הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאוששות

• פותח/ת השרשור Yojik
  • פורסם בתאריך

Yojik

משתמש פעיל
328
34
נק' מוניטין:
103
328
34
ערב טוב ,
שבוע שבועיים אחרונים אני מרגיש דיי עייף ג. במהלך היום יום וגם בזמן אימון, זה מתבטא בכך שאני לא מצליח לעלות משקלי עבודה ותשוש במיוחד אחרי ארוחת צהריים .

הייתם ממליצים לעשות שבוע התאוששות מבחינת תוכנית האימונים ?

להוריד כ15-20% ממשקלי העבודה בכל התרגילים ?
במידה וכן באיזה טווח חזרות להיות בשבוע זה ,בהתחשב בעובדה שאני עובד בטווח 5 חזרות במורכבים ועושה ab ×4

דבר נוסף , בעוד כשבועיים אני טס לחול ל4 ימים

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
אתה יושן מספיק בלילה?
כן 8 שעות לפחות
על איזה פלוס קלורי אתה אוכל ,מה הערכים של האוכל ,כמה אתה ישן.
איזה תוכנית אתה עובד
תשפוך מידע ,כמה שיותר מידע ככה העזרה תיהיה יותר טובה
תוכנית ab
במורכבים 5 חזרות
9סטים לגדול 6 לקטן
התקדמות שבועית במשקלים
מאזן חיובי של 300 קל עולה כ500 גרם בשבוע
ישן 8 שעות
עוד משהו להוסיף?

כן 8 שעות לפחות

תוכנית ab
במורכבים 5 חזרות
9סטים לגדול 6 לקטן
התקדמות שבועית במשקלים
מאזן חיובי של 300 קל עולה כ500 גרם בשבוע
ישן 8 שעות
עוד משהו להוסיף?
תעלה עוד את הקלוריות

• פותח/ת השרשור
תעלה עוד את הקלוריות
השאלה למה אני מרגיש תשוש ועייף ?
במיוחד אחרי ארוחת צהריים 2-3 שעות אני גמור מת
נראה לך תוספת קלורית תפתור את זה ??

היום לדוגמא באימון חזה :
ביום ראשון עשיתי לחיצה 77.5 ל3 75ל5
היום לא הצלחתי אפילו 75ל3

השאלה למה אני מרגיש תשוש ועייף ?
במיוחד אחרי ארוחת צהריים 2-3 שעות אני גמור מת
נראה לך תוספת קלורית תפתור את זה ??

היום לדוגמא באימון חזה :
ביום ראשון עשיתי לחיצה 77.5 ל3 75ל5
היום לא הצלחתי אפילו 75ל3
גם בחיטוב וגם במסה אני גמור מעייפות זה קורה לכולם אחרי ארוחת צהריים טובה .
ללא ספק שאתה צריך להוסיף עוד קלוריות
אם אתה עולה במשקל גוף ולא מתחשב בזה כנראה שהגעת לפלוס ממש קטן או ניטרלי

ממליץ שילוב נכון של תוספי תזונה, זה תמיד עוזר לי להתאושש גם בימים קשים.
המינימום הדרוש הוא קריאטין + קפאין. אם יש לך עוד קצת כסף לשרוף על התאוששות אתה יכול לתת נסיון לפרי וורקאוט ולתסף גם בבטה אלנין ומגנזיום ציטראט.
אפשר להכין גם אחלה שייק ביתי כדי לתת אנרגיות באימון עם בטה אלנין, קפאין וסוכר ענבים.

• פותח/ת השרשור
ממליץ שילוב נכון של תוספי תזונה, זה תמיד עוזר לי להתאושש גם בימים קשים.
המינימום הדרוש הוא קריאטין + קפאין. אם יש לך עוד קצת כסף לשרוף על התאוששות אתה יכול לתת נסיון לפרי וורקאוט ולתסף גם בבטה אלנין ומגנזיום ציטראט.
אפשר להכין גם אחלה שייק ביתי כדי לתת אנרגיות באימון עם בטה אלנין, קפאין וסוכר ענבים.
יש לי גאק 3d אני בגמילה ממנו .. לפני אימון שותה שחור 2כפיות גדושות , קריאטין יש לי דימיטייז והוא ממש מעלה אותי בנוזלים ולוקח לפניי שינה מגנזיום ציטראט
בסופו של דבר הבנתי מכם שאין צורך בשבוע התאוששות ?

יש לי גאק 3d אני בגמילה ממנו .. לפני אימון שותה שחור 2כפיות גדושות , קריאטין יש לי דימיטייז והוא ממש מעלה אותי בנוזלים ולוקח לפניי שינה מגנזיום ציטראט
בסופו של דבר הבנתי מכם שאין צורך בשבוע התאוששות ?
אם אתה חושב ששבוע התאוששות יעזור לך אז לך על זה. בכל מקרה ההמלצה הגורפת היא לתת שבוע מנוחה כל 3 חודשים במכון

באמת ,אז נראה לי שיש לי איזה חודשיים של מנוחה בכיף
שמע זה בכל זאת מקרה אינדיוידואלי. כשאני אגיע למטרות שלי אחרי החיטוב הקרוב מבחינת אחוז שומן אני הולך לתת סייקלים של 3 חודשים מסה + שבוע מנוחה + 3 חודשים חיטוב + שבוע מנוחה. זה לדעתי אידיאל שכל מתאמן צריך לשאוף אליו.

שמע זה בכל זאת מקרה אינדיוידואלי. כשאני אגיע למטרות שלי אחרי החיטוב הקרוב מבחינת אחוז שומן אני הולך לתת סייקלים של 3 חודשים מסה + שבוע מנוחה + 3 חודשים חיטוב + שבוע מנוחה. זה לדעתי אידיאל שכל מתאמן צריך לשאוף אליו.
רציני? קראתי על זה איפה שהוא
אבל מה שניסיתי עלי עובד יפה זה מסה ארוכה וחיטוב וחזור חלילה

רציני? קראתי על זה איפה שהוא
אבל מה שניסיתי עלי עובד יפה זה מסה ארוכה וחיטוב וחזור חלילה
דיברתי על זה עם כמה מחברי הפורום כי הייתה לי בעבר נטייה לתת תקופות ארוכות של 15-20 קילו לכל כיוון ואמרו לי שזה לא טוב לגוף שלי לטווח הרחוק ועדיף לי להמנע מזה ולתת תקופות קצרות יותר

עם אתה עושה על כל חודש מסה חודש חיטוב ניראה לי משהוא פה לא בסדר.

פותח האשכול, אם אתה רואה שתוספת קלוריות של כ 200 לא עוזרת לך אחרי שבוע, אז בחופשה בחו"ל תנוח וזוהא 4-5 ימים יכולים להחזיר לך אנרגיה בכייף.

פותח האשכול, אם אתה רואה שתוספת קלוריות של כ 200 לא עוזרת לך אחרי שבוע, אז בחופשה בחו"ל תנוח וזוהא 4-5 ימים יכולים להחזיר לך אנרגיה בכייף.
שמע, אני לא בטוח שככה באמת יהיה, אבל נכון לעכשיו אני רואה שקצב העליה שלי במסה בתקופת המסה וקצב הורדת המשקל שלי בחיטוב בערך זהים. אולי בעתיד כשאני אתחזק יותר הקצב ישתנה ואני אתן יותר חודשים במסה ופחות חודשים בחיטוב. אבל זה מאוד תלוי בבן אדם.

תעלה עוד את הקלוריות
עצה רעה מאוד! הוא כבר עולה כחצי קילו בשבוע זה אפילו מהר מידי

לפותח הפוסט, יש עוד גורמים שיכולים להשפיע על העייפות, כמו מצבים נפשיים, מחסור בויטמינים/מינרלים, בעיות גופניות, וכדומה..
לכן כדי שתבצע בדיקת דם פשוטה בקופת החולים לראות שהכל תקין ולראות שהתזונה שלך מאוזנת ואין לך חוסרים באבות המזון.
וכמו ש @Tank אמר, אם אתה חושב ששבוע מנוחה יעזור אז לך על זה אין בזה פסול

אני הולך לתת סייקלים של 3 חודשים מסה + שבוע מנוחה + 3 חודשים חיטוב + שבוע מנוחה. זה לדעתי אידיאל שכל מתאמן צריך לשאוף אליו.
אני מסכים עם ארקדי
חיטוב של 3 חודשים זה סבבה ואפילו די ארוך, מסה של 3 חודשים זה מאוד קצר ונראה לי הדרך היחידה לעלות כמות שריר מכובדת ב 3 חודשים זה להיות בפלוס קלורי מאוד גדול שיעלה אותך גם המון בשומן (ואז באמת תצטרך חיטוב אחרי 3 חודשים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית