עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפרדוקס של הקיום הזה.. אני משערת שזה או זה או שהבנת שהנקודה הקטנונית שלך לא באמת אומרת כלום.. כי כל האנקדוטות הפילוסופיות שמחפשות מילה להיתלות עלייה תמיד יהיו מטופשות, כי אנחנו לא מדברים על גזר דין או תקדים בפרשת ביביטורס.. אנחנו מדברים על זה שיש חיות חמודות בעולם כמו החיות מחמד שלנו שחכמות רגישות וחברתיות באותה מידה, ואחד מאיתנו שמאמין שחובה להתעלל בחיות, ואני התקדים שלך להראות לך שאפשר בלי.. בסוף יותר מדיון פילוסופי של כן שואה לא שואה.. החלק האדיוטי היחיד בשיחה זה הצידוק עצמי לרוע שאתה עושה במקום לקחת אחריות עליו לטוב ולרע..
אתה בטוח שאני מבחינת תפקידים מסורתיים אמורה להיות הבחורה בינינו? כי אתה נפגע המון. אז אם אתה מתעקש לשמר את הדיון על לוגיקה של טיעונים.. אז העובדה שאלמנט אחד הוא אדיוטי בדרך שאתה מציג דברים (וזאת הוכחה אמפרית שלי מנסיון חיי הנרחב) לא אומר שאתה אדיוט.. זה בהחלט מעלה את הסיכוי, אבל אני לא מתיימרת לחוות דיעה נחרצת.. בכל מקרה, אני מאד אוהבת ונוח לי בפוך שלי, אני מאמינה שהייתי נרדמת גם אם הייתי קוראת לך אדיוט.. אבל בלי נדר..אני שמח שכתבת את ההודעה הזו. אישרת שלא ניתן לנהל איתך דיון לוגי ואין טעם שאני אבזבז על זה זמן. ועכשיו אני אידיוט. תזהרי, אני עלול להפגע באמת ואז לא תוכלי לישון בלילה.
אתה בטוח שאני מבחינת תפקידים מסורתיים אמורה להיות הבחורה בינינו? כי אתה נפגע המון.
אם אנחנו מסכימים שזה מותר לי, על בסיס מה האיסור שאני אביא עבד מאפריקה שינקה לי תבית?מה הנקודה שלך? והתכוונת ל*אוכל אני מניח
אתה רואה, אתה למשל כן אדיוט.. הטיעונים שלך ממש, אבל רצף כזה כבר כנראה מרמז על מכלול גדול יותר.. לגלוש באינטרנט... אתה לא רוצה לשאול אותי גם איך אני מדברת עם אנשים ששובים את החתול שלהם בתוך הבית? אני אענה לך רק שלהצדיק רוע ישיר לא הכרחי דרך אבני הבניין של התרבות המודרנית זה באמת המסלול הכי עקום להגיע לאן שאתה רוצה.. תשאל את וויז, הייתי שואלת במקומך, אבל לא רוצה שתעשה לי השוואה בין השואה להפעלת אפליקציה..תגידי את רצינית?
דיון פילוסופי תמיד יהיה מטופש? אולי בין הדברים הבודדים שמעודדים לחשוב לעומק על דברים.
חיות חמודות ורגישות וחברתיות? ברצינות? זה הטיעון שלך?
תריצי חיפוש על חיות מחמד והג'וק של אלכס (לפני שהוא דרך עליו, הוא גר בקופסת גפרורים).
ואיפה ראית שהוא קידם התעללות בחיות? או רמז לחובה כזאת?
הוא בסה"כ ציין שיש לך כשל לוגי מאחר ומצד אחד את מציינת את חוסר המוסריות בהרג חיות לשם מזון לדוגמא, מצד שני אין לך בעיה לנסוע בתחבורה כלשהי,ללבוש בגדים,לגלוש באינטרנט וכו. כל אחד מהדברים האלה גרם למוות של בעלי חיים שאת כה מגנה עליהם.
על בסיס האמנה לזכויות האדם שקובעת שכל בני האדם נולדו חופשיים ושווים, ועל הזכות לחופש תנועה.אם אנחנו מסכימים שזה מותר לי, על בסיס מה האיסור שאני אביא עבד מאפריקה שינקה לי תבית?
אם אנחנו מסכימים שזה מותר לי, על בסיס מה האיסור שאני אביא עבד מאפריקה שינקה לי תבית?
זה בסדר... אני מכירה הרבה דובוני אכפת לי רגישים שפשוט חוסר מודעות וצידוק של שנים זה הסיבה שקל להם להצדיק עוול כל כך גדול.. זה לא אשמתך, רק תוצר אינרציה של הנסיבות כמו רוב החרא בהיסטוריה, רוב הפעמים מתישהו מגיעים אנשים כמוני לתקן את העולם..מה לעשות, אני בן אדם רגיש.
זה בסדר... אני מכירה הרבה דובוני אכפת לי רגישים שפשוט חוסר מודעות וצידוק של שנים זה הסיבה שקל להם להצדיק עוול כל כך גדול.. זה לא אשמתך, רק תוצר אינרציה של הנסיבות כמו רוב החרא בהיסטוריה, רוב הפעמים מתישהו מגיעים אנשים כמוני לתקן את העולם..
איך בדיוק אנשים כמוה הרגו מיליוני אנשים?ההיסטוריה בהחלט מלאה באנשים כמוך שבאו ״לתקן״ את העולם והרגו מיליוני אנשים.
כמו שאמרנו, מזל שיש אנשים שהתערבו לרובם באמצע.. אבל קשה לי לחשוב איי פעם על תנועה עם אידאולוגיה שנוגדת אלימות ואפלייה ורמיסת זכויות שלא תרמה בעיניי לעולם.. להגיד בוא נהיה פאסיביים בקיום שלנו כי פעם היה היטלר זה עולם שלא הייתי רוצה להיות חלק ממנו..ההיסטוריה בהחלט מלאה באנשים כמוך שבאו ״לתקן״ את העולם והרגו מיליוני אנשים.
יש גם איסור להתעלל בבעלי חיים זה נגד החוקעל בסיס האמנה לזכויות האדם שקובעת שכל בני האדם נולדו חופשיים ושווים, ועל הזכות לחופש תנועה.
כמו שאלכס כתב, יש גם איסור על לנסוע באוטו בלי חגורת בטיחות. זה נגד החוק.יש גם איסור להתעלל בבעלי חיים זה נגד החוק
כמו שאמרנו, מזל שיש אנשים שהתערבו לרובם באמצע.. אבל קשה לי לחשוב איי פעם על תנועה עם אידאולוגיה שנוגדת אלימות ואפלייה ורמיסת זכויות שלא תרמה בעיניי לעולם.. להגיד בוא נהיה פאסיביים בקיום שלנו כי פעם היה היטלר זה עולם שלא הייתי רוצה להיות חלק ממנו..
יש גם איסור לרצוח, מה אתה טוען פה בעצם?כמו שאלכס כתב, יש גם איסור על לנסוע באוטו בלי חגורת בטיחות. זה נגד החוק.
שחוקים מפגרים.יש גם איסור לרצוח, מה אתה טוען פה בעצם?
אה, אתה בעד רצח?שחוקים מפגרים.