הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שבוע 7 לחיטוב - סקוואט 175, דדליפט 215

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
לא PR , זה 10 קילו פחות מ RM1 טרום חיטוב בשתי ההרמות, אבל מכאן זה הולך רק לרדת ככל הנראה אז החלטתי לשתף. בדדליפט בחזרה השניה כבר התחלתי להקפיץ על הירך אז לא נעלתי, לכן סינגל.

• פותח/ת השרשור
תודה 😃
על כמה מ.ג. התחלת וכמה אתה עכשיו?
התחלתי על 112.8 (נשקלתי אחרי יום של חיטוב חח) השבוע ביום ראשון הייתי 106.8
איזה תוכנית אתה עושה ?
אין ממש שם למה שאני עושה, תציץ בלוג שלי ותראה 😃 בלחיצות שומר על הכוח עדיין, בסקוואט ודדליפט לא ממש (גם הריצות פוגעות כנראה), הולך לעשות שינוי באימונים לפלג גוף תחתון משבוע הבא בשביל להימנע מכשלים וגריינדים, עוד לא החלטתי מה הולך לעשות.
אתה עושה מחר מדורה?
מיני מדורה בחדר (כן כן, בדיוק זה)

Launch The Polarissssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תגיד, יוג'ין, עכשיו כשאני חושב על זה, יש מצב שראיתי אותך כבר כמה פעמים. בטח היית בהופעה כשהג'ינג'י בא להסניף שורות בישראל, לא?

• פותח/ת השרשור
תגיד, יוג'ין, עכשיו כשאני חושב על זה, יש מצב שראיתי אותך כבר כמה פעמים. בטח היית בהופעה כשהג'ינג'י בא להסניף שורות בישראל, לא?
כן, ראיתי את הג'ינג'י בפעם האחרונה (2010) וב2005 בפסטיבל כשהוא ברח אחרי 5 שירים.

כן, ראיתי את הג'ינג'י בפעם האחרונה (2010) וב2005 בפסטיבל כשהוא ברח אחרי 5 שירים.
אז אני ראיתי שתיים מלאות. נדמה לי שאלה השתיים האחרונות שהוא היה פה, אחת היתה בהאנגר 11. בראשונה הוא דיבר על איך הם הבטיחו שיחזרו כשההופעה ההיא התפוצצה. ולזאת שהיתה צריכה להיות באוגוסט האחרון כבר היו לי כרטיסים, והמניאקים ביטלו 3 ימים לפני.

• פותח/ת השרשור
אחת היתה בהאנגר 11
ב 2007, שם לצערי לא הייתי.
כשההופעה ההיא התפוצצה
הייתי בזאת שהתפוצצה ובהופעה השניה שאתה היית, אולי ראינו אחד תשני שם...
ולזאת שהיתה צריכה להיות באוגוסט האחרון כבר היו לי כרטיסים, והמניאק ביטל 3 ימים לפני.
גם לי כבר היה כרטיס. עם כל מה שהוא דיבר על זה שמי שלא מגיע לישראל בגלל המצב הבטחוני הוא פחדן עלוב חשבתי אין מצב שמבטלים, ואז הוא יצא פחדן עלוב

עם כל מה שהוא דיבר על זה שמי שלא מגיע לישראל בגלל המצב הבטחוני הוא פחדן עלוב חשבתי אין מצב שמבטלים, ואז הוא יצא פחדן עלוב
זה היגיון של @coldfire 🤣

עזוב, הבחור יותר ציוני מחלק מהישראלים פה.
No rules of engagement, this enemy hides amongst women and children
And to beat violence, you must ignore the focus groups
You must send in the Mossad, turn of the BBC, CNN and don't look back
Rest assured there'll be no more Middle Eastern crisis
Hell! There'll be no more Middle East!
These are your people Liberty
Pull up your dress today and tattooed is "property of The USA a subsidiary of Halliburton"
Surprise?!
But a roaring lion is about to be on earth
Hey, Jihad Joe? Guess what? We're coming to get you!

• פותח/ת השרשור
זה היגיון של @coldfire 🤣

עזוב, הבחור יותר ציוני מחלק מהישראלים פה.
No rules of engagement, this enemy hides amongst women and children
And to beat violence, you must ignore the focus groups
You must send in the Mossad, turn of the BBC, CNN and don't look back
Rest assured there'll be no more Middle Eastern crisis
Hell! There'll be no more Middle East!
These are your people Liberty
Pull up your dress today and tattooed is "property of The USA a subsidiary of Halliburton"
Surprise?!
But a roaring lion is about to be on earth
Hey, Jihad Joe? Guess what? We're coming to get you!
כן, מכיר את הטקסטים שלו, סתם השאיר הרגשה רעה כשהם לא באו. אבל לך תדע אולי זה לא באשמתם באמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית