הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר למסה או חיטוב

Strong17

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי, אני בן 18
שוקל 61 גובה 171 וחושב אם לעשות מסה או חיטוב ..ישלי אש די גבוהים במיוחד בבטן ובירכיים וזה ממש בולט ללא חולצה ...אז מה לעשות רצוי לציין שלעולם לא הייתי בחדכ.. אבל אני רוצה להראות טוב ....

היי, אני בן 18
שוקל 61 גובה 171 וחושב אם לעשות מסה או חיטוב ..ישלי אש די גבוהים במיוחד בבטן ובירכיים וזה ממש בולט ללא חולצה ...אז מה לעשות רצוי לציין שלעולם לא הייתי בחדכ.. אבל אני רוצה להראות טוב ....
בנתונים כאלה אין לך מה לחטב או לעשות מסה. פשוט תתחיל להתאמן.
תאכל כמות מספיקה של חלבונים ושומן.
בשבועות הראשונים תהיה לך התקדמות גם אם לא תעלה במשקל הגוף, אחרי כמה שבועות בהתאם לתוצאות תוכל להוסיף קלוריות כדי להמשיך להתקדם

• פותח/ת השרשור
בשבועות הראשונים תהיה לך התקדמות גם אם לא תעלה במשקל הגוף, אחרי כמה שבועות בהתאם לתוצאות תוכל להוסיף קלוריות כדי להמשיך להתקדם
אהה.. כי גם המותן יחסית גדולה ... אז פשוט להתאמן וזה יסתדר ויראה יותר טוב ? לעשות את זה כ4-5 חודשים משה וכזה ואז לעשות חיטוב קצר של חודש וחצי גג? כדי להוריד תשומן

• פותח/ת השרשור
???????????
??

פשוט תתחיל להתאמן ולאכול בצורה נכונה. כל עוד תתקדם במשקלי עבודה זה טוב

מחטבים כשיש מה לחטב. לפי מה שסיפרת האחוז שריר שלך מאוד נמוך.
מה אתה חושב שיקרה אם תחטב? תהיה שחיף.
אין שום סיבה בעולם שתתחיל מחיטוב כשרק התחלת להתאמן. תאכל המון, תצבור מאסה של שריר ואחרי שאתה מגיע לתוצאות יפות תחטב. אבל אתה צריך לעבוד המון לפני זה.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית