עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יכולה להגיד לך שקראתי אותו גםאיך שאני רואה את זה ,ויכוח הוא לא מלחמה שיש בה מנצחים ומפסידים ,אלה אם אתה מנסה להטריל מישהו ואז לנצח זה פשוט אומר שהצלחת לעצבן אותו.
אגב ,הנה מאמר מעניין שקראתי לפני שנה בדיוק על העניין המוסרי מאיזה פרופסור אוסטרלי שמדבר בדיוק על הטענות שהצגתי בדיון הזה:
http://www.iflscience.com/plants-an...ian-meal-there-s-more-animal-blood-your-hands
זה הכול שאלה שלחינוך והרגל מהילדות..מסכים, זה החלק שאמרתי שהרבה אנשים לא יסכימו איתי ופה מתבטאת הצביעות שלנו כחברה. באותה מידה תראי את אחותי הצמחונית שלא מסוגלת לאכול בשר בגלל הידיעה שזה היה חי פעם אבל קוראת לי כשהיא רואה ג'וק כדי להרוג אותו. ג'וקים, זבובים, יתושים.. אותם אין לנו שום בעיה לרצוח בברוטליות
תלוי באילו מדינות ,בישראל אין מספיק שטחי מרעה ,אבל בדרום אמריקה ואוסטרליה יש המון שטחים פתוחים עם עשב שלא ראויים לחקלאות והמדינות הללו מייצרות המון בשר. יש עדיין הרבה שטחים פתוחים בעולם. זה מצחיק ,אבל הבשר שישראל ייבאה מאוסטרליה לפני הסיפור של כלבוטק היה בשר הומני אם כל השב"חים ממפעלי השחיטה לא היו מתעללים בו.אני יכולה להגיד לך שקראתי אותו גם
אבל נראה אותך עושה שינוי כזה בעולם
לגדל בקר במרעה בעולם של היום זה לא כלכלי וגם אני לא חושבת ייתן מענה בכמות הנדרשת
תלוי באילו מדינות ,בישראל אין מספיק שטחי מרעה ,אבל בדרום אמריקה ואוסטרליה יש המון שטחים פתוחים עם עשב שלא ראויים לחקלאות והמדינות הללו מייצרות המון בשר. יש עדיין הרבה שטחים פתוחים בעולם. זה מצחיק ,אבל הבשר שישראל ייבאה מאוסטרליה לפני הסיפור של כלבוטק היה בשר הומני אם שב"חים ממפעלי השחיטה לא היו מתעללים בו.
מה עוד שיש בעלי חיים כמו חזירים שבטבע שלהם הם אוכלים פסולת ושאריות רקובות שאף יצור אחר לא יכול לאכול והופכים אותה למזון. עד שנות ה90 רק חלק קטן מהתזונה של החזירים בעולם הגיעה מחיטה. מאז זה השתנה והיום חזירים אוכלים חציר כמו חיות משק רגילות.
הבעיה שתעשיית המזון לא מספיק יעילה וזה מה שבאמת גורם נזק לסביבה וגורם למחסור במזון.
🤣
רגע אז לפי הלוגיקה הזו, ואני אצטט "סבבה, בואי נמשיך עם הלוגיקה שאנשים ותרנגולים הם אותו הדבר ומפריעים להם אותם הדברים.
מה מונע ממני להרוג את שכן שלי כי צפוף לי?"
מה רצית?
שאתן דוגמא שלך בלול? יסתדר לך יותר טוב?
לא יודעת,
זכור לי שטענת שהם לא מרגישים כאב כלל.
טוב שמע אתה חי בסרט ופתאטי בצורה משעשעת. 😃לא גאון, זה השלב שהיית אמורה להגיע למצב שאת אומרת לעצמך "היי רגע, לול וגטו זה לא אותו דבר ואי אפשר להשוות בכלל!"
כנראה נתתי לך יותר מידי קרדיט.
לא חשוב, גם ככה אין לי מה לצפות (מעצמי או ממך) הרי אנחנו בעל חיים ששווה לתרנגול...
חבל שאמא שלך עברה על החוק והפילה אותך הרבה פעמים על הראשברור. ילד זה רכוש. אחרת לאמא שלך היה אסור לעשות הפלה, וחבל.
חבל שאמא שלך עברה על החוק והפילה אותך הרבה פעמים על הראש
טוב שמע אתה חי בסרט ופתאטי בצורה משעשעת. 😃
כאילו שזה לא היה מובן שניסית להוביל אותי למצב שתגיד "הנה טבעונים משווים את תעשיית החי לשואה!"
זה כבר הפך למביך מה שהולך פה אז מבחינתי סיימתי.
- איסור עינוי בעל חיים, התעללות בבעל חיים או התאכזרות כלפיו.
- איסור שיסוי בעל חיים אחד בבעל חיים אחר.
- איסור ארגון קרבות בין בעלי חיים.
- איסור פגיעה ברקמה חיה של בעל חיים לצרכי נוי.
- איסור נטישת בעלי חיים.
- איסור העבדת בעל חיים עד כדי אפיסת כוחות.
- איסור המתת בעלי חיים על ידי סטריכנין או כל רעל אחר ללא מתן היתר.
- איסור גרימת נזק לבעל חיים.
לאאת מבינה שדחקת את עצמך לפינה במשך כל האשכול הזה, כן?
לאאת מבינה שדחקת את עצמך לפינה במשך כל האשכול הזה, כן?
לא
העלתי דברים שחשובים לי
זה שאנשים בוחרים לעשות מזה צחוק זו בעיה שלהם לא שלי