הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הליכה/נסיעה על אופניים לעבודה וכו' במקום אירובי

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אהלן חברים.

אירובי זה הדבר שאני הכי הכי שונא לעשות (אני בתקופת חיטוב), הא"ש שלי גבוה ואני צריך לעשות הרבה ממנו (כמובן שעם אימוני כוח, מספיק חלבון וכו', הכל מסודר).

חשבתי על להוריד את האירובי, ולהתחיל ללכת ברגל לעבודה (2.2 ק"מ לכל צד), ולאימוני כוח (3 בשבוע) לנסוע על אופניים (4.2 ק"מ לכל צד), ועל הדרך להפסיק לבזבז כ"כ הרבה כסף על דלק.

מה אומרים?

תודה רבה

זה רעיון לא רע, אבל מבחינת קלוריות שתשרוף והתועלת לכושר זה לא יתרום הרבה.
הסיבה שפעילות בעצימות נמוכה לא מייצרת מספיק עומס.

• פותח/ת השרשור
זה רעיון לא רע, אבל מבחינת קלוריות שתשרוף והתועלת לכושר זה לא יתרום הרבה.
הסיבה שפעילות בעצימות נמוכה לא מייצרת מספיק עומס.
חחח אני מבין שאין דרך להתחמק מהאירובי המעפן הזה.. תודה רבה, בכל מקרה אלך על זה אפילו אם זה בנוסף לאירובי (הדלק פשוט מרוקן אותי).
עוד תגובות בבקשה.

רעיון מצויין לדעתי. גם אם זה לא יועיל לך כמו אירובי בעצימות גבוהה יותר (ריצה וכו'), זה עדיין ישרוף כמות כלשהי של קלוריות וגם יחסוך לך כסף ככה שאין מה להפסיד. לדעתי אתה יכול בהתחלה לנסות לעשות רק את זה בלי האירובי הרגיל שאתה עושה או להקטין את האירובי ולראות איך קצב הירידה במשקל, כי יש לך כאן הליכה של 22 ק"מ בשבוע (הנחתי שאתה הולך לעבודה 5 פעמים) ואופניים 25 ק"מ בשבוע שזה כמויות לא זניחות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית