ייעוץ יהומבין , אלפא יהומבין ו-14% שומן

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אני מתעניין להמשך חיטוב ורציתי לשאול כמה דברים

1 . במידה ולא מתאפשר לי לקחת על הבוקר
אפשרי לעשות כך (השעות הן לדוג') :

11:00 להפסיק לאכול
13:30 לצאת לאימון משקולות
14:30 לסיים את האימון משקולות , לשבת ולנוח כמה דקות
14:45-15:00 לנטול את היהומבין ולעשות קומפלקס עם מוט

או שהבעייתיות עם הלחץ דם וההרגשה המדומה להתקף לב כפי שכתוב בפורטל היא גדולה מדי גם אחרי מנוחה קצרה לאחר אימון המשקולות ?

ועוד שאלה, כתוב שהתגובה של האינסולין היא זו שתגרום ליהומבין להיות לא יעיל , אבל בכל זאת כתוב של"דואגים" אפשר לקחת חצי סקופ חלבון ממש לפני האימון אירובי (כלומר אחרי נטילת היהומבין).
במידה ואני גם ככה בדיאטה מאוד דלה בפחמימה (עד 20) אפשרי אולי לצום פחות מ-4 שעות לפני הנטילה ? יותר לכיוון השעתיים וחצי שלוש לאחר ארוחה של נגיד 200 גרם חזה עוף מכובס בלי תבלינים וכו' בלי שזה יהרוס את היעילות של היהומבין ?

2. האם יש יעילות מסוימת בלנטול יהומבין על סביבות ה-14% שומן או שהיעילות פשוט שואפת לאפס?
התיכנון שלי מוקצב בזמן ולא במטרה מסוימת ולכן אין לי את האפשרות של "רד ל3.5% ואז תתחיל לקחת כדי לרדת ל3.4% בארבעה חודשים "

3. אם היהומבין שלי מכיל 3 מג של יהומבין ו-5 מג של אלפא יהומבין ואני שוקל כ-100 קילו, איזה מינון אני צריך לקחת?

ושאלה אחרונה לוידוי
ל-טרזין לקחת 2 גרם ומתי בדיוק?
וקפאין 200 מ"ג עם היהומבין נכון?

תודה מראש לכל העונים 😃
@Moshe
@Tom

14 אחוז לא הייתי לוקח, סתם מיותר כי אתה יכול להמשיך לרדת.
יוהימבין אינו שורף שומן - הוא מאפשר לגוף לשרוף שומן ע"י 'כיבוי' של קולטנים שנמצאים בעיקר בשומן העיקש.
מתי אתה מסיים את החיטוב ?

שים לב שייצא לך כמעט לא לאכול בכלל בסביבות זמן האימון - לא אנאבולי בכלל עחי.

ל-טירוזין לוקחים עם הקפאין (וגם את היוהמבין). ואגב, אחד הפרוטוקולים של שומן עיקש הוא בדיוק לקחת לפני אימון מטבולי\אינטרוולים ואז לנוח 5-10 דק' ולבצע אירובי.

• פותח/ת השרשור
14 אחוז לא הייתי לוקח, סתם מיותר כי אתה יכול להמשיך לרדת.
יוהימבין אינו שורף שומן - הוא מאפשר לגוף לשרוף שומן ע"י 'כיבוי' של קולטנים שנמצאים בעיקר בשומן העיקש.
מתי אתה מסיים את החיטוב ?
עוד 6-7 שבועות

עוד 6-7 שבועות
תמשיך עוד חודש עם החיטוב, אם תגיע ל10-12 לפני כן תכניס אותו.
תסיים לאכול ב10:30 -11 ארוחה שמתעכלת מהר, בלי הרבה שומן, אבקת חלבון\עוף\דג, תקח את היוהמבין ב1330 לפני המשקולות, תתחיל מטבליה אחת ותעלה לפי הרגשה עד ל5, תעשה בסוף קומפלקסים, 5 דק' מנוחה, אירובי 20-40 דק' ואז תשתה חלבון\חלבוני ביצים (עדיפות לאיזולייט, מינימום פחמימה) וב16:30 ארוחה רגילה.

תמשיך עוד חודש עם החיטוב, אם תגיע ל10-12 לפני כן תכניס אותו.
תסיים לאכול ב10:30 -11 ארוחה שמתעכלת מהר, בלי הרבה שומן, אבקת חלבון\עוף\דג, תקח את היוהמבין ב1330 לפני המשקולות, תתחיל מטבליה אחת ותעלה לפי הרגשה עד ל5, תעשה בסוף קומפלקסים, 5 דק' מנוחה, אירובי 20-40 דק' ואז תשתה חלבון\חלבוני ביצים (עדיפות לאיזולייט, מינימום פחמימה) וב16:30 ארוחה רגילה.
יוהמבין לפני אימון משקולות.......................................................................................

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה, לא חשבת לקחת קלן במקום יוהמבין?
י"א
בגרויות
5 יחידות מתמטיקה עד לפני יומיים ( 😭 )

כאבי ראש ורעידות בידיים לא בא בחשבון
אתה 14 א.ש ? 😱 חייב לראות פרונט
כרגע סביבות ה-18 לדעתי

עוד כמה שבועות אני מעריך שאגיע לזה

י"א
בגרויות
5 יחידות מתמטיקה עד לפני יומיים ( 😭 )

כאבי ראש ורעידות בידיים לא בא בחשבון

כרגע סביבות ה-18 לדעתי

עוד כמה שבועות אני מעריך שאגיע לזה
אה.. גם אני בגרויות עכשיו חח הרגע העלתי ל3 כדורים... יהיה קשה היום לכתוב 🤣

המינון של האלפא יוהימבין במוצר שלך הוא חצי מ"ג, לא 5 מ"ג. אלפא יוהימבין על פניו הרבה יותר פוטנטי (אם כי אין עליו מספיק מחקר עדיין כדי לוודא את זה).
קח 5-6 כדורים בשביל מינון מקסימלי. תעלה בהדרגה כדי לפתח סבילות לתופעות הלוואי.
נסה לצום כמה שיותר לפני ואחרי הנטילה.
חלבון יכול לעלות רמות אינסולין גם בדיאטה דלת פחמימות (ואולי אפילו יותר בכזו מאשר בדיאטה רגילה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית