הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 3 סוגים של גיינר

triplebiceps

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום כולם מניינים?
אז ככה הגובה שלי 1.75 משקל 71 ורוצה לעלות ככה ב8 קילו מסה בלי הרבה אחוזי שומן , השתמשתי במאס גיינר של סופראפקט ה6.8 קילו והוא העלה אותי רק 2 קילו (וצרכתי אותו במשך חודשיים) , עכשיו קיבלתי המלצות על 3 סוגים של גיינרים איכותיים ואני לא יודע מה לבחור מביניהם אז עשיתי סוג של סדר עדיפויות ממה הכי המליצו ומה פחות.
1.סיריוס מאס
2.הארד מאס
3.צ'מפיון מאס
מה אתם אומרים שיביא לי את התוצאות שאני רוצה ? / מה אתם ממליצים שהשתמשתם והוא איכותי ומקצועי? (אל תדאגו אני אוכל בריא ונכון ואני מתאמן abc 4 פעמים בשבוע )
תודה לעונים

הגיינר זה לא מה שיעלה אותך אתה צריך תפריט תזונה מסודר וגיינר רק אם אתה לא מגיע לערכים
ומה שיביא אותך לתוצאות שאתה רוצה זה 500 mg טסט אנתת בשבוע

הגיינר זה לא מה שיעלה אותך אתה צריך תפריט תזונה מסודר וגיינר רק אם אתה לא מגיע לערכים
ומה שיביא אותך לתוצאות שאתה רוצה זה 500 mg טסט אנתת בשבוע
כבר להרוס את הבחור? רק היום הוא התצטרף. 👎
בכל אופן לדעתי עדיף לך להתעסק קצת ולהכין לעצמך איזה שייק ביתי.. יש מלא מתכונים. גיינרים מפוצצים סוכר לא הבחירה הכי טובה ומה שבטוח לא שווה את הכסף. תאכל כמו שצריך אם תראה שאתה לא מצליח לצרוך מספיק לך על איזשהו גיינר ביתי, אם הטעם הוא עניין חשוב אצלך זה כבר עניין אחר. למרות שיש הרבה גיינרים ביתיים לא רעים בכלל

• פותח/ת השרשור
לא רוצה סטרואידים והתפריט תזונה אצלי קצת בעייתי בגלל שאני בלימודים ואין לי כלכך זמן לאכול תפריט מסודר (סנדוויצים זה מקסימום יענו במהלך היום לימודים) וחלק מהימים אני לא בלימודים אז בכלל אני יכול לאכול מסודר אז הקיצר זה בעייתי בגלל זה אני מחפש תגיינר שיעיף אותי במסה ..
עכשיו קיבלתי עוד המלצה על perfect 3000 ... מה אתה ממליץ הכי טוב בשבילי מבין זה והסיריוס מאס והארד מאס

בסטרואידים זה היה בצחוק הבחור חושב שהגיינר יבנה אותו ובקושי יעלה בא''ש אז נראה לכם הוא באמת מבין?

• פותח/ת השרשור
עזוב אם באלך לבלבל תביצים אז אל תענה על זה ותחרטט לי דברים קיצר מה שרציתי לדעת זה מה הכי איכותי וטוב מבין השלושה

לא רוצה סטרואידים והתפריט תזונה אצלי קצת בעייתי בגלל שאני בלימודים ואין לי כלכך זמן לאכול תפריט מסודר (סנדוויצים זה מקסימום יענו במהלך היום לימודים) וחלק מהימים אני לא בלימודים אז בכלל אני יכול לאכול מסודר אז הקיצר זה בעייתי בגלל זה אני מחפש תגיינר שיעיף אותי במסה ..
עכשיו קיבלתי עוד המלצה על perfect 3000 ... מה אתה ממליץ הכי טוב בשבילי מבין זה והסיריוס מאס והארד מאס
שמע אתה מדבר כאילו זה לא חשוב לך, אם זה לא חשוב לך אז תוותר זה לא יחזיק..
עכשיו אם אתה באמת רוצה לעלות במסת שריר תביא אוכל בקופסה, אני לומד גם וגם בשיא הלחץ אני אוכל כמו שצריך, אל תמציא לעצמך תירוצים
בסטרואידים זה היה בצחוק הבחור חושב שהגיינר יבנה אותו ובקושי יעלה בא''ש אז נראה לכם הוא באמת מבין?
שמע אבקה תעשה אותך מנופח עחי 😣
.

שמע אתה מדבר כאילו זה לא חשוב לך, אם זה לא חשוב לך אז תוותר זה לא יחזיק..
עכשיו אם אתה באמת רוצה לעלות במסת שריר תביא אוכל בקופסה, אני לומד גם וגם בשיא הלחץ אני אוכל כמו שצריך, אל תמציא לעצמך תירוצים

שמע אבקה תעשה אותך מנופח עחי 😣
.
שכחתי שהאבקנ מכילה אסטרואידים טיפש שכמוני

• פותח/ת השרשור
הכוונה באחוזי שומן זה שאני לא רוצה אבקה סתם מלאה בסוכר שסתם תעלה לי תמשקל ותנפח אותי בפחות מסת שריר רזה ובהרבה אחוזי שומן , בגלל זה אני שואל אתכם מה הכי איכותי מבין האבקות שכתבתי... ואלון אני לוקח אתזה ברצינות אני מתאמן כבר חצי שנה ואוכל כמו שצריך אבל העליות לא באות כמו שצריך בגלל זה אני צריך איזה בוסט קטן כדי להשאר על הסוס

הכוונה באחוזי שומן זה שאני לא רוצה אבקה סתם מלאה בסוכר שסתם תעלה לי תמשקל ותנפח אותי בפחות מסת שריר רזה ובהרבה אחוזי שומן , בגלל זה אני שואל אתכם מה הכי איכותי מבין האבקות שכתבתי... ואלון אני לוקח אתזה ברצינות אני מתאמן כבר חצי שנה ואוכל כמו שצריך אבל העליות לא באות כמו שצריך בגלל זה אני צריך איזה בוסט קטן כדי להשאר על הסוס
בוא נסכם את זה, אם אתה רוצה תקנה גיינר. הם כולם מפוצצים סוכר, אתה לא צריך אף אחד בשביל להכנס לגוגל ולבדוק כמה גרם סוכר יש שם.
אתה שוקל בסך הכל 70 קילו (בלי לזלזל או משהו, חלילה) אבל אתה לא צריך כמות מטורפת של קלוריות.. הכמות שאתה צריך, אני בטוח שתצליח לאכול גם מאוכל נורמאלי בלי לתסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית