הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

n3arki.png

לא, אתה לא טוען לבעלות על הידע. אתה רק טוען שאתה יודע יותר טוב מכולם. ולא נמאס לך כבר מהיד הנעלמת הזאת? מה זה, הביטוי היומי?
אני לא טוען שאני יודע יותר טוב מכולם.
אני העליתי מספר השלכות שעלולות להווצר לאחר חקיקה שנוגעת לגביי צער בעלי חיים בהתבסס על נסיון העבר. האם טענתי שזה מה שיקרה?ממש לא.
טענתי שכנראה לא חשבת בכיוון הזה, כנ"ל לגביי האטטיסטים האחרים שהגיבו פה.
היד הנעלמת זה בדיוק זה, אתה רוצה להתעלם ממנה, אני לא אתן לך. 😃

לא, אתה לא טוען לבעלות על הידע. אתה רק טוען שאתה יודע יותר טוב מכולם. ולא נמאס לך כבר מהיד הנעלמת הזאת? מה זה, הביטוי היומי?

אולי הוא מתכוון ליד הנעלמה
(איזה משהו שמלמדים בשנה ראשונה 'כלכלה' וממשיכים ללמד אפילו שיודעים שזה שלא ממש עושה תעבודה, אבל שיהיה משהו לתפוס תאוזן של החבר'ה בכיתה)

סכה לא מסכימה עם מה שהסטנדאפ והאדם מייצגים... וחייבת להודות שאהבתי את הbuttcream
.. אשתמש ואודיע אם זה עובד
למה לא להיות טבעוני:
1.לא טעים
2.אוכל שנאכל מהצומח פשוט רוסס והרג כל כך הרבה חיות,חרקים,חולדות,נחשים. לא רק רוסס אגב, כל גידול חקלאי פוגע בחיות כלשהן.
3.זה לא שיפסיקו לשחוט בשר אם אפסיק לאכול בשר, אז למה לי ?
4.טבעונים are often שמאלנים/קרוספיטרים/טבעונים. כמובן מהקל אל הכבד
5.אין סיכוי שעברת ליד עדר פרות ולא חשבת כמה חלבון פוטנציאלי יש פה.
אני טבעונית . בשנתיים האחרונות יש ירידה באחוז צריכת הבשר והחלב באופן משמעותי , שהגיע עם גרי יורופסקי וחברתו טל גלבוע 😃 אני לא משוגעת , אני באמת אוהבת פרות... אני לא הולכת להפגנות או עושה דברים מטורפים וגם לא רצה אחריי אנשים בצעקות ... ומאמינה שאם היו מגדלים פרות באופן אחר והתעשייה הייתה פחות מרושעת - הייתי אוכלת בשר
כי אני מתה על הטעם. חולה על סטייקים ופילה ורק מלכתוב יש לי ריר , אבל , אני באמת חושבת שגם להן יש זכות לחיות , ןהיה לי מאוד מאוד מאוד קשה ים עצמי מבחינת נושא פיתוח גוף שמתנגש ישירות עם הטבעונות ונושא החלבון , אבל איכשהו אני מצליחה להגיע לתוצאות גם ב4 שנים שאני טבעונית ... ואני אפילו מצליחה להתחטב בקלות יותר , יותר בגלל הירידה במוצרי החלב לדעתי ודווקא מהבחינה הזאת הייתי חוזרת לבשר כי זה כן מרגיש לי טוב מבחינה פיזית - בעיקר בשר ודגים אורגניים .

שאלה לי אלייך @sunshine
מה שונה הריגה של חיות לזה שסביר להניח שאת הורגת מקק כשהוא נכנס לך לבית?

שאלה לי אלייך @sunshine
מה שונה הריגה של חיות לזה שסביר להניח שאת הורגת מקק כשהוא נכנס לך לבית?
שוב.. הסברתי שאני בעד טבעונות בגלל שזה דורש ממני 0 מחיר אישי.
מבחינתי יש הבדל בין תחרות על משאבים לבין הפיכה של בעלי חיים למוצר בתעשייה.
הבעייתיות הגיעה עם המהפכה החקלאית בה גם האדם ביית בעלי חיים וצירף אותם לקבוצה שלו.
אני חושבת שצייד לצורך מאכל למשל זה רעיון הרבה יותר טבעי והרמוני (אני לא אפעל על פיו בגלל שאני חושבת שיש לי מספיק אלטרנטיבות כיום שמאפשרות לי לוותר על בשר. כמובן שלא אטיף לילד משבט אפריקאי על טבעונות כשאין לו את האלטרנטיבות שיש לי).

שוב.. הסברתי שאני בעד טבעונות בגלל שזה דורש ממני 0 מחיר אישי.
מבחינתי יש הבדל בין תחרות על משאבים לבין הפיכה של בעלי חיים למוצר בתעשייה.
הבעייתיות הגיעה עם המהפכה החקלאית בה גם האדם ביית בעלי חיים וצירף אותם לקבוצה שלו.
אני חושבת שצייד לצורך מאכל למשל זה רעיון הרבה יותר טבעי והרמוני (אני לא אפעל על פיו בגלל שאני חושבת שיש לי מספיק אלטרנטיבות כיום שמאפשרות לי לוותר על בשר. כמובן שלא אטיף לילד משבט אפריקאי על טבעונות כשאין לו את האלטרנטיבות שיש לי).
אז במה ההריגה של בעלי חיים שונה מהריגה של ג׳וקים?

אז במה ההריגה של בעלי חיים שונה מהריגה של ג׳וקים?
כל טבעוני אולי רואה את זה אחרת אבל אני אישית לא רואה את "פעולת ההריגה" כבעייתית בתעשייה כיום. רשמתי שצייד לצורך מאכל למשל זה רעיון הרמוני וטבעי.

@sunshine הגעת לשלב בו את יכולה לכתוב בתשובות שלך: מילים, מילים, מילים ועוד קצת מילים. אותה כמות היגיון.

@sunshine הגעת לשלב בו את יכולה לכתוב בתשובות שלך: מילים, מילים, מילים ועוד קצת מילים. אותה כמות היגיון.
ואם מסתכלים על הדרך שלך לנהל דיון אז היתפסות על מילה אחת מכל הנאמר, שאלות היפותטיות על ילדים וחפירות על גארי יורפסקי כדי להפריך טענה שלי לא עושה אותך יותר מ"מילים מילים מילים" 😃

חזרת? 😁 התגעגענו. זה לא אותו דבר לריב עם גירסאות בטא 😘

ואם מסתכלים על הדרך שלך לנהל דיון אז היתפסות על מילה אחת מכל הנאמר, שאלות היפותטיות על ילדים וחפירות על גארי יורפסקי כדי להפריך טענה שלי לא עושה אותך יותר מ"מילים מילים מילים" 😃

ברור, הרי למילים אין משמעות, אז אין מה להתפס לדברים שאת כותבת. העיקר ההרמוניה והטבע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית