הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים והקרחה

• פותח/ת השרשור control
  • פורסם בתאריך

control

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
טוב, אני אתחיל ברקע קצר בגדול עשיתי סייקל אחד רק טסט אנטט 500mg/ew ומשכתי אותו קצת יותר מדי, בשבוע 14 או 15 התחלתי לראות נשירה של שיער טיפה מאסיבית ומיד הפסקתי את הסייקל. אחרי מחקר קצר התגלה לי שזה בגלל שאחרי מספר שבועות הטסט מומר לdht
עכשיו סיימתי pct וחושב על הסייקל הבא
השאלה שלי היא מה אני יכול לקחת שתורם לכוח/מאסה שלא משפיע על הקרחה ??

האם טרן מומר לdht או לא ? ראיתי בחלק מהמקורות שכן ובחלק שלא.

תודה מראש לעוזרים 😃

טרן לא מומר לא לDHT ולא לאסטרוגן אך הוא בכל זאת יגרום לך לנשירה מוגברת יותר מטסטוסטרון כי הוא מאוד אנדרוגני
מה שאתה יכול לעשות זה להשתמש במהלך הסייקל ומעט אחריו בתרופה שמונעת את הנזק מהמרה לDHT שהחומר הפעיל בה הוא פינסטריד
ולהימנע משימוש בחומרים שהם נגזרות של DHT (פרימובלן,פרווירון וכו' וכו')
הפינסטריד לא מומלץ ולא יעיל בשילוב עם סטרואידים מסוג NOR-19 (דקה וטרן)
אך סייקל של טסט+דקה (500 ו 400 ew בהתאמה) במינונים סבירים למשך 8 שבועות בטוח יחסית וזה סייקל מסה

טרן לא מומר לא לDHT ולא לאסטרוגן אך הוא בכל זאת יגרום לך לנשירה מוגברת יותר מטסטוסטרון כי הוא מאוד אנדרוגני
מה שאתה יכול לעשות זה להשתמש במהלך הסייקל ומעט אחריו בתרופה שמונעת את הנזק מהמרה לDHT שהחומר הפעיל בה הוא פינסטריד
ולהימנע משימוש בחומרים שהם נגזרות של DHT (פרימובלן,פרווירון וכו' וכו')
הפינסטריד לא מומלץ ולא יעיל בשילוב עם סטרואידים מסוג NOR-19 (דקה וטרן)
אך סייקל של טסט+דקה (500 ו 400 ew בהתאמה) במינונים סבירים למשך 8 שבועות בטוח יחסית וזה סייקל מסה

אתה מטעה במה שאתה אומר לגבי פינסטריד עם נגזרות 19NOR דקה או טרן, זה מיתוס שמקורו מלפני כמה שנים בהם דקה או טרן היו נלקחים ללא טסט והיו מריצים אותם סולו ואז כן יש בעיה עם הפינסטריד.
כאשר מוסיפים טסט למשוואה הכל בסדר.

אתה מטעה במה שאתה אומר לגבי פינסטריד עם נגזרות 19NOR דקה או טרן, זה מיתוס שמקורו מלפני כמה שנים בהם דקה או טרן היו נלקחים ללא טסט והיו מריצים אותם סולו ואז כן יש בעיה עם הפינסטריד.
כאשר מוסיפים טסט למשוואה הכל בסדר.
זה לא מיתוס.
קראתי את זה ביותר ממקור רציני אחד
וגם תום פה בפורום ציין לא רק את חוסר היעילות בסייקלים שמשלבים דקה וטרן, אלא אפילו ציין שיווצר נזק במקרה של שילוב פינסטריד בסייקלים כאלה
אם יש לך מקור רציני שמספק הסבר משכנע הפוך אתה מוזמן להעלות...
יהיה מענין לקרוא

ורק לידיעתך דקה וטרן לבד הם רעיון גרוע ומתכון לצרות צרורות הרבה מעבר למה שמדובר באשכול זה

יש עובדות ואיתם אי אפשר להתווכח.
לי יש נטייה להקרחה, השתמשתי בסייקל האחרון שלי בNPP ביחד עם טסט ופינסטריד שאותו אני לוקח כבר כמה שנים, להגיד לך תאמת? השיער לא רק שלא נשר לדעתי אפילו נהיה עבה יותר באופי יחסי לסייקלים קודמים.
מצאתי הרבה "עדויות" בפורמים שונים בחו"ל שאנשים רושמים שדקה עשה טוב לשיער שלהם לא אחד ולא שתיים, לבסוף החלטתי לקחת דקה בפעם הראשונה עם חשש כבד שהתבדה ככל שעברו השבועות.
יש לקחת בחשבון שהכל אינדיווידואלי לכל בן אדם וכנראה שאת המנגון האמיתי והמסובך של נשירת שיער לחלק מהאנשים ולחלק לא כנראה לא נבין בזמן הקרוב.
האחד רגיש לDHT.
השני רגיש לאנדרוגניות גבוהה.
השלישי לא מזיז לו כלום.
הכל ניסוי וטעיה על עצמך.

