הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה קטנה לפני הPCT

• פותח/ת השרשור GB165
  • פורסם בתאריך

GB165

משתמש מתחיל
134
17
נק' מוניטין:
119
134
17
סיימתי סייקל בדיוק לפני שבוע ועוד 13 יום בדיוק אני מתחיל PCT
קמתי היום בבוקר עם כאבים בשורש כף היד למרות שלא התאמנתי יומיים אז אני מסיק שזה כנראה קשור לשינה בתנוחה לא טובה על היד

הכאב הוא לא חמור והוא רק בתנועות מסויימות של כף היד ואני מאמין שתוך יום-יומיים זה עובר

אבל מה שיותר מדאיג אותי זה כמה קריטי לא להתאמן עכשיו איזה כמה ימים עד שהכאב יעבור בתקופה שאני נמצא בה
והאם ייתכן איבוד שריר מכמה ימים ללא אימון אבל תזונה נכונה ושינה טובה

אשמח לתשובות כי אני אוכל תסביך.. צברתי אחלה מסה בסייקל הזה ומה שחסר לי זה לאבד אותה

סיימתי סייקל בדיוק לפני שבוע ועוד 13 יום בדיוק אני מתחיל PCT
קמתי היום בבוקר עם כאבים בשורש כף היד למרות שלא התאמנתי יומיים אז אני מסיק שזה כנראה קשור לשינה בתנוחה לא טובה על היד

הכאב הוא לא חמור והוא רק בתנועות מסויימות של כף היד ואני מאמין שתוך יום-יומיים זה עובר

אבל מה שיותר מדאיג אותי זה כמה קריטי לא להתאמן עכשיו איזה כמה ימים עד שהכאב יעבור בתקופה שאני נמצא בה
והאם ייתכן איבוד שריר מכמה ימים ללא אימון אבל תזונה נכונה ושינה טובה

אשמח לתשובות כי אני אוכל תסביך.. צברתי אחלה מסה בסייקל הזה ומה שחסר לי זה לאבד אותה
ונניח שאם לא תתאמן תאבד את כל מה שהשגת בסייקל ביומיים....... אז מה??
תתאמן עם כאבים ותגרום לדלקת או נזק חמור מזה שישבית אותך לחודשים??
אל תתעסק בחשבונות האלה,תן לאזור מנוחה של יומיים עד שהכאב יעלם
בזמן הזה יש לא מעט תרגילים לרגליים,גב ובטן ביניהם תרגילים כמו סקווט לדוגמה שלא תהיה לך בעיה בכלל לבצע

מסכים עם אשר, בצע אימון שאינו מעמיס על פרק כף היד. גם אימוני חזה וכתפיים אפשר לבצע עם תרגילים שבהם העומס על המפרק אינו גבוה.
במקום לחיצות, לבצע פרפר בדאמבלים קל, בכבלים או מכונה, הרחקות לצדדים\כפיפות כתף, חתירה אנכית וכולי.
עבוד עם תרגילים שבהם המשקל אינו מפעיל לחץ דוחס על פרק כף היד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית