נק' מוניטין:
65
- 187
- 23
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי הוא רוצה לדעת חוות דעת אחרי חודשיים ללא אימונים 😃לא אמרת שלפני חודשיים אתה מתאמן שמונה חודשים? מה הטעם לפתוח את אותו הפוסט חמישים פעם?
תגיד לי יא דבע מי אתה שתרד עליו הבן אדם בן 17 ונראה יותר טוב ממךתצלם תמונות מיותר למטה והפעם אל תגזים עם האור אנחנו צריכים עוד פחות אור
באלולא אמרת שלפני חודשיים אתה מתאמן שמונה חודשים? מה הטעם לפתוח את אותו הפוסט חמישים פעם?
לא נושםאתה נראה ממש מקסים
מצטער לא ידעתי שהוא איתך באחוות "תאורה וזוויות צילום"?תגיד לי יא דבע מי אתה שתרד עליו הבן אדם בן 17 ונראה יותר טוב ממך
תבוא תתאמן איתי ותראה שאין שום זוויתמצטער לא ידעתי שהוא איתך באחוות "תאורה וזוויות צילום"?
דרך אגב מכיר את הביטוי "עדיף לשתוק ולהיחשב טיפש מאשר לדבר ולהוכיח את זה"?
אם כן תיישם אותו כי לא ברור לי בדיוק איפה פה ירדתי עליו
אולי אני טועה ואתה לא עושה את זה כבר (בניגוד למה שהיה לפני שנתיים פעם אחרונה שראיתי אותך (למרות שאני בספק))תבוא תתאמן איתי ותראה שאין שום זווית
אני פשוט מרחם עלייך לכן לא אכעס
תבוא תבוא שנראה אותךאולי אני טועה ואתה לא עושה את זה כבר (בניגוד למה שהיה לפני שנתיים פעם אחרונה שראיתי אותך (למרות שאני בספק))
אבל תזכיר לי למה לא באת לתחרות בסוף?
נ.ב
תודה שאתה לא כועס אוכל ללכת לישון היום בשקט
אני עכשיו הולך (וגם מחר)תבוא תבוא שנראה אותך
תגיד לי מתי אתה מתאמן במכון אני מגיע
ניראה מעולה, יש תמונות של לפני?
תעלה מעודכנות!אלה תמונות ממש לא מעודכנות, גם שמתי לב שהתבלבלתי
כמות הזמן בלמעלה זה כמות הזמן שאני מתאמן בערך 9 וחצי חודשים, עכשיו אני מתאמן כבר 10 וחצי - 11 חודשים.
אם אזכור אעלה בהמשך היום תמונות מעכשיו.
ותודה אחי
תמונות מעודכנות בבקשה 😃אלה תמונות ממש לא מעודכנות, גם שמתי לב שהתבלבלתי
כמות הזמן בלמעלה זה כמות הזמן שאני מתאמן בערך 9 וחצי חודשים, עכשיו אני מתאמן כבר 10 וחצי - 11 חודשים.
אם אזכור אעלה בהמשך היום תמונות מעכשיו.
ותודה אחי
תעלה מעודכנות!
תעלה מעודכנות!
תמונות מעודכנות בבקשה 😃