הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחה אחרונה סוג פחמימה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
יש לי 6 ארוחות ביום אני בעיקרון דוגל באוכל בריא כלומר אם סיבים וויטמינים ושמתעכל לאט בתקופת חיטוב. מקור הפחמימות שלי הם
בבוקר אוכל שבולת שואל עם פירות יער ארוחה שניה לחם חיטה מלאה ארוחה שלישית בטטה ארוחה רביעית שבעולת שואל עם קצת תמרים ארוחה חמישית שוב בטטה ואוכל 8 ירקות במהלך הארוחות.בעיקרון אני מרכז את כל הפחמימה בבוקר ובמהלך היום ובלילה מוריד לפחמימה לצורך הענין 75 קלוריות של פחמימה בסדר גודל של פרוסת לחם.
חשבתי להחליף את הפחמימה האחרונה לפני השינה במשהו קצת יותר טעים כמו חופן של ציריוס כריות של תלמה או כל דבר מתוק שיגיע ל75 קלוריות שדומה לפרוסת לחם.כי במילא אני לא מרגיש את הרעב בלילה שאני ישן וברוב היום אני אוכל מספיק מבחינת ויטמינים וסיבים ורציתי לשאל אם אפשרי ואתם בעד ?

יש לי 6 ארוחות ביום אני בעיקרון דוגל באוכל בריא כלומר אם סיבים וויטמינים ושמתעכל לאט בתקופת חיטוב. מקור הפחמימות שלי הם
בבוקר אוכל שבולת שואל עם פירות יער ארוחה שניה לחם חיטה מלאה ארוחה שלישית בטטה ארוחה רביעית שבעולת שואל עם קצת תמרים ארוחה חמישית שוב בטטה ואוכל 8 ירקות במהלך הארוחות.בעיקרון אני מרכז את כל הפחמימה בבוקר ובמהלך היום ובלילה מוריד לפחמימה לצורך הענין 75 קלוריות של פחמימה בסדר גודל של פרוסת לחם.
חשבתי להחליף את הפחמימה האחרונה לפני השינה במשהו קצת יותר טעים כמו חופן של ציריוס כריות של תלמה או כל דבר מתוק שיגיע ל75 קלוריות שדומה לפרוסת לחם.כי במילא אני לא מרגיש את הרעב בלילה שאני ישן וברוב היום אני אוכל מספיק מבחינת ויטמינים וסיבים ורציתי לשאל אם אפשרי ואתם בעד ?
לא בעד להכניס כריות של תלמה לתפריט לא משנה מה. ככה שפה איבדת אותי.

• פותח/ת השרשור
אפשר לדעת תסיבה.קראתי בהרבה פוסטים וגם בקילוגרם שקלוריה זה קלוריה .ההבדל זה ענין של סיבים ויטמינים וזמן עיכול

אפשר לדעת תסיבה.קראתי בהרבה פוסטים וגם בקילוגרם שקלוריה זה קלוריה .ההבדל זה ענין של סיבים ויטמינים וזמן עיכול
אם אתה חושב שקלוריה זה קלוריה תחיה חודש על אבקת חלבון וסניקרס
ואז חודש על אורז וחזה עוף תגיד לי את ההבדל אחרי זה

• פותח/ת השרשור
נכון שאני לא ארגיש בריא כמו שאני אוכל כרגע.אבל בגלל זה הדגשתי שכל הארוחות שלי מאד מוקפדות בכל מה שצריך וזה ארוחה אחת.אבל בסדר הבנתי תעיקרון תודה

אם אתה חושב שקלוריה זה קלוריה תחיה חודש על אבקת חלבון וסניקרס
ואז חודש על אורז וחזה עוף תגיד לי את ההבדל אחרי זה
בסופו של דבר קלוריה זו קלוריה.
רמות סוכר בדם לעומת זאת זה משהו אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית