הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

אגב למי שמתעניין:
http://www.amazon.com/Meat-Benign-Extravagance-Simon-Fairlie/dp/1603583246

זה אחלה ספר שאפשר להוריד גם בטורנט למי שמתקמצן על 20 דולר ,הוא מתייחס מאוד באובייקטיביות לתעשיית הבשר ומותח ביקורת (מגובה במחקרים) על הדו"ח של האו"ם שהוזכר כאן.
עזוב אותך מאמרים.. אם אתה עדיין לא מבין את העיוות המוסרי אז אתה כבר עסוק באקסטרה צדקנות.. אבל אנחנו חיים באיזור של אנשים אלימים בכל מקום שמצדיקים התעללות בכל מיני דרכים עקומות.. באמת שאם אתה רוצה להאמין שאתה רחום בעצם, ובעצם גם אם סטייק לא היה טעים וממש עם טעם דוחה, עדיין היית מגונן פה על המכונה התאגידית המערבית של התעללות רק כי אתה רוצה להציל כמה שיותר אז אתה חי יותר בסרט מימה שחשבתי..

לפני שני פוסטים הצדקת רצח של עשרות ומאות ג'וקים וארנבים כי הם מתרבים מהר, וכי הם אוכלים לך את האוכל, עכשיו זה לא מוסרי?
אולי כדי שתסגרי על משהו אחד קודם.

לפני שני פוסטים הצדקת רצח של עשרות ומאות ג'וקים וארנבים כי הם מתרבים מהר, וכי הם אוכלים לך את האוכל, עכשיו זה לא מוסרי?
אולי כדי שתסגרי על משהו אחד קודם.
פיליפ אני חושבת שכדאי שתחזור להפסקת התה שלך.. העובדה שאתה מנסה להפוך את זה לדיון שאני זאת שצריכה לגונן על הדיעות שלי לגביי אכזריות כלפיי בעלי חיים גורמת לך להשמע כמו דתי שלומד בישיבה וכועס שלא מודים לו שהוא המגן האמיתי של גבולות ישראל..

נערך לאחרונה:
אתה רוצה השוואת שואה.. יותר רוסים מתו מיהודים בתקופה של השואה מידיים גרמניות.. למה אתה חושב שהמוות שלנו יותר מזעזע וחשוך?

באמת הגיע הזמן לאכול איזה סטייק. את לא מסוגלת לייצר שתי טענות שלא סותרות אחת את השניה במשך כל הדיון, ואחרי זה עוד שואלת למה את צריכה להגן על העמדה שלך. נראה שמשהו בתהליך החשיבה נפגע מהרכב המזון שלך.
עדיין לא נמאס לכם?

הודעה טובה. תודה על תרומתך.

באמת הגיע הזמן לאכול איזה סטייק. את לא מסוגלת לייצר שתי טענות שלא סותרות אחת את השניה במשך כל הדיון, ואחרי זה עוד שואלת למה את צריכה להגן על העמדה שלך. נראה שמשהו בתהליך החשיבה נפגע מהרכב המזון שלך.

בכיף.
גם אתה תורם המון ספאם לכאן, אז תודה גם לך.

נכון... אתה צודק דובון.. לך תאכל סטייק להירגע.. תטפח לעצמך על השכם על הטיעונים הרציונליים שלך והרחמנות שלך שהובילו אותו לצלחת שלך, מקווה שזה יהיה עגל רך כזה.. משהו מקסימום בן 4 חודשים.. שהוא אקסטרה טעים.. מגיע לך על האופי המדהים שלך...

נכון... אתה צודק דובון.. לך תאכל סטייק להירגע.. תטפח לעצמך על השכם על הטיעונים הרציונליים שלך והרחמנות שלך שהובילו אותו לצלחת שלך, מקווה שזה יהיה עגל רך כזה.. משהו מקסימום בן 4 חודשים.. שהוא אקסטרה טעים.. מגיע לך על האופי המדהים שלך...

גם מחוץ לפורום את מדברת לאנשים ככה או שרק פה?

הבעיה הבסיסית עם טבעונים זהה לבעיה הבסיסית של הדתיים: קודם כל מחליטים מה היא האמת הקדושה, אחר כך יוצאים למצוא כל שבב ראייה (במובן הרחב, כולל מחקרים מynet ושמעתי מדוד של סבתא שהלך להרצאה של הרב/גארי יורופסקי) לכך שהם צודקים. כל מי שאומר אחרת הוא כופר, או רוצח, או מונע מאינטרס זר (מסיונר/מושקע בתעשיית הבשר. כאילו שחקלאות היא לא תעשייה).

גם מחוץ לפורום את מדברת לאנשים ככה או שרק פה?
אני הולכת להישקל שנייה... רגע... כן, עדיין פחות משישים.. יש, אני עוברת את הרף סינון הראשוני שלך.. אני בטח עם עוד מאות בנות בתור אבל... כי אתה בהחלט נשמע מישהו עם סגנון שכל אחת הייתה רוצה..

"don't raise your voice, improve your argument"

תתמודד אתה עם עשרה טרולים שמטרילים אותך רק כדי שיהיה להם מעניין - ואז תספר לי מה אורך הסבלנות שלך ומה איכות הטיעונים שאתה מעלה. טוב?

בדיוק אחרי שנה וחצי של צמחונות התחלתי לאכול בשר.. ברק הביא טיעונים מעניינים והמחקר לגבי תזונה צמחונית.. רחמנות כלפי פרות ולא כלפי עכברים היא צביעות באותה מידה. גישת האלטרואיזם והרחמנות לא נכונה היום לפי המידע הקיים- מידע המראה שאכילת בשר יותר מוסרית מצמחונות. למרות שרוב הבשר מעובד, גם מוצרי החלב מעובדים לכן טיעון הבריאות גם יורד מהפרק. החסרונות: זיעה ושירותים מסריחיייםםם, הרבה זמן לעקל את החצי קילו שאני צריך פר חלבון- אי נעימות בבטן ובזבוז אנרגיה לעיכול הבשר. היתרון: נוחות(3 קילו של קציצות מספיק לחמישה ימים),טעם(לפעמים זה כיף להזמין שווארמה בעבודה אחרי ששכחת את הטעם) ובקטע חברותי שלא מסתכלים עלי WTF מאז שחזרתי(כאילו המצב התקין בחברה זה אוכל כל..). עכשיו SUNSHINE צריכה להסביר מדוע זה בסדר להרוג עכברים ומכרסמים בשביל אותה תזונה טבעונית\צמחונית(הרי פה אין חמלה אלא החזק שורד- והם מפריעים) וכאשר זה נוגע לעגל או ברווז זה שונה כי אותם מעבירים בכמויות מסחריות וכי את המוות שלהם אפשר לצלם\הם לא קטנים או W.E..

הבעיה הבסיסית עם טבעונים זהה לבעיה הבסיסית של הדתיים: קודם כל מחליטים מה היא האמת הקדושה, אחר כך יוצאים למצוא כל שבב ראייה (במובן הרחב, כולל מחקרים מynet ושמעתי מדוד של סבתא שהלך להרצאה של הרב/גארי יורופסקי) לכך שהם צודקים. כל מי שאומר אחרת הוא כופר, או רוצח, או מונע מאינטרס זר (מסיונר/מושקע בתעשיית הבשר. כאילו שחקלאות היא לא תעשייה).
אתה חי בסרט שאתה מנסה להקטין אנשים לתוך מסגרת שמסתדרת לך... גם לבנים שרצו לשחרר שחורים עם כל המסיונריות שלהם על חופש ושיוויון היו כמו דתיים..

יש הבדל מאד בסיסי בין דת. לטבעונות.. דת מבקשת ממך להאמין במה שאתה לא יכול לראות.. טבעונות מבקשת ממך לראות את מה שלא תרצה להאמין שקיים.. במקום הטמטום פה כאילו קלח תירס ולגרוס 15 אלף אפרוחים ביום זה אותן תעשיות.. אתה פשוט אדיוט..
אתה שם מרכאות כאילו צוטטת את גנדי.. אבל בעצם אתה מצוטט את המורה שלי מכיתה ג'.. אז אפילו שאתה מדהים עם האנגלית.. הייתי אומרת לך שתשפר את הציטוטים שלך.. לך תעשה קופי פייסט מאתר של תרגומים.. יש מלא כאילו באנגלית.. אתה תהיה ממש מרשים..
בדיוק אחרי שנה וחצי של צמחונות התחלתי לאכול בשר.. ברק הביא טיעונים מעניינים והמחקר לגבי תזונה צמחונית.. רחמנות כלפי פרות ולא כלפי עכברים היא צביעות באותה מידה. גישת האלטרואיזם והרחמנות לא נכונה היום לפי המידע הקיים- מידע המראה שאכילת בשר יותר מוסרית מצמחונות. למרות שרוב הבשר מעובד, גם מוצרי החלב מעובדים לכן טיעון הבריאות גם יורד מהפרק. החסרונות: זיעה ושירותים מסריחיייםםם, הרבה זמן לעקל את החצי קילו שאני צריך פר חלבון- אי נעימות בבטן ובזבוז אנרגיה לעיכול הבשר. היתרון: נוחות(3 קילו של קציצות מספיק לחמישה ימים),טעם(לפעמים זה כיף להזמין שווארמה בעבודה אחרי ששכחת את הטעם) ובקטע חברותי שלא מסתכלים עלי WTF מאז שחזרתי(כאילו המצב התקין בחברה זה אוכל כל..). עכשיו SUNSHINE צריכה להסביר מדוע זה בסדר להרוג עכברים ומכרסמים בשביל אותה תזונה טבעונית\צמחונית(הרי פה אין חמלה אלא החזק שורד- והם מפריעים) וכאשר זה נוגע לעגל או ברווז זה שונה כי אותם מעבירים בכמויות מסחריות וכי את המוות שלהם אפשר לצלם\הם לא קטנים או W.E..
לאון.. כבר כתבתי את התשובה לזה.. יש הבדל בין תחרות על משאב לבין כליאה ושעבוד.. לכן שאלתי את קולדפייר למה לדעתו מחשיבים את השואה של היהודים למזעזעת יותר למרות שכמותית יותר רוסים נהרגו ע"י ידיים גרמניות

הטיעון הראשון של טבעונות הוא נגד אכזריות מיותרת.. להחזיק פרה ארבע שנים בחיים, לחלוב אותה כל יום.. לוודא שהיא בהריון כל החיים, רק שכל פעם שהיא מסיימת היריון באורך של בערך בני אדם, להרוג את העגל שלה בגיל ארבע חודשים, ואז בגיל ארבע וחצי בממוצע לשחוט אותה שהיא בת חמש בערך.. זה אותו דבר בעיניך כמו עכבר שנתקע במחרשה?

נערך לאחרונה:
אני הולכת להישקל שנייה... רגע... כן, עדיין פחות משישים.

רק מלקרוא את ההודעה שלך אני יכול להרגיש את הנשימות הכבדות והקצרות דרך המסך ואת האצבעות השמנות שלך לוחצות בעוצמה על המקשים.אין טעם לשקר,אני מאמין שגם בנות שמנות,ממורמרות וטבעוניות זקוקות לאהבה.

רק מלקרוא את ההודעה שלך אני יכול להרגיש את הנשימות הכבדות והקצרות דרך המסך ואת האצבעות השמנות שלך לוחצות בעוצמה על המקשים.אין טעם לשקר,אני מאמין שגם בנות שמנות,ממורמרות וטבעוניות זקוקות לאהבה.
וואי... תקשיב, הורס כמה שאתה חי בסרט.. אתה יצור ברמות... אני חושבת שאולי עדיף שתחזור לטאב השני שפתוח לך בדפדפן על ילד שעושה את אמא שלו, נשמע שזה פנטסיה שמתאימה לך.. שפשוף נעים..

אני די שמח ש @sunshine הפסיקה להעמיד פנים שיש לה טיעונים ועברה לדבר האמיתי - לרדת על כולם. הפנים האמיתיות של אנשים עם אידאולוגיה.
תתמודד אתה עם עשרה טרולים שמטרילים אותך רק כדי שיהיה להם מעניין - ואז תספר לי מה אורך הסבלנות שלך ומה איכות הטיעונים שאתה מעלה. טוב?

אני מוכן. תביא אותם.

אני די שמח ש @sunshine הפסיקה להעמיד פנים שיש לה טיעונים ועברה לדבר האמיתי - לרדת על כולם. הפנים האמיתיות של אנשים עם אידאולוגיה.
נו, באמת. מחרא שזורקים עליה אתה מתעלם? היא יורדת על כולם? תראה לאיזו תגובה היא הגיבה, ומעניין איך אתה היית מגיב לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית