הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני התחלה. לוג רציני!!! + מספר שאלות

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
אז ככה זה סייקל השני שלי.

הסייקל הראשון היה טסט אנתת ל8 שבועות פרוטקול מלא. לפני כ4 חודשים מהשפיץ האחרון. בדיקות דם תקינות ברוך ה'.
[זה לא היה כל כך סייקל אלא יותר בכיוון של השמנה מכיוון שהחומרים היו רובם מדוללים בשמן עד שהשכלתי להבין כבר היה שבועיים אחרונים]

הסייקל השני יהיה מובנה בצורה כזאת:
1-12 טסט אנתת באיר מבית מרקחת סגור ואטום.1 CC בשבוע. [לא מעוניין יותר מכיוון צבירת נוזלים מעוניין לשמור רק על החשק המיני]
1-4 וינסנטרול אוראלי 30-50 MG
1-4 קלן פרימידה של חודש בשילוב עם קטוטיפן.
3/4-12 פרימובולן 500-600 מג.

פרגניל 500 יחידות מהשבוע הראשון למשך הסייקל

PCT
סטנדרטי אם כי אני חושב שאת הכלומיד אעשה כ 50/50/25/25

אשלב גם גדילן מצוי במהלך האוראלים.

עכשיו אני רוצה להיות בטוח אם 1 CC בשבוע טסט יכול לשמור על החשק המיני מכוון שוינסטרול מדכא את הציר.

תודה רבה טעדכן והכל!

תמונה מהיום:
5547f8bc297d0.jpg

@Tom
@יניב ריז

אם אפשר דגשים בבקשה על מה להקפיד במהלך לקיחת האוראלים זה מאוד חשוב לי אף פעם לא התנסתי איתם.
@Simon357
אם כי ראוי לציין הוינסטרול והקלן הם של חברת בלקן. והפרימו של חברת SQS

מעניין מאוד הפרימו של SQS, מדיבור עם אנשים היא חברה טובה אז מעניין עם היא מספקת בכלל פרימו בוויאל כי הוא יקר בטירוף.
פרימו אתה יכול גם להריץ בלי כלום

נערך לאחרונה:
מעניין מאוד הפרימו של SQS, מדיבור עם אנשים היא חברה טובה אז מעניין עם היא מספקת בכלל פרימו בוויאל כי הוא יקר בטירוף.
אני אומר לך בוודאות אין באף חברת ug פרימו אמיתי החומר הזה יקר כמו gh אני לא אומר שהחברה הזאת לא אמינה

• פותח/ת השרשור
יש של בלקן אני יכול להשיג אבל באמת שמאוד יקר...!!!!!!!!!!!!!!!! אמפולה של 100 CC עולה מאוד יקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#

נערך לאחרונה:
כנס לאתר של החברה... יש פרימו בויאל.... 150 מג ל 1 סיסי.
מניסיון עם sqs עד היום לא איכזבו בשום מוצר. לא בטרנים ולא בדקה... שהם דווקא המוצרים שעליהם התשבוחות הכי טובות. טרן ודקה אמיתיים זה חומרי גלם יקרים לא פחות מפרימו. אז...

• פותח/ת השרשור
חחח אני אוריד זה לא היה ניסיון למכור כי אני לא ספק או משהו פשוט רציתי להראות שזה מאוד מאוד יקר!!

כנס לאתר של החברה... יש פרימו בויאל.... 150 מג ל 1 סיסי.
מניסיון עם sqs עד היום לא איכזבו בשום מוצר. לא בטרנים ולא בדקה... שהם דווקא המוצרים שעליהם התשבוחות הכי טובות. טרן ודקה אמיתיים זה חומרי גלם יקרים לא פחות מפרימו. אז...
טרנים ודקה יותר יקרים מפרימו ? אתה בטוח ?

• פותח/ת השרשור
תום האם זה אפשרי בשבוע הרביעי להוריד את גווני ולהשאר על פרימו. בתיווך של 1 ססי בשבוע טסט?
@Tom

אז ככה זה סייקל השני שלי.

הסייקל הראשון היה טסט אנתת ל8 שבועות פרוטקול מלא. לפני כ4 חודשים מהשפיץ האחרון. בדיקות דם תקינות ברוך ה'.
[זה לא היה כל כך סייקל אלא יותר בכיוון של השמנה מכיוון שהחומרים היו רובם מדוללים בשמן עד שהשכלתי להבין כבר היה שבועיים אחרונים]

הסייקל השני יהיה מובנה בצורה כזאת:
1-12 טסט אנתת באיר מבית מרקחת סגור ואטום.1 CC בשבוע. [לא מעוניין יותר מכיוון צבירת נוזלים מעוניין לשמור רק על החשק המיני]
1-4 וינסנטרול אוראלי 30-50 MG
1-4 קלן פרימידה של חודש בשילוב עם קטוטיפן.
3/4-12 פרימובולן 500-600 מג.

פרגניל 500 יחידות מהשבוע הראשון למשך הסייקל

PCT
סטנדרטי אם כי אני חושב שאת הכלומיד אעשה כ 50/50/25/25

אשלב גם גדילן מצוי במהלך האוראלים.

עכשיו אני רוצה להיות בטוח אם 1 CC בשבוע טסט יכול לשמור על החשק המיני מכוון שוינסטרול מדכא את הציר.

תודה רבה טעדכן והכל!

תמונה מהיום:
5547f8bc297d0.jpg

@Tom
@יניב ריז

אם אפשר דגשים בבקשה על מה להקפיד במהלך לקיחת האוראלים זה מאוד חשוב לי אף פעם לא התנסתי איתם.
@Simon357
אם כי ראוי לציין הוינסטרול והקלן הם של חברת בלקן. והפרימו של חברת SQS
הסייקל נראה מצויין, למעשה זה סייקל שהמלצתי עליו פעמים רבות.
על הגדילן המצוי הייתי מוותר מאחר ובאמת שלא כדאי לשלם כ"כ הרבה עבור תרומה שבמקרה הטוב היא אנקדוטאלית. TUDCA יכול לסייע בהיבטים מסויימים (ראה הסבר בנעוצים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית