הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר ביתי

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629
מאיפה אני יכול לקנות ציוד חדש לחדר כושר ביתי( כלוב, מוט אולימפי, ספה מתכווננת, מקבילים, ופלטות) ?
חשוב מאוד שהפלטות של ה 20 יוכלו להתרק (על מזרון קשיח בעובי 2 ס"מ) ויהיו בעלות קוטר אולימפי (45 ס"מ), וגם שהפלטות של ה- 10 קילו יהיו בעלות קוטר דומה.
הפלטות האחרות מצידי שיהיו מחומר פשוט יותר כדיו לחסוך עלויות.
תודה

מה זאת החרטא הזאת? למה לבוא בגישה של או הכל או כלום? לא לימדו אותך שלפעמים אפשר להתפשר על האמצע?
זאת לא גישה של הכל או כלום. אבל אני בן אדם שלא אוהב לקנות משהו 3 פעמים. אני מעדיף לקנות פעם אחת, גג פעמיים להשלמות. זה דבר שאני אשתמש בו לא שנה וגם לא 5. דבר שהולך להיות חלק כל כך גדול מהיומיום שלך, למה לא להשקיע באמת ב? אני אישית מעדיף במקום עוד סופש באילת עם חברים או משהו לשים את הכסף הזה כדי שיהיה לי באמת ציוד טוב. אני לא אומר עכשיו לקנות פלטות תחרותיות של אלייקו ב90 שקל לקילו או מוט של טקסס ב4500, אבל לא לקנות מוט פושט ב500 שקל, ולהתפשר על אזניות כשאני יכול לשים מערכת סאונד נורמלית וכו'.

למה בכלל לבנות חדר כושר ביתי? נכון זה מחזיר עלויות גם לי הייתה פנטזיה כזו, אבל תחשבו שבחדר כושר יש הרגשה שלא תהיה בבית.. אולי זה רק אני, אבל הייתי בגרמניה בחדר כושר דלוקס (סיפור ארוך איך הגעתי לשם, בקיצור זה חדר כושר גדול רק שלי) והמשקלים שלי היו נמוכים בהרבה מהמשקלים במכון הרגיל שלי.. אין על ההרגשה לדפוק סקוואט על הראק שלך במכון עם הספוטר שלך והמאמן שלא מפסיק לזיין בשכל

למה בכלל לבנות חדר כושר ביתי? נכון זה מחזיר עלויות גם לי הייתה פנטזיה כזו, אבל תחשבו שבחדר כושר יש הרגשה שלא תהיה בבית.. אולי זה רק אני, אבל הייתי בגרמניה בחדר כושר דלוקס (סיפור ארוך איך הגעתי לשם, בקיצור זה חדר כושר גדול רק שלי) והמשקלים שלי היו נמוכים בהרבה מהמשקלים במכון הרגיל שלי.. אין על ההרגשה לדפוק סקוואט על הראק שלך במכון עם הספוטר שלך והמאמן שלא מפסיק לזיין בשכל
אני נהנה מאד מהאימון עצמו, וזה חוסך לך את הימים שהחד"כ סגור, הציוד שהוא חצי קלאץ' אם אתה לא גר בפתח תקווה חיפה או הקריות (הרקולס, אקט, ופוואר האוס), אנשים שעובדים בכלוב, וכו'. זה חוסך לך את הזמן של להגיע למכון. סתם דוגמא למשל לנוחות פה. יהיו לך הרבה אנשים שלא יבצעו למשל את השיטה הבולגרית כי צריך כל יום להיות במכון לתת בנץ'. כשיש לך את זה בבית מה הבעיה להתפנות לאיזה 45 דקות לתת בנץ' זריז? יש כל כך הרבה יתרונות לזה... ואם אתה רוצה חבר להתאמן איתו תמיד אפשר להזמין אותו להתאמן אצלך...

אני נהנה מאד מהאימון עצמו, וזה חוסך לך את הימים שהחד"כ סגור, הציוד שהוא חצי קלאץ' אם אתה לא גר בפתח תקווה חיפה או הקריות (הרקולס, אקט, ופוואר האוס), אנשים שעובדים בכלוב, וכו'. זה חוסך לך את הזמן של להגיע למכון. סתם דוגמא למשל לנוחות פה. יהיו לך הרבה אנשים שלא יבצעו למשל את השיטה הבולגרית כי צריך כל יום להיות במכון לתת בנץ'. כשיש לך את זה בבית מה הבעיה להתפנות לאיזה 45 דקות לתת בנץ' זריז? יש כל כך הרבה יתרונות לזה... ואם אתה רוצה חבר להתאמן איתו תמיד אפשר להזמין אותו להתאמן אצלך...
מסכים, אבל בחיים לא יהיה לי בבית את המוד של המכון.. את האווירה הזאת, לא יודע איך להסביר את זה מקווה שהבנת

