא הייתי מפוצץ באנרגיות. נישן ונאכל היטב בסוף שבוע ונדפוק עוד PR בדדליפט בתחילת שבוע הבא.

מורן, מה יהיה עם התירוצים? אפילו קורן כבר עבר אותך...

• פותח/ת השרשור
אני הולך לפי ה"תוכנית". דדליפט 160 קילו לשלוש. ואחרי זה נראה מה עושים.
מה איתך? מה עם פראן? דפקת וזרקת? לעשות סמולוב כל היום זה לא חוכמה. בוא אני אתן לך טיפ - אתה לא תהיה יותר רוסי ממה שאתה כבר עכשיו. תתחיל לעשות משהו מאתגר.

• פותח/ת השרשור
Deadlift - 5x60, 3x80, 2x100, 1x120, 1x140, 2x155
Benchpress 5-5-5 75-77.5-80 PR
Chinups 9-6-5 BW
Dips 10-6

החזרה השלישית בדדליפט פשוט לא רצתה לעלות. צריך מגנזיום וצריך לאכול יותר. בתור התחלה הלכתי למקדונלד אחרי האימון ודפקתי רואיל, קריספי צ'יקן ושני מילקשייקים קטנים (10 שקל 😃 ). קרוב ל-1500 קלוריות ו-70 גרם חלבון. יום חמישי אני סוגר את ה-155.

יאללה בנצרום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם ה2 פלטות בבנץ' בדרך!

אני הולך לפי ה"תוכנית". דדליפט 160 קילו לשלוש. ואחרי זה נראה מה עושים.
מה איתך? מה עם פראן? דפקת וזרקת? לעשות סמולוב כל היום זה לא חוכמה. בוא אני אתן לך טיפ - אתה לא תהיה יותר רוסי ממה שאתה כבר עכשיו. תתחיל לעשות משהו מאתגר.

אני לא יכול לעשות את פראן כשאני כזה חלש. בקושי עם 4 פלטות אני מסתדר. פראן לא מקבלת אנשים עם פחות מ 5 פלטות סקוואט.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לעשות את פראן כשאני כזה חלש. בקושי עם 4 פלטות אני מסתדר. פראן לא מקבלת אנשים עם פחות מ 5 פלטות סקוואט.

יאללה, פחדן. אתה פשוט אוהב לעשות תוכניות שיש בהם חודשיים של עצימות נמוכה כדי שאולי יהיה לך שני אימונים שבהם שוברים שיא אישי בסוף. תעשה קרוספיט ותשבור כל יום שיא.
הנה אלכס נח בין סטים של 75% :
url

• פותח/ת השרשור
Back Squat 3-3-3-3 80-90-100-102.5 PR
Chinup 5-5-5 +11.25Kg PR
Press 5-5-5 50-50-50

אימון טוב. כנראה שכמויות האוכל שדחפתי ב-48 שעות האחרונות משפיעות (לפחות פסיכולוגית).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית