הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה היחס שצריך בין קטניות לדגנים בשביל לקבל חלבון מלא מקסימלי?

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
אני רוצה להתחיל לשלב דגנים וקטניות בתפריט בשביל עוד חלבונים ואני רוצה למקסם את החלבונים שאני "מרוויח". מה היחס האופטימלי בין דגנים לקטניות בשביל חלבון מלא 😃 ?

בדוק פרופיל חומצות אמינו של כל אחד מהם אם זה באמת מעניין אותך. אף אחד לא יעשה את זה בשבילך כי באמת שזה התעסקות בקקה.
תאכל הרבה חלבון, שלב קטניות ודגנים אם בא לך, אפילו אין צורך באותה ארוחה. העיקר שתגיע לערכים הסופיים שלך כמו שצריך.
גרם לאוצין לפה או גרם גלוטמין לשם לא יעשה אותך שחיף ולא יעשה אותך מר. אולימפיה.

• פותח/ת השרשור
בדוק פרופיל חומצות אמינו של כל אחד מהם אם זה באמת מעניין אותך. אף אחד לא יעשה את זה בשבילך כי באמת שזה התעסקות בקקה.
תאכל הרבה חלבון, שלב קטניות ודגנים אם בא לך, אפילו אין צורך באותה ארוחה. העיקר שתגיע לערכים הסופיים שלך כמו שצריך.
גרם לאוצין לפה או גרם גלוטמין לשם לא יעשה אותך שחיף ולא יעשה אותך מר. אולימפיה.
לפי מה שהבנתי הגוף לא יכול להשתמש בחלבון חסר לבנות שריר ככה שלא מדובר על גרם לפה או גרם לשם אלא בעשרות גרמים של חלבון

בולשיט. חלבון זה חלבון. מה שמשנה זה פרופיל חומצות האמינו שלו, שבמקרה הכי גרוע יהיה קצת חסר.
העיקר שתכניס מספיק חלבון ביום ורובו יגיע ממקור מלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית