דור יא שפיץ כמה הסקוואטת בסוף בלי הרצועות?קודם כל תןדה רבה !
בכיף למה לא,כל המשקלים כרגע על תוכנית נפח,מאמין שיהיה קפיצת דרך ממחר (מתחיל טקסס)
סקוואט 155X5
דד 170X5
בנץ 100X5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דור יא שפיץ כמה הסקוואטת בסוף בלי הרצועות?קודם כל תןדה רבה !
בכיף למה לא,כל המשקלים כרגע על תוכנית נפח,מאמין שיהיה קפיצת דרך ממחר (מתחיל טקסס)
סקוואט 155X5
דד 170X5
בנץ 100X5
מקסססס ♥דור יא שפיץ כמה הסקוואטת בסוף בלי הרצועות?
זה לא רעיון טוב להתייעץ איתי על טקסס כשבחיים לא עשיתי את התוכנית, יש פה הרבה חברה אחרים שיוכלו לעזור לך הרבה יותר 😃מקסססס ♥
בינתיים היה אימון יחיד ללא רצועות מסיבה טכנית (איבדתי לרגע תמחשבה איפה הרצועות,ואחרי הסקוואט מצאתי אותם:wallbash:)
בכל מקרה,המשקל היה 150 ל5 עם קושי רב זה עלה.
בוא רגע לפרטי,תן דעה על הטקסס שבניתי
באילו סטרואידים השתמשת שלא אמורים לעזור בכוח..?
סטרואידים אוראליים הם עדיין סטרואידים. הם נותנים לגוף את ההרגשה שיש טסט ממקור חיצוני, ולכן משביתים את הייצור הטבעי, אך אתה עדיין לא מקבל מספיק טסט. לכן סייקל סולו של רוב האוראליים ייתן תוצאה גרועה ומה שתשיג במהלך הסייקל, תאבד בזמן הניסיון להתאושש. רוב האנשים שעושים רק אוראליים, מפחדים מזריקות, ולכן לא ישתמשו בפרגניל (HCG), שמטרתו למנוע הקטנה של האשך, ולכן יתקשו יותר להתאושש ולחזור לייצר טסט ברמת הנורמה עבורם.
יש אוראליים ספציפיים שאולי מתאימים לסייקל ללא זריקות חומר בסיס, אך בגדול שום דבר לא יכול להחליף טסט.
לא בטוח שאפשר להשוות מה יותר אגרסיבי, סייקל טסט או סייקל אוראלי. מה שבטוח, סייקל טסט ייתן יותר וכנראה יזיק פחות, כי תהליך ההתאוששות ידוע וברור.
אגב, זה מאוד עצוב בעיניי שילדים בני 14\16 בטוחים שהם יודעים הכל ומתכננים סייקל או מגוננים אחד על השני.
תעשו טובה, צאו מהבועה שלכם. אז קראתם קצת תגובות של תום, אביעד ויניב. אולי אפילו קראתם אבסטרקט של מחקר שבדק השפעות של טסט ממקור חיצוני, או קראתם לוגים בפורומים מחו"ל על שימוש בסטרואידים. אתם עדיין לא יודעים דבר ולא חצי דבר. בטח שלא על מה הנזקים של שימוש בגיל כזה, כי פשוט לא חקרו את זה.
אתם צעירים, ייצור הטסט שלכם כנראה עוד לא בפיק שלו אפילו, והתעסקות עם הורמונים בגיל הזה יכולה להשפיע דרסטית על ייצור הטסט ואף על הפוריות.
אנשים כמוכם זו הסיבה שאני לעתים נגד הרעיון של פורום "סטרואידים ותרופות". אילולא הפורום הזה, כנראה שלא הייתם חושבים על זה בכלל, ולא הייתם מנסים חומרים מטומטמים כמו DNP.
בנימה אישית, אני בן 19 וחושב לא מעט על להתחיל סייקל. ואז מהר מאוד תוקף אותי הפחד שלא אוכל להביא ילדים עוד 10 שנים, שאחטוף זיהום או אבצס בישבן או ברגל מהזריקות, שאגיע לבית חולים כי קניתי UG מסריח עם שמן שהייתי אלרגי אליו ולא עצרתי את זה בזמן, שלא אצליח להחזיר את הציר לקדמותו.
תעשו טובה, תבינו שזה כנראה תחום שמעניין אתכם כרגע מאוד, אך כל החיים לפניכם, וסביר להניח שעוד 10-20 שנים, אם לא תדפקו לעצמכם את החיים, תסתכלו אחורה ותחשבו "וואו, איזה אידיוט הייתי".
איך בדיוק ילד בן 16 יכול לעשות שיקולים ולהיות מספיק מודע? גם כל ילד בן 16 ששותה ליטר וודקה בשבוע עשה שיקולים ומספיק מודע? כשאני הייתי בן 16 שתיתי כמעט כל יום, ובמקביל התנדבתי בעמותה נגד שימוש באלכוהול וסמים בנוער. ידעתי את כל הסיכונים, שמעתי את כל ההרצאות, ראיתי מכורים לשעבר שבכו מולי כשסיפרו איזה סיפור שובר לב, ושעתיים אחר כך שתיתי איזו וודקה זולה לשיכרון בגינה ציבורית.
ילד בן 16 לא יודע כלום מהחיים שלו, ולא כי הוא טיפש, אלא כי הוא חסר ניסיון. תתבגרו, תאמינו לי שתבינו על מה אני מדבר.
@Fuck (מצחיק לתייג אותך 😛) הסביר את זה מספיק טוב. אם באמת אכפת לך מעצמך, תעשה את זה אחרי הצבא.אני כנראה לא אלך על זה,עדיין בהתלבטות בין להתחיל עכשיו או 18\ אחרי צבא.