איך בדיוק לא 5 ספרות? כלוב 2500 לפחות, 1000 ספה, 1500 למוט ואתה צריך 2 לפחות אם אתה בחור רציני ורוצה למשל af לדדליפט ועוד מוט אחר לסקוואט. זה כבר 6500. רצפה זה עוד איזה 500 אם אני זוכר טוב הגענו ל7000. צלחות לפי 10 לקילו נגיד (וזה בלי באמפרים), 300 קילו זה 3000 שקל הגעתי כבר ל10000. תוסיף לזה מתח מקבילים, משקולת יד מתברגת, אולי איזה פולי, גומיות, רמקולים, אולי גם איזה מראה, במה לדדליפט.
אם אתה בונה מכון ביתי באמת טוב אתה יכול להגיע גם ל15000 ככה. אם אתה הולך על הכי בסיסי אפשר לבנות ב6000-7000 אם נגיד אתה מביא מוט אחד ב1000, ספה לא מתכוננת ב500 וכלוב ב2000 ביד 2, רצפה 500, צלחות 3000 ואז זה 7000 אבל אם אתה כבר בונה אתה משקיע עד הסוף

לא הגזמת בכלל.

מוט עולה הרבה פחות
מאלתרים צמיגים או משהו בתור באמפר לדדליפט
כלוב קונים ביד עם פולי, מקבילים ומתח (אנשים שמחפשים להיפטר מהכול ואפשר גם להוריד קצת במחיר)
משקולות יד 2 בחצי מחיר לא צריך מעל 150 ק"ג לשנה הראשונה (200 אם אתה רוצה להגזים)
ספה אבל לקנות חדשה או גם ביד2

יצא 5000 פחות או יותר

לא הגזמת בכלל.

מוט עולה הרבה פחות
מאלתרים צמיגים או משהו בתור באמפר לדדליפט
כלוב קונים ביד עם פולי, מקבילים ומתח (אנשים שמחפשים להיפטר מהכול ואפשר גם להוריד קצת במחיר)
משקולות יד 2 בחצי מחיר לא צריך מעל 150 ק"ג לשנה הראשונה (200 אם אתה רוצה להגזים)
ספה אבל לקנות חדשה או גם ביד2

יצא 5000 פחות או יותר
איזה צמיגים בדיוק אתה משיג בגודל טוב לדדליפט שמתלבשים על המוט וגם עולים פחות מבאמפרים? ומי צריך בכלל באמפרים?
הנה af עולה 1600 בסל ספורט http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1369
אם אתה קונה חרא מוט הוא יעלה פחות. אם אתה קונה איכות אז זה יעלה לך לפחות 1500 למוט. 150 קילו לא מספיק לליפטר נורמלי. צריך לפחות 250 קילו וגם לזה אתה אמור להגיע בשלב מסויים אז צריך גם עוד.
הוא דיבר על יד ראשונה כך שלקנות ביד 2 לא רלוונטי. וגם ביד 2, אם אתה קונה 150 קילו פלטות ב8 לקילו זה 1200. מוט חרטא עולה 500, רצפה איזה 600, כלוב+פולי+מתח+מקבילים איזה 2500 בעסקה טובה שאגב לך תמצא עסקה כזאת זמינה.. ספה עוד 600. אז זה 5500 כשאין לך מספיק פלטות, הציוד בלאי, זה יד 2 כשהוא ביקש יד ראשונה, אין מערכת. שוב, אפשר לעשות ציוד בינוני מאד ב7000 שיקח לך הרבה זמן להשיג ואפשר לקנות כמו שצריך ב10000 ויותר וזה ציוד שיחזיק לך להרבה זמן והרבה יותר איכותי

אני גם מתכנן לבנות חדר כושר ביתי.
אני מחכה לסיים עם הפסיכומטרי ולרתך ראק עם מוטות בטיחות.
ובקשר למוט,יש מוט קרוספיט באביר ספורט באלפיה,איך הוא לעומת ה af?

אני גם מתכנן לבנות חדר כושר ביתי.
אני מחכה לסיים עם הפסיכומטרי ולרתך ראק עם מוטות בטיחות.
ובקשר למוט,יש מוט קרוספיט באביר ספורט באלפיה,איך הוא לעומת ה af?

הייתי אצלהם באולם תצוגה, הknurling (אין לי מושג איך אומרים את זה בעברית, חספוס?) של המוט קרוספיט היה מאוד אגרסיבי לטעמי. הaf מדהים, עשיתי איתו קצת סקוואטים ומיליטרי, (מדבר על המוט של קלוקוב) אבל המחיר שלו בהתאם.

אני מתכוון לרתך גם ראק (סקוואט סטנד) עם מוטות בטיחות אם אתה מעוניין בשרטוטים ותוכנית אני אשמח להעביר לך.

ביולי אדבר איתך,אפשר אפילו לרכוש ביחד פלטות באמפר ומוטות אולי נצליח להשיג הנחה יפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית