אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

כן, למשל הבחור הזה הוא נציג נפלא להתנגדות לאלימות: http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Yourofsky

ומה את מנסה להגיד? שאת מקווה שיהיו אנשים שיתעוררו ויתערבו לך ולתנועה שלך בחיים? מעניין...

הטריק של דמוניזציה זה משהו זול.. כן, הוא מאד נחרץ, וכן הוא לא מייצג את כולם.. אבל כמו שמלקולם אקס הוא תופעה לגיטימית ליד מרטין לותר קינג, תנועות מרי מוסריות תמיד באות ביותר מטעם אחד.. בסוף אנחנו בני אדם, וחוסר צדק מוציא מכל אחד דברים שונים.. מחלק רק פאסיביות והתעלמות..

אני לא נולדתי טבעונית, ואני אגיד לך, אני מקדמת בברכה כל התערבות שתעשיר את חיי ותעשה אותם שלמים יפים חכמים מודעים ומוסריים יותר.. אין שום דבר חוץ מטבעונות שמבטיח לך את כל הדברים האילו באפס מחיר אישי..

הטריק של דמוניזציה זה משהו זול.. כן, הוא מאד נחרץ, וכן הוא לא מייצג את כולם.. אבל כמו שמלקולם אקס הוא תופעה לגיטימית ליד מרטין לותר קינג, תנועות מרי מוסריות תמיד באות ביותר מטעם אחד.. בסוף אנחנו בני אדם, וחוסר צדק מוציא מכל אחד דברים שונים.. מחלק רק פאסיביות והתעלמות..

אני לא נולדתי טבעונית, ואני אגיד לך, אני מקדמת בברכה כל התערבות שתעשיר את חיי ותעשה אותם שלמים יפים חכמים מודעים ומוסריים יותר.. אין שום דבר חוץ מטבעונות שמבטיח לך את כל הדברים האילו באפס מחיר אישי..

יפה, אני אוהב שינויים בטענות תוך כדי הדיון.

אין לי בעיות עם המוסר שלי, אני שלם עם עצמי בלי שום מחיר. ניצחתי?

יש לי רק שאלה - הילדים שלך הולכים להוולד טבעוניים?

@Wild
בגרמניה הנאצית חוקקו חוק שעל כל יהודי חובה לשים טלאי צהוב. האם היית עובר על חוק כזה?

@sunshine
את בחורה מצחיקה.
אין לך בעיה לנסוע בכל יום בכלי תחבורה שפוגע באופן ישיר ועקיף בבעלי חיים, אבל מאחר ואת לא רואה את הפגיעה בעיניים או כי מצד שני את טבעונית אז את שלך כבר תרמת לכד המוסריות, זה בסדר ולא רלוונטי בכלל.
אף אחד לא מעודד פגיעה בבעלי חיים, סה"כ מציינים שאין דבר כזה חצי מוסרי. אי אפשר להטיף נגד הרג בעלי חיות בשביל מזון ומצד שני להיות סבבה עם זה שילד בן 8 תפר לך את החולצה המהממת שלך.
תשמע, זה לא שאין לי תשובה באורך דף לכל דבר מטומטם שכתבת פה, פשוט באמת זה כמו להתבאס על השמש שהיא שוקעת.. אין לה ברירה.. אני מבינה שאתה אדיוט ולא קולט כמה תלוש הקו הגיון שלך, אבל באמת שאני לא לחוצה לשנות אותו.. אז אם חס וחלילה אתה טופח לעצמך על השכם על הרצף הזה בבקשה תמשיך כדי שתתרחק מהמקלדת.. אתה קצת מכאיב לי במוח..

על בסיס האמנה לזכויות האדם שקובעת שכל בני האדם נולדו חופשיים ושווים, ועל הזכות לחופש תנועה.
ומי קבע את הזכויות המולדות האלה אם לא ה"כמה קופים שיושבים בכנסת".
למה שלאפריקאי מזימבבואה אם IQ של גזר צריך להיות זכויות יותר מלשימפנזה? כי אם השימפנזה יש לי חפיפה גנטית של 99% ואם האפרקיאי 99.9%? ממתי בני אדם שווים שאנחנו מתייחסים אליהם ככאלה במתן זכויות.

אין שום איסור. אני אישית הזמנתי אחד באינטרנט לפני כמה חודשים במבצע 1+1, ביחד עם כלה אוקראינית ואני מאוד מרוצה. הם מאוד קומפקטיים ונכנסים למלונה שבניתי להם.
http://he.wikipedia.org/wiki/הדחקה

אתה מתחיל לעצבן אותי.
יש שאלות שהתשובה אליהם ברורה, כמובן שאתה אמור לענות "לא" וכך בעצם נפסל הטיעון הקודם שלך. הטיעון הנ"ל:

כמו שאלכס כתב, יש גם איסור על לנסוע באוטו בלי חגורת בטיחות. זה נגד החוק.

אתה לא יכול להשוות בין התעללות בבעלי חיים לבין נסיעה בלי חגורת בטיחות כמו שאתה לא יכול להשוות רצח לאלו.

@sunshine
אני מודה שיכולת הצגת הטיעונים שלי לא גבוהה כמו של חלק מהאנשים פה, אבל את פשוט ברמה אחרת.
אני מוריד את הכובע בפני אלכס וברק שמסוגלים להמשיך בדיון איתך.

אגב, אם הילד שלך לא ירצה להיות טבעוני, מה תעשי?

@Wild
בגרמניה הנאצית חוקקו חוק שעל כל יהודי חובה לשים טלאי צהוב. האם היית עובר על חוק כזה?
אני יהודי וסביר להניח שהיו הורגים אותי אם לא הייתי שם טלאי צהוב אז סביר להניח שלא, לא הייתי עובר על חוק כזה.

ומי קבע את הזכויות המולדות האלה אם לא ה"כמה קופים שיושבים בכנסת".
למה שלאפריקאי מזימבבואה אם IQ של גזר צריך להיות זכויות יותר מלשימפנזה? כי אם השימפנזה יש לי חפיפה גנטית של 99% ואם האפרקיאי 99.9%? ממתי בני אדם שווים שאנחנו מתייחסים אליהם ככאלה במתן זכויות.
לא יודע אם התבלבלת או לא, אבל לא אני אמרתי 'כמה קופים שיושבים בכנסת'. בכל מקרה, התפיסה שלך לגבי בני אדם היא פאשיסטית.
יש שאלות שהתשובה אליהם ברורה, כמובן שאתה אמור לענות "לא" וכך בעצם נפסל הטיעון הקודם שלך. הטיעון הנ"ל:

אתה לא יכול להשוות בין התעללות בבעלי חיים לבין נסיעה בלי חגורת בטיחות כמו שאתה לא יכול להשוות רצח לאלו.
השוואה הזו נעשתה כדי לשים לך בפרופורציה את הרעיון של חוקים.

אה, אתה בעד רצח?
תשמע זה ממש חבל שאתה לא טרול כי היית מקבל ממני המון מוניטין, קורע. אתה אולי הבן אדם עם ההסקת מסקנות הכי פגומה שנוכחתי לקרוא או לשמוע אותו.
יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה אותי כל פעם מחדש.
הוא מס' 1
קל להפיל אותך, אתה נותן לי כל כך הרבה פרצות שקשה לבחור.
לול אין, יודע מה מעכשיו על כל אחד שיגרום לי לצחוק תקבל מוניטין, אבל עמוק בפנים תדע שזה בגלל שאתה פאשלה.

את באמת משווה את הפאנאט המפגר בשם גארי יורופסקי שכל טענה שלו יותר מופרכת מהאחרת לדמויות היסטוריות תרבותיות אחרות? את יודעת שמדובר על בן אדם שהוא על גבול מחלת הנפש? אני מנסה להבין איזה פיוז בראש שלך נשרף בתהליך החלפת התזונה שלך.
יפה, אני אוהב שינויים בטענות תוך כדי הדיון.

אין לי בעיות עם המוסר שלי, אני שלם עם עצמי בלי שום מחיר. ניצחתי?

יש לי רק שאלה - הילדים שלך הולכים להוולד טבעוניים?
אני הולך להביא פופקורן
@Wild
אחי זה חוק ועל החוק לא עוברים.
קומוניזם לא יכול לעבוד בשום עולם.
בסין זה עובד מדהים תראה איך כולם מאושרים שם, תשאל את צ'אנג.

השוואה ניתן לעשות כל עוד המשתנים הם זהים - אם היה חוק שמגדיר בדיוק מה היא התעללות בבעלי חיים והעונש עליה כמו שיש חוק המגדיר את העונש על נסיעה ללא חגורת בטיחות אז ניתן להשוות.

עכשיו לשאלה איך זה קשור...?

אלכס - באמא ש'ך - תאשר להם פה שאתה לא צריך את הליקוקים האלה, כדי שנוכל להמשיך עם איזושהיא רמה, ולו מינימלית, טוב? אני מנסה פה להמשיך עם הויפסאנה, והם גורמים לי כל פעם להתחיל מחדש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית