הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע "זיכרון" שריר?

• פותח/ת השרשור Hamster
  • פורסם בתאריך

Hamster

משתמש משקיע
2,522
1,772
נק' מוניטין:
4,274
2,522
1,772
ספרטה 302
שאלה אולי חרושה ואני מתנצל אבל האם "זיכרון" שריר קיים?
האם לאחר שירדתי במשקל משמעותית בפציעה ואני אחזור חזרה,יהיה לי "בוסט" בחזרה לנורמליות בהשוואה למתאמן רגיל?
לטפס משקלים חזרה לטווח ה80% של העבר יעבור מהר/לאט בהנחה שאעשה הכל כמו שצריך?
אני מודע לכך שזה משתנה בין אדם לאדם אבל אני סקרן לדעת(לידע הכללי המשקלים מעולם לא היו "וואו" שאי אפשר להגיע בכל מקרה מהר אז השאלה ההיא פחות חשובה לי)

אני לא יודע אם עקבת אחרי הלוג שלי אבל דיי הראתי בו ב3 חודשים שמינואר עד אפריל שזכרון שריר זה משהו מאוד אמיתי וקיים.
לעדתי יהיה לך בוסט אלה אם הפציעה תפריע לך בדרך כלשהי במהלך החזרה. תאמין בעצמך והכל יהיה בסדר 😃

כן, זה קיים. אני מכיר משהו שאיבד לא מעט מסה בשל פציעה ארוכה וכשחזר תוך כמה חודשים הוא נראה אחרת לחלוטין.

שאלה אולי חרושה ואני מתנצל אבל האם "זיכרון" שריר קיים?
האם לאחר שירדתי במשקל משמעותית בפציעה ואני אחזור חזרה,יהיה לי "בוסט" בחזרה לנורמליות בהשוואה למתאמן רגיל?
לטפס משקלים חזרה לטווח ה80% של העבר יעבור מהר/לאט בהנחה שאעשה הכל כמו שצריך?
אני מודע לכך שזה משתנה בין אדם לאדם אבל אני סקרן לדעת(לידע הכללי המשקלים מעולם לא היו "וואו" שאי אפשר להגיע בכל מקרה מהר אז השאלה ההיא פחות חשובה לי)
כן, אתה תחזור למשקלים שלך או לפחות קרוב אליהם בצורה די מהירה - בדרך כלל

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם עקבת אחרי הלוג שלי אבל דיי הראתי בו ב3 חודשים שמינואר עד אפריל שזכרון שריר זה משהו מאוד אמיתי וקיים.
לעדתי יהיה לך בוסט אלה אם הפציעה תפריע לך בדרך כלשהי במהלך החזרה. תאמין בעצמך והכל יהיה בסדר 😃

הולך לקרוא את הלוג מינואר עד לאפריל:s85:

כן, זה קיים. אני מכיר משהו שאיבד לא מעט מסה בשל פציעה ארוכה וכשחזר תוך כמה חודשים הוא נראה אחרת לחלוטין.

תודה,אעדכן עם תמונה אחרי שאחלים ואתאמן טיפה ונראה אם אני אראה אחרת
קיים, רק תזהר, אנשים יכולים לחשוב שאתה על סטרואידים כי השינוי מאוד מהיר 🤡

קודם שיתחילו לחשוב,מה שיחשבו עליו לא יהיה רלוונטי:s49:

בטח שקיים. רק שכחתי איך זה עובד.

ניסית לכבות ולהדליק חזרה?

תודה על התשובה

כן, אתה תחזור למשקלים שלך או לפחות קרוב אליהם בצורה די מהירה - בדרך כלל

תודה על התשובה

הולך לקרוא את הלוג מינואר עד לאפריל:s85:

תודה,אעדכן עם תמונה אחרי שאחלים ואתאמן טיפה ונראה אם אני אראה אחרת

קודם שיתחילו לחשוב,מה שיחשבו עליו לא יהיה רלוונטי:s49:

ניסית לכבות ולהדליק חזרה?

תודה על התשובה

תודה על התשובה
זה יהיה מאוד חופר אז בקיצור הוספתי ב3 חודשים 25 קילו בנץ 50 קילו סקוואט 20 קילו פרס ו25 דד ליפט

לדעתי הזכרון עליו מדברים קשור יותר למערכת העצבית מאשר לשריר.
מסת השריר נבנית או לא בהתאם לתזונה ותכנית האימונים אלא שמערכת העצבים זוכרת את אותן תבניות/ קשרים עצביים שנוצרו בעבר ולכן השיפור בביצועים מהיר מאוד.

• פותח/ת השרשור
ובכן, אמרו לך הכל על התופעה, אבל אני מנצל את ההזדמנות להפנות את תשומת ליבך למשהו שבטח יעניין אותך במצבך, באדיבותם של @DodgeeBoy
ו - @yonizarkh (קרא גם את המשך האשכול).

תודה על האשכול אבל את רוב המסה כבר איבדתי מהיעדר אכילה,עכשיו התאבון כבר מתחיל לחזור אז אני מתייצב על המשקל כנראה(לפחות לי מראית העין,השינוי הניכר כבר קרה ועכשיו המראה מתחיל להתייצב אפילו שנהייתי מאוד נוזלי כי מה שאני כן אוכל כבר הוא הרוב פחמימה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית