הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אינזר lever או 1/2 פרונג

• פותח/ת השרשור Omrykuu
  • פורסם בתאריך

Omrykuu

משתמש מתחיל
71
7
נק' מוניטין:
4
71
7
בס״ד
אני חדש פה בקהילה לא מגיב כל כך הרבה ולאט לאט אני משתדרג לי בציוד לא מזמן האדיפוואר הגיעו ועכשיו הזמנתי מאיביי חגורה דנדשה אדומה 10mm
1 פרונג
והמוכר שלח לי בטעות lever זה נראלי ממש לא נוח במבט ראשון למרות שהאימונים שלי בבית וכל זה וביקשתי ממנו שיחליף בחזרה לסינגל פרונג
איך החוות דעת על הלבר מישהו פה יכול להמליץ חח אמרתי אולי משמיים כבר עדיף להשאר איתה השאלה שלי מבחינת בלאי אם הסינגל מחזיק מעמד

ניסיתי את שניהם (אני עובד עם אינזר 10ממ פרונג) למרות שאת הLEVER ניסיתי על RDX. יש לנו איזה 5 חברה במכון עם INZER וכולם רק עם פרונג. LEVER פשוט לא נוח כי אם אתה גדל/קטן הרבה אתה צריך להתעסק בברגים. אם אתה לא אז זה נסגר יותר בקלות אבל זה לא משנה כל כך כי גם את הפרונג לא קשה לסגור. בכ"מ דעה שלי - פרונג הרבה יותר טוב מלבר במיוחד אם תקופות המסה/חיטוב שלך הן 10 קילו לכל כיוון שזה יכול להיות הבדל גדול בהיקף בטן ואתה תצטרך להתעסק הרבה בברגים אם תהיה עם LEVER.

אני נגיד סוגר בסקוואט ובדדליפט בחורים שונים, בלי קשר למשקל גוף, באותו אימון אני עושה את זה. אז עם LEVER זה היה עלול להיות בעייתי בשבילי (אני עם אינזר פרונג אחד)
אגב אתה בטוח שזה אינזר? לא ראיתי אינזר באיביי

אני נגיד סוגר בסקוואט ובדדליפט בחורים שונים, בלי קשר למשקל גוף, באותו אימון אני עושה את זה. אז עם LEVER זה היה עלול להיות בעייתי בשבילי (אני עם אינזר פרונג אחד)
עשיתי חיפוש
http://www.ebay.com/bhp/inzer

מוזר שזה עולה 40 דולר פחות פה כמעט על כל חגורה

• פותח/ת השרשור
זהו אני בדיוק כמוך בסקואאט ובדדליפט
תאמת במסה גם שאני מעלה 15 קילו אני לא גדל יותר מדי בבטן עם הגנים הטריפולטאים שלי הרוב עובר לתוכעס חחח רק הגינסים נתקעים

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 219
זהו אני בדיוק כמוך בסקואאט ובדדליפט
תאמת במסה גם שאני מעלה 15 קילו אני לא גדל יותר מדי בבטן עם הגנים הטריפולטאים שלי הרוב עובר לתוכעס חחח רק הגינסים נתקעים
אני מצטער לאכזב אותך אבל זה זיוף.

ל

לא הבנתי איך קבעת שזה זיוף ואיך בודקים מה זיוף ומה מקורי איזה תפרים
קודם כל אין סיבה להתעצבן, בוא נשמור על תרבות דיון.
אמרת שקנית חגורה 10 מילימטר, חגורות 10 מילימטר מיוצרות עם 4 תפרים (חוטים) סביבן.
בחגורה שלך יש 6 חוטים, כלומר זו לא 10 מילימטר.

• פותח/ת השרשור
חס
קודם כל אין סיבה להתעצבן, בוא נשמור על תרבות דיון.
אמרת שקנית חגורה 10 מילימטר, חגורות 10 מילימטר מיוצרות עם 4 תפרים (חוטים) סביבן.
בחגורה שלך יש 6 חוטים, כלומר זו לא 10 מילימטר.
חס וחלילה להתעצבן ממש לא הבנת אותי רק רציתי לדעת להבא הבנתי ככה בודקים 10/13 סבבה .
אבל איך אתה יודע שזה זיוף ולא אמיתי

אני מצטער לאכזב אותך אבל זה זיוף.
בס״ד
הזמנתי מאיביי חגורה דנדשה אדומה 10mm
1 פרונג
והמוכר שלח לי בטעות lever
אז כנראה שהוא שלח לו בטעות לבר 13ממ במקום פרונג בודד 10ממ.
בכל מקרה אני הייתי מחליף את הדאבל פרונג לונג הורן 10ממ שלי בעבור 13ממ אינזר לבר.

חגורות אינזר בלי משלוח עולות 500+ שקל, אם המחיר נמוך מידי כנראה שזה סקאם

לבר לא צריך להחליף מידה אלא אם אתה עולה / יורד 5+ קילו. אני קניתי לפני שנה~ ושיניתי בורג 2-3 פעמים. אם זה מה שמפריע לך... מה אני אגיד. רוב האנשים לא מחליפים כמעט ואני החלפתי רק כי ירדתי 13~ קילו.

זיוף, רואים לפי הגימור של הסוגר.

גם אני הייתי בדעה דומה ובסוף אחרי הרבה זמן ואימוני נפח החלפתי מ2 פרונגים ללבר.
ואני מבסוט, גם עם התנודות במשקל עדיין לא זזתי חור אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית