הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה שאלות

GYMBEAST

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
43
62
4
שלום לכולם רציתי להיעזר בכם בכמה שאלות פשוט יש כאן אנשים עם ידע מטורף

1)במידה ואני מתרגל סקוואט עם ספסל נמוך זה משנה עד איפה אני יושב כלומר צריך שכל התחת יישב על הספסל/חצי ממנו/רבע ממנו חחחח שאלה מפגרת אבל אני פשוט חסר ידע בזה
2)בלג פרס ככל שהפיסוק יותר צר ככה הדגש יותר על הארבע ראשי כן? והקו של האצבעות ברגליים צריכות להיות שוות במאה אחוז?
3)במידה ואני מעדיף לעשות 6 אימונים בשבוע במתכונת ABC כמה תרגילים מקסימום לתת לשריר גדול/בינוני/קטן
4)במידה והכתפיים שלי קצת בפיגור הכנסתי לחיצה עם מוט לחיצה עם דאמבלים מה מומלץ עוד להוסיף?
תודה מראש!!

1) בדרך כלל מתחילים שאלות משאלה 1
2) ככל שהפיסוק יותר רחב הדגש על ההאמסטרינגס והקוואדס האחוריים גדול יותר. ככה לפחות נראה לי. בכל מקרה אני לא חושב שבלג פרס יש לך הרבה אופציות וזה באמת משנה. פשוט תעשה לג פרס בפיסוק קצת מעבר לרוחב כתפיים, זה לא מה שיעשה את ההבדל באיך שהרגליים שלך יראו.
3) למרות שאני מתנגד באופן תקף לאימונים של 6 פעמים בשבוע לABC, אם אתה בכל זאת מתעקש אז האידיאל הוא 17-20 סטים באימון. לך על כ12 סטים לשריר גדול ו6-8 לשריר קטן.
4) יש לך לחיצת ארנולד, הנפות לצדדים/קדימה, תרגילי כתף אחורית למיניהם.

• פותח/ת השרשור
אני האמת התחלתי משאלה ראשונה אבל צנזרו לי אותה
רציתי לשאול במידה ואני מתרגל סקוואט על ספסל נמוך הישבן שלי צריך להיות חצי ממנו על הכיסא/כולו/רבע ממנו או שזה לא משנה כל עוד אני עושה את הירידה כמו שצריך מהישבן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית