הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר למסה

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
לפני כחודשיים התחלתי עוד פעם מסה אבל הפעם אני עושה מסה ממש מלוכלכת. לפני בערך שבוע התחילו לי כאבי בטן חזקים באזור הבטן התחתונה. השאלה שלי היא האם זה בריא לדחוף כאלה כמויות של אוכל? זה לא יכול לפגוע במשהו?

לפני כחודשיים התחלתי עוד פעם מסה אבל הפעם אני עושה מסה ממש מלוכלכת. לפני בערך שבוע התחילו לי כאבי בטן חזקים באזור הבטן התחתונה. השאלה שלי היא האם זה בריא לדחוף כאלה כמויות של אוכל? זה לא יכול לפגוע במשהו?
למה אתה עושה מסה ממש מלוכלכת?

כדי לחזור לכאן עוד כמה חודשים ולפתוח פוסט של "אני 30% שומן מה עושים?"

זה כל כך מיותר וחסר כל הגיון.

• פותח/ת השרשור
אני עושה מסה מלוכלכת בגלל שיש לי במקור מבנה גוף רזה מאוד וגבוה (הייתי תת משקל) ואז עליתי במסה נקייה יחסית ועכשיו זה הפסיק לעבוד אז החלטתי להוסיף עוד קלוריות. וחוץ מזה לא ענית על השאלה שלי
מישהו?

אני עושה מסה מלוכלכת בגלל שיש לי במקור מבנה גוף רזה מאוד וגבוה (הייתי תת משקל) ואז עליתי במסה נקייה יחסית ועכשיו זה הפסיק לעבוד אז החלטתי להוסיף עוד קלוריות. וחוץ מזה לא ענית על השאלה שלי
אחלה דרך לא להשיג מה שאתה מנסה להשיג.

לגבי השאלה, גש לרופא. אי אפשר לאבחן דברים כאלה באינטרנט

איך אתה מגדיר "מסה ממש מלוכלכת"?

• פותח/ת השרשור
אני לא עובד עם תפריט במסה (בחיטוב כן) אני פשוט אוכל כמה שיותר עד שאני מפוצץ

אחד יהיה מפוצץ מלאכול במאזן נייטרלי ואחר יהיה מלאכול פלוס של 2000, אין יותר מדי מה לעשות עם המידע הזה.

כמו שאמרתי מקודם, אתה מתקדם לכיוון כישלון.
או שלא תעלה, או שתעלה יותר מדי. במקרה של הרבה מזל זה יעבוד

גם אני כמוך, אקטומורף עם מבנה רזה וגבוה (אני מטר תשעים). לומר לך שאני גם ככה מנסה לנצח את המבנה הזה?
עדיין מנסה, כן.

לומר לך שמה שאתה עושה זה בסדר? לא.
אתה אוכל עד שאהת מתפוצץ לגמרי, זה סותם אותך לכמה שעות טובות, אתה מפספס ארוחות אחרות,
אתה מעמיס יותר מדי על מערכת העיכול, אתה תהיה עייף מלעכל פחמימות ואוכל והרשימה ארוכה.

אם הבטן כואבת לך גם, סימן שאתה אוכל מאכלים לא הכי בריאים.
הסוד הוא לא לאכול שיבולת שועל ועדשים אדומות כל הזמן כי מזה אפשר להשתגע (מניסיון אישי),
כן אפשר להכניס מאכלים אחרים לתפריט כמו שווארמה והמבורגרים מבשר בקר,
אבל לא בכל ארוחה.

מה אתה אוכל ביום יום? איזה מאכלים?

Back
למעלה תחתית