אנרכיה.אני לא צוחק, אני רציני לגמרי. לא מבין מה משעשע אותך בלאן לקחתי את זה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנרכיה.אני לא צוחק, אני רציני לגמרי. לא מבין מה משעשע אותך בלאן לקחתי את זה?
אנרכיה.
אני לא טוען שאני יודע יותר טוב מכולם.לא, אתה לא טוען לבעלות על הידע. אתה רק טוען שאתה יודע יותר טוב מכולם. ולא נמאס לך כבר מהיד הנעלמת הזאת? מה זה, הביטוי היומי?
לא, אתה לא טוען לבעלות על הידע. אתה רק טוען שאתה יודע יותר טוב מכולם. ולא נמאס לך כבר מהיד הנעלמת הזאת? מה זה, הביטוי היומי?
אולי הוא מתכוון ליד הנעלמה
(איזה משהו שמלמדים בשנה ראשונה 'כלכלה' וממשיכים ללמד אפילו שיודעים שזה שלא ממש עושה תעבודה, אבל שיהיה משהו לתפוס תאוזן של החבר'ה בכיתה)
מה? מתי באשכול הזה דיברתי על הדעות הפוליטיות שלי בכלל?@Rhino אמר שמרצ זה התוצר החשוב ביותר של הדמוקרטיה הישראלית.
נשמה אתהמה? מתי באשכול הזה דיברתי על הדעות הפוליטיות שלי בכלל?
לפעמים התגובות שלך פשוט ממאירותנשמה אתה
.. אשתמש ואודיע אם זה עובד
אני טבעונית . בשנתיים האחרונות יש ירידה באחוז צריכת הבשר והחלב באופן משמעותי , שהגיע עם גרי יורופסקי וחברתו טל גלבוע 😃 אני לא משוגעת , אני באמת אוהבת פרות... אני לא הולכת להפגנות או עושה דברים מטורפים וגם לא רצה אחריי אנשים בצעקות ... ומאמינה שאם היו מגדלים פרות באופן אחר והתעשייה הייתה פחות מרושעת - הייתי אוכלת בשרלמה לא להיות טבעוני:
1.לא טעים
2.אוכל שנאכל מהצומח פשוט רוסס והרג כל כך הרבה חיות,חרקים,חולדות,נחשים. לא רק רוסס אגב, כל גידול חקלאי פוגע בחיות כלשהן.
3.זה לא שיפסיקו לשחוט בשר אם אפסיק לאכול בשר, אז למה לי ?
4.טבעונים are often שמאלנים/קרוספיטרים/טבעונים. כמובן מהקל אל הכבד
5.אין סיכוי שעברת ליד עדר פרות ולא חשבת כמה חלבון פוטנציאלי יש פה.
שוב.. הסברתי שאני בעד טבעונות בגלל שזה דורש ממני 0 מחיר אישי.שאלה לי אלייך @sunshine
מה שונה הריגה של חיות לזה שסביר להניח שאת הורגת מקק כשהוא נכנס לך לבית?
אז במה ההריגה של בעלי חיים שונה מהריגה של ג׳וקים?שוב.. הסברתי שאני בעד טבעונות בגלל שזה דורש ממני 0 מחיר אישי.
מבחינתי יש הבדל בין תחרות על משאבים לבין הפיכה של בעלי חיים למוצר בתעשייה.
הבעייתיות הגיעה עם המהפכה החקלאית בה גם האדם ביית בעלי חיים וצירף אותם לקבוצה שלו.
אני חושבת שצייד לצורך מאכל למשל זה רעיון הרבה יותר טבעי והרמוני (אני לא אפעל על פיו בגלל שאני חושבת שיש לי מספיק אלטרנטיבות כיום שמאפשרות לי לוותר על בשר. כמובן שלא אטיף לילד משבט אפריקאי על טבעונות כשאין לו את האלטרנטיבות שיש לי).
כל טבעוני אולי רואה את זה אחרת אבל אני אישית לא רואה את "פעולת ההריגה" כבעייתית בתעשייה כיום. רשמתי שצייד לצורך מאכל למשל זה רעיון הרמוני וטבעי.אז במה ההריגה של בעלי חיים שונה מהריגה של ג׳וקים?
ואם מסתכלים על הדרך שלך לנהל דיון אז היתפסות על מילה אחת מכל הנאמר, שאלות היפותטיות על ילדים וחפירות על גארי יורפסקי כדי להפריך טענה שלי לא עושה אותך יותר מ"מילים מילים מילים" 😃@sunshine הגעת לשלב בו את יכולה לכתוב בתשובות שלך: מילים, מילים, מילים ועוד קצת מילים. אותה כמות היגיון.
חזרת? 😁 התגעגענו. זה לא אותו דבר לריב עם גירסאות בטא 😘@sunshine הגעת לשלב בו את יכולה לכתוב בתשובות שלך: מילים, מילים, מילים ועוד קצת מילים. אותה כמות היגיון.
ואם מסתכלים על הדרך שלך לנהל דיון אז היתפסות על מילה אחת מכל הנאמר, שאלות היפותטיות על ילדים וחפירות על גארי יורפסקי כדי להפריך טענה שלי לא עושה אותך יותר מ"מילים מילים מילים" 😃
ברור, הרי למילים אין משמעות, אז אין מה להתפס לדברים שאת כותבת. העיקר ההרמוניה והטבע.