יש עובדות ואיתם אי אפשר להתווכח.
לי יש נטייה להקרחה, השתמשתי בסייקל האחרון שלי בNPP ביחד עם טסט ופינסטריד שאותו אני לוקח כבר כמה שנים, להגיד לך תאמת? השיער לא רק שלא נשר לדעתי אפילו נהיה עבה יותר באופי יחסי לסייקלים קודמים.
מצאתי הרבה "עדויות" בפורמים שונים בחו"ל שאנשים רושמים שדקה עשה טוב לשיער שלהם לא אחד ולא שתיים, לבסוף החלטתי לקחת דקה בפעם הראשונה עם חשש כבד שהתבדה ככל שעברו השבועות.
יש לקחת בחשבון שהכל אינדיווידואלי לכל בן אדם וכנראה שאת המנגון האמיתי והמסובך של נשירת שיער לחלק מהאנשים ולחלק לא כנראה לא נבין בזמן הקרוב.
האחד רגיש לDHT.
השני רגיש לאנדרוגניות גבוהה.
השלישי לא מזיז לו כלום.
הכל ניסוי וטעיה על עצמך.
אתה לא מדבר על עובדות!!
אתה מדבר על מקרה אינדיבידואלי
אני מניח שיש כאלה שגם לוקחים פרווירון בלי שום השלכות על נשירה..אז מה ??
היית ממליץ את זה ?
הדכה כשלעצמו בניגוד לטרן בטוח בעניין זה, רק שהשילוב שלו עם פינסטריד הוא בעייתי
אני מניח שאתה כאחד שמשתמש בפינסטריד באופן קבוע לא מקשקש אבל בכל זאת אני לא הייתי ממליץ שום דבר לאף אחד רק על סמך ניסוי וטעיה עצמי

אבל בסופו של דבר אין מנוס מזה (ניסוי וטעייה).
בן אדם שכמוני היה לוקח רק טסט כל הזמן רוצה להשתדרג ברמה ולחשוב לקחת טרן/דקה אבל מפחד מהתופעות לוואי הנלוות.
במצב כזה אתה כן מנסה על עצמך בשלב מסוים כדי לראות איך זה משפיע עליך לטובה או לרעה, במקרה הכי גרוע תפסיק.
המטרה מקדשת את האמצעים.
בסופו של יום אני כן מסכים איתך שהכל אינדבידואלי פר בן אדם.

אבל בסופו של דבר אין מנוס מזה (ניסוי וטעייה).
בן אדם שכמוני היה לוקח רק טסט כל הזמן רוצה להשתדרג ברמה ולחשוב לקחת טרן/דקה אבל מפחד מהתופעות לוואי הנלוות.
במצב כזה אתה כן מנסה על עצמך בשלב מסוים כדי לראות איך זה משפיע עליך לטובה או לרעה, במקרה הכי גרוע תפסיק.
המטרה מקדשת את האמצעים.
בסופו של יום אני כן מסכים איתך שהכל אינדבידואלי פר בן אדם.
אגב
אתה קונה את הפינסטריד בארץ או מזמין מחו"ל?
אני גם שוקל להריץ אותו בסייקל

http://www.pharmasepa.co.il/
תזמין משם
אתר ישראלי שמייבא תרופות גנריות מהודו הכל חוקי וכשר למהדרין.
רץ איתם כבר כמה שנים טובות.
אני אישית לוקח את הגנרי של דר דדידס, אבל זה לא ממש משנה החומר הוא אותו חומר בכל חברה.

tp://www.pharmasepa.co.il/
תזמין משם
אני אישית לוקח את הגנרי של דר דדידס, אבל זה לא ממש משנה החומר הוא אותו חומר בכל חברה.
תודה
צריך לספק להם מרשם?

http://www.pharmasepa.co.il/
תזמין משם

איך האיכות של התרופות מהודו? תמיד שמעתי שהאיכות של התרופות שם על הפנים

איך האיכות של התרופות מהודו? תמיד שמעתי שהאיכות של התרופות שם על הפנים
האיכות טובה מאוד בחברות הגדולות כדוגמת Dr Reddys labs ו Cipla ,Sun pharma
שמייצרות מוצרים גינריים טובים שלא נופלים מהמקור
הבעיה בהודו זה הזיופים, מזייפים שמה הכל!! לא מומלץ להתעסק עם פארמות מהודו שלא מכירים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית