עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃מלחמה יפה
התחלתי על 112.8 (נשקלתי אחרי יום של חיטוב חח) השבוע ביום ראשון הייתי 106.8על כמה מ.ג. התחלת וכמה אתה עכשיו?
אין ממש שם למה שאני עושה, תציץ בלוג שלי ותראה 😃 בלחיצות שומר על הכוח עדיין, בסקוואט ודדליפט לא ממש (גם הריצות פוגעות כנראה), הולך לעשות שינוי באימונים לפלג גוף תחתון משבוע הבא בשביל להימנע מכשלים וגריינדים, עוד לא החלטתי מה הולך לעשות.איזה תוכנית אתה עושה ?
מיני מדורה בחדר (כן כן, בדיוק זה)אתה עושה מחר מדורה?
היי:bananaparty:?מיני מדורה בחדר (כן כן, בדיוק זה)
צריך איזה עזר להתאוששות מכל העצימות הזאת 😃היי:bananaparty:?
🚔צריך איזה עזר להתאוששות מכל העצימות הזאת 😃
כן, ראיתי את הג'ינג'י בפעם האחרונה (2010) וב2005 בפסטיבל כשהוא ברח אחרי 5 שירים.תגיד, יוג'ין, עכשיו כשאני חושב על זה, יש מצב שראיתי אותך כבר כמה פעמים. בטח היית בהופעה כשהג'ינג'י בא להסניף שורות בישראל, לא?
אז אני ראיתי שתיים מלאות. נדמה לי שאלה השתיים האחרונות שהוא היה פה, אחת היתה בהאנגר 11. בראשונה הוא דיבר על איך הם הבטיחו שיחזרו כשההופעה ההיא התפוצצה. ולזאת שהיתה צריכה להיות באוגוסט האחרון כבר היו לי כרטיסים, והמניאקים ביטלו 3 ימים לפני.כן, ראיתי את הג'ינג'י בפעם האחרונה (2010) וב2005 בפסטיבל כשהוא ברח אחרי 5 שירים.
ב 2007, שם לצערי לא הייתי.אחת היתה בהאנגר 11
הייתי בזאת שהתפוצצה ובהופעה השניה שאתה היית, אולי ראינו אחד תשני שם...כשההופעה ההיא התפוצצה
גם לי כבר היה כרטיס. עם כל מה שהוא דיבר על זה שמי שלא מגיע לישראל בגלל המצב הבטחוני הוא פחדן עלוב חשבתי אין מצב שמבטלים, ואז הוא יצא פחדן עלובולזאת שהיתה צריכה להיות באוגוסט האחרון כבר היו לי כרטיסים, והמניאק ביטל 3 ימים לפני.
זה היגיון של @coldfire 🤣עם כל מה שהוא דיבר על זה שמי שלא מגיע לישראל בגלל המצב הבטחוני הוא פחדן עלוב חשבתי אין מצב שמבטלים, ואז הוא יצא פחדן עלוב
כן, מכיר את הטקסטים שלו, סתם השאיר הרגשה רעה כשהם לא באו. אבל לך תדע אולי זה לא באשמתם באמתזה היגיון של @coldfire 🤣
עזוב, הבחור יותר ציוני מחלק מהישראלים פה.
No rules of engagement, this enemy hides amongst women and children
And to beat violence, you must ignore the focus groups
You must send in the Mossad, turn of the BBC, CNN and don't look back
Rest assured there'll be no more Middle Eastern crisis
Hell! There'll be no more Middle East!
These are your people Liberty
Pull up your dress today and tattooed is "property of The USA a subsidiary of Halliburton"
Surprise?!
But a roaring lion is about to be on earth
Hey, Jihad Joe? Guess what? We're coming to get you!
סלאייר לא נחשב לטעם טוב במוזיקה? 😭הדור של היום... שום טעם במוזיקה 🤦♂️😛
טוב אז אתה בסדרסלאייר לא נחשב לטעם טוב במוזיקה? 😭