הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אוכל במטוס

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
אני טס מחר בבוקר מוקדם, מכיוון שיש לי קונקשיין באמצא. יוצא שאני אהיה כמה שעות בדרכים

האם מותר להעלות למטוס קופסאות של אוכל איתי ?

אני טס מחר בבוקר מוקדם, מכיוון שיש לי קונקשיין באמצא. יוצא שאני אהיה כמה שעות בדרכים

האם מותר להעלות למטוס קופסאות של אוכל איתי ?

לאן אתה טס ?
איפה הקונקשיין שלך עוצר ?

אני אישית לא עושה חשבון לתזונה כשאני בחו"ל - לא כל יום טסים אז יאללה צריך להנות לא צריך להיות כמו רובוט כל הזמן בתזונה .
כשאני טס לחו"ל אוכל מה שבא לי - מקדנולדס וכל גאנ'ק שבא לי פשוט נהנה , עזובת'ך שטויות תאכל שם בשדה וזהו .

לא ניתן להתנייד עם אוכל מבושל בטיסות בינלאומיות. בחלק מהמדינות יש גם קנס בן 4 ספרות על ייבוא אוכל כזה.
פתרון אחד לתזונה במצבים כאלו יכול להיות חטיפי חלבון.

• פותח/ת השרשור
לאן אתה טס ?
איפה הקונקשיין שלך עוצר ?

אני אישית לא עושה חשבון לתזונה כשאני בחו"ל - לא כל יום טסים אז יאללה צריך להנות לא צריך להיות כמו רובוט כל הזמן בתזונה .
כשאני טס לחו"ל אוכל מה שבא לי - מקדנולדס וכל גאנ'ק שבא לי פשוט נהנה , עזובת'ך שטויות תאכל שם בשדה וזהו .

אני טס לברלין, ובדרך עוצר בטורקיה (אל תשאל למה)
ובקשר לאוכל.. לא שולט בזה אחי, יש מצפון חח. אני גם מקווה שיום שבת אני אצליח לדפוק אימון במכון של המלון שם.
לא ניתן להתנייד עם אוכל מבושל בטיסות בינלאומיות. בחלק מהמדינות יש גם קנס בן 4 ספרות על ייבוא אוכל כזה.
פתרון אחד לתזונה במצבים כאלו יכול להיות חטיפי חלבון.

ואם אני אקח איתי בקופסא קטנה טונה וכמה פיריכות אורז? גם אסור ?

קח דברים בשקית/דברים ארוזים ולא בשר/דגים. חטיפים כמו שוגי/עוגי או דברים זבל כמו במבמות למינהן יעבור תקין. סנדוויץ אולי גם יעבור, אבל קופסאות אוכל לא. תקנה בנמל תעופה מה הבעיה? זה עדיף מאשר להכין ולזרוק לזבל או להיות מעוכב.

תביא אבקות חלבון ותשתה זה הכי נוח.
protein-powder-not-cocaine.jpg

• פותח/ת השרשור
חחח ענק
וואי שמתי בקופסאת אמינו כזו 10 כפות של חלבון בתוך המזוודה הגדולה

יפתחו לי את זה